reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

psota w starych domach czy w nowych na ptasim ? sorka ze sie tak pytam ale przeźmierowo nie duże wiec jak mały podrośnie to i tak do parku sie przejdziesz wiec moze kiedyś sie umówimy na spacer nawet po lesie fajne małe tereny. Ja jak nie byłam w ciąży to chętnie brałam psa S i szłam do lasu. Miałam pisać mój brat jak się urodził miał dziure w sercu po iluś latach samo zarosło zero operacji i żyje teraz ma 40 lat.

lilou - krzesełko do karmienia super jak nowe - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Wielkopolskie / Poznań

rikipa dasz znać jak juz bedziecie mieli ten abc desting primo choruje na niego.

na allegro juz mnie korci by wcisnąć kup teraz ale obiecałam S że kupimy razem nie wiem jak długo wytrzymam:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Jarzebinka zazdroszczę sąsiadów, też tak bym chciała!! i po cichu liczę na Anię23 że zostaniemy takimi sąsiadkami jakich Ty masz :D ale miałaś fajny weekend :))
Skrzat musimy się dogadać :) wiem że będziemy w ikei w sobotę bo moja mama chce to może wtedy?? na pewno po 13! a z pilnowaniem dzieci to na pewno fajnie, ale założę się że pewnie nie chciałabyś mieć ich rzuconych bez pytania o Twoje plany w Sylwestra :D
Psota a jak się nazywał Twój lekarz? mój też był przy porodzie :) miałam zagrożoną ciążę, więc żaden inny szpital nie wchodził w grę, zgadzam się że pod tym względem to najlepszy szpital :)MamaGabi to jak wolisz! mogę jutro mogę w środę, nie mam planów bo widzę że zapomniałam o kulkach :p ale możemy na kulki razem sobie potem mpk pojechać :) Lilou my za jakiś czas będziemy sprzedawać biały zwykły fotelik z ikei z miękkim wkładem, ale nie wiem czy on nie jest lepszy dla ciut starszych dzieci, my używaliśmy go jak młody już pewniej siedział, a wcześniej taki bardziej zabudowany, gdzies go mam jeszcze, ale jest w średnim stanie, bo po kuzynce już był.. a Staś się jeszcze przekona! ale nawet marchewki ani jabłuszka nie chce? może jeszcze nie czuje się gotowy, poczekaj ;)
Ajentka Ty lepiej mów jak weekend :p ale wieczorowo a nie o pogodzie :p a w czwartek to nie ma opcji że nie dojdziesz!!! a może nawet ja bym się znowu do Ciebie pouśmiechała żebyśmy razem pojechały :p bo ja coś czuję że mi Seba ok 21 zaśnie :/
Guziczek o kurde!! gratulować czy trzymać kciuki żeby jednak nie??? jeśli to nie to, to zdrówka życzę!!!

ja dzisiaj pół dnia u przyjaciółki i cudnej tygodniowej Natalki która jest prześliczna! i poza spaniem, jedzeniem, kupaniem czy patrzeniem nic innego nie robi, rzadko płacze :D no ale w sumie nie ma powodów :p kochana dziewczynka! a potem pół dnia u teściów, jestem wymęczona i padam na twarz, idę uśpić młodego i postaram się wrócić :)

Tygrynko to lecz Sebe z tego kateru i wpadaj do mnie! Na spacer Cie nie wyciagam, bo jak widzialas mała w wózku na brzuszku jezdzila a teraz w kurtce jej tak polozyc nie moge wiec mi sie po chwili spaceru drze w nieboglosy:-( II poki co to malymi krokami staram sie z tym walczyc ale ciezko idzie.

an82, w nowych, ale nie na ptasim;)

Tygrynka,
Krzysztof Szymanowski, a Twój?

Ania, koniecznie naucz Karolinkę jeździć normalnie w wóziu, czekamy z Dawidkiem na spotkanie:)

Natuska, ona jedzie w wozku na plecach chwile, jakies 10-20 minut potem zaczyna sie krzyk. I to po czesci moja wina bio nie pomyslalam i tak ja anuczylam. Uwielbia lezec na brzuszku, wszedzie. W wozku tez ja tak kladlam i jeszcze jej odpinalam ta bude zeby mogla sobie na swiat patrzec (wiesz o czym mowie bo to w koncu byl Twoj wozek:D), z czasem sie meczyla i zasypiala. i ona teraz tez tak chce:sorry:

Psotko staram sie jak moge ale ciezka sprawa!

reklama
ello,
My obejrzeliśmy spektakl na TVP1:)

Zaraz pewnie do wyrka:p

Tygrynka, Lilou
a to chodziło o pilnowaie dzieci w sylwestra? Jakoś nie doczytałam, ciemna masa!
Na-tuska co dobrego zrobiłaś na tą kolacje? Mnie się marzą takie jerzyki z płatków owsianych co mama robiła jak słodyczy w sklepach nie było:p
Lilou ja właśnie schowałam takie krzesełko jak kupiłaś, Basia go bardzo nie lubiła a uwielbia takie z IKEI za 50 zł:)
Tygrynka co do soboty to muszę sprawdzić, bo ja mam zakończenie studiów podyplomowych, w sumie nie wiem o kórej, chyba że sam Zet, tylko jak on da radę sam z Basią i potem te szafy na dach samochodu sam...;/ Ale będziemy w kontakcie a ja ustale jak mam tą uczelnie, bo oczywiście nie pamiętam:p
Ajentka, Guzik i jak @?
Jarzębinka idziesz do Greckiej?

Co myslicie - http://allegro.pl/cudna-nowa-kurtka-jesienno-zimowa-bombka-86-i1875760330.html ja się zakochałam, ale wyprzedali 80 a 86 troche się boję że bedzie za duza ale mają tylko 1 sztukę i się boję że wyprzedadzą jak jeszcze trochę pomysle, w sumie mi napisali ze moge odesłac jak co...

Ostatnia edycja:
Do góry