psota w starych domach czy w nowych na ptasim ? sorka ze sie tak pytam ale przeźmierowo nie duże wiec jak mały podrośnie to i tak do parku sie przejdziesz wiec moze kiedyś sie umówimy na spacer nawet po lesie fajne małe tereny. Ja jak nie byłam w ciąży to chętnie brałam psa S i szłam do lasu. Miałam pisać mój brat jak się urodził miał dziure w sercu po iluś latach samo zarosło zero operacji i żyje teraz ma 40 lat.
lilou - krzesełko do karmienia super jak nowe - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Wielkopolskie / Poznań
rikipa dasz znać jak juz bedziecie mieli ten abc desting primo choruje na niego.
na allegro juz mnie korci by wcisnąć kup teraz ale obiecałam S że kupimy razem nie wiem jak długo wytrzymam
lilou - krzesełko do karmienia super jak nowe - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Wielkopolskie / Poznań
rikipa dasz znać jak juz bedziecie mieli ten abc desting primo choruje na niego.
na allegro juz mnie korci by wcisnąć kup teraz ale obiecałam S że kupimy razem nie wiem jak długo wytrzymam
Ostatnia edycja: