reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Psotka mam nadzieje ze sie przyzwyczai tylko kiedy? Narazie wychodze na spacery po osiedlu i jak zaczyna sie krzyk to wracam do domu.

Natuska probowalam i nic. Czasem tez robie tak ze jak sie zaczyna krzyk to wyjmuje ja na chwilke, czekam az sie uspoki i klade spowrotem. Ale w takie zimno troche sie boje ja z wozka wyciagac.

reklama
hej hej:)

ja po fitnesie oczywiscie zmecozna ale i szczesliwa:)

Tygrynka jezeli jutro to pasuje mi okolo 14 jezeli chodzi o srode to tez okolo 14:) wiec jezeli godz ci pasuje to zapraszam wczesniej nie dam rady. w srode mam szczepienie a jutro troche inne plany do poludnia. wiec czekam jak cos po 14 na ciebie:)

no nic ide spac bo zaraz tu przed kompem zasne... Natuska pisz oc zrobilas na kolacje bom ciekawa:)

natuska no teraz to musisz koniecznie napisać co takiego zrobiłaś:tak:

Skrzat śliczna kurtka, taka w moim typie;-) jak się nie zdecydujesz, to dużo takich (zawsze z sentymentu małe dziewczęce też oglądam:-D) jest w TK Max'sie (jakkolwiek się to odmienia:-p)

Guzik kiedy robisz test!trzymam kciuki za pozytywny dla Ciebie wynik!

Mamagabi nie wiem czy już Ci pisałam, ale zazdroszczę fitness i twojego samozaparcia że chodzisz. ja muszę na jakiegoś groupona zaczaić, samochód wieczorem jest także mogę jeździć.

Ania współczuje wózkowych problemów, już niedługo do spacerówki przełożysz to może bardziej zainteresowana będzie?Staś przestał mi się mieścić w gondolę i muszę pomyśleć o spacerówce.

Nic spadam się kąpać:-)

Aniaa23 - auć ale sobie mama bigosu narobiłaś z tym leżeniem na brzuszku ;) ale ona zawsze tak słodko wygląda w tej pozycji :D i przepraszam bardzo, ale jak ciocię widziała to nie krzyczała, więc już wiesz o co chodzi - brakuje jej odpowiedniego towarzystwa na spacery :p w listopadzie lądujemy do Ciebie na kawę, a w środę może spacerek??
MamaGabi to ja bym jutro wpadła co? może być i po 14, uwielbiam spotkania później niż 12 :p powiedz mi tylko na jakim przystanku mam wysiąść, najlepiej mi adres wyślij na pw i do zobaczenia :)))
Psota a to nie znam, mój to Paweł Ratajczak, też świetny lekarz :) a jakbyś się czasem wybierała do Ani na spotkanie to daj znać i się do Was podczepię na spacerek ;D
Natuśka ale dziwne danie, nie słyszałam o takim :) ciekawe jak smakuje! a co miałaś na myśli pisząc: "ja i tak sciagac nie moge to raz a 2 po tym co dostali moi rodzice raczej sciagac nic nie bede"? no to ładnie Emila Ci kompa rozbraja :D biedny Filipek, siostra mu skutecznie utrudniła dostęp do youtube :D u mnie Seba oliwki zaczął wcinać :D ale wycieczkę dzieciakom zafundowaliście, już widzę tę radochę :D
Skrzat oo jakbyś zrobiła takie jeżyki to koniecznie mnie zaproś :D wiesz, Te (jak Ty masz Zet to ja Te, ale Zet jakoś lepiej wygląda :p) oczywiście pomoże mu się zapakować, a ja się chętnie wtedy Basią zajmę :D tylko czy da radę potem? chyba, że pod domem to już lepiej sobie sam poradzi? zapytaj :) my na pewno będziemy po 13 bo Te kończy, a dowiem się, może i później, że spokojnie zdążysz :) zresztą będziemy w sobotę u dziadków na Czecha więc spokojnie sobie kończ studia a my do Was podskoczymy! a kurteczka super, uwielbiam takie! sprawdź sobie dokładne wymiary!

no i ciekawe czy ktoś jeszcze tu jest...

hej z rana:)

ale mialam ciezka nocke, Gaba znowu 2 h nie spala:(:wściekła/y: wiec padam lekko na pyszczek...teraz mala w wysmienitym humorze ja mniej.
TYgrynka napisalam ci Pw.

skrzat kurteczka slodka i fajna, sprawdz wymniary i jak cosb to kupuj, jak bedzie lekko za duz to nic nie szkodzi, na zima/wiosna bedzie:) :-)

dobra napisze potembo nie moge pisac bo mnie gaba tu zaczepia i mi na kompa tylkiem siada

:-)a te kulki w środę to gdzie?

na os. Sobieskiego Dzieci Poznań

na 16.00

Jarzębinka idziesz do Greckiej?.

wybieram sie , wybiera... umawiamy sie na tramwaj.... a wogóle to gdzie jest ta knajpa.... :tak:

zaczęłam was czytać jakieś półgodziny temu i ciągle mi tu ktoś przeszkadza,ale już skończyłam i brakło czasu na pisanie :szok: urok pracy....

Ania, jak ja cię rozumiem, mój młodszy tez jako niemowlę w wózku tylko na brzuszku, potem niestety kryzys wózkowy i dopiero jak pięknie zaczął oglądać świat ze spacerówki ponownie przekonał sie do wózka dlatego ja chyba dosyć wcześnie przeszłam na spacerówkę..... :tak:do tej pory jak ma problemy z zaśnięciem to kładę go na brzuszku i zasypia natychmiast..... :tak:

mamaGabi współczuje takich nocek i mam nadzieje, ze w miarę szybko nocne spanie jej sie unormuje..... :tak:

natuśka to było Wam nie wesoło... ale wesoło i dobrze sie skończyło.... :-)

Tygrynko, bo jak sie otatnio widzialysmy to jeszzce focha wozkowego nie bylo! A na sapcer mozemy sie umowic ale dookola bloku:-D Ja sie dalej niz nasze osiedle staram nie oddalac, bo ona mi sie tak drze ze zazwyczaj wracam do domu, nieraz z mała na rekach:sorry: I nawet juz jej oparcie wozka podnioslam troche zeby nie lezala zupelnie na plasko i wiecej widziala ale nie pomoglo.
A wogole to kiedy dziecko powinno zaczac sie bawic grzechotkami? Bo Karolina nadal sama nic do raczki nie wezmie. Jak jej sie wlozy grzechotke w reke to chwyta ale chyba nieswiadomie, probuje wladowac ja do budzi i zaraz wyrzuca.

reklama
Do góry