reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

psota w starych domach czy w nowych na ptasim ? sorka ze sie tak pytam ale przeźmierowo nie duże wiec jak mały podrośnie to i tak do parku sie przejdziesz wiec moze kiedyś sie umówimy na spacer nawet po lesie fajne małe tereny. Ja jak nie byłam w ciąży to chętnie brałam psa S i szłam do lasu. Miałam pisać mój brat jak się urodził miał dziure w sercu po iluś latach samo zarosło zero operacji i żyje teraz ma 40 lat.

lilou - krzesełko do karmienia super jak nowe - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Wielkopolskie / Poznań

rikipa dasz znać jak juz bedziecie mieli ten abc desting primo choruje na niego.

na allegro juz mnie korci by wcisnąć kup teraz ale obiecałam S że kupimy razem nie wiem jak długo wytrzymam:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Jarzebinka zazdroszczę sąsiadów, też tak bym chciała!! i po cichu liczę na Anię23 że zostaniemy takimi sąsiadkami jakich Ty masz :D ale miałaś fajny weekend :))
Skrzat musimy się dogadać :) wiem że będziemy w ikei w sobotę bo moja mama chce to może wtedy?? na pewno po 13! a z pilnowaniem dzieci to na pewno fajnie, ale założę się że pewnie nie chciałabyś mieć ich rzuconych bez pytania o Twoje plany w Sylwestra :D
Psota a jak się nazywał Twój lekarz? mój też był przy porodzie :) miałam zagrożoną ciążę, więc żaden inny szpital nie wchodził w grę, zgadzam się że pod tym względem to najlepszy szpital :)MamaGabi to jak wolisz! mogę jutro mogę w środę, nie mam planów bo widzę że zapomniałam o kulkach :p ale możemy na kulki razem sobie potem mpk pojechać :) Lilou my za jakiś czas będziemy sprzedawać biały zwykły fotelik z ikei z miękkim wkładem, ale nie wiem czy on nie jest lepszy dla ciut starszych dzieci, my używaliśmy go jak młody już pewniej siedział, a wcześniej taki bardziej zabudowany, gdzies go mam jeszcze, ale jest w średnim stanie, bo po kuzynce już był.. a Staś się jeszcze przekona! ale nawet marchewki ani jabłuszka nie chce? może jeszcze nie czuje się gotowy, poczekaj ;)
Ajentka Ty lepiej mów jak weekend :p ale wieczorowo a nie o pogodzie :p a w czwartek to nie ma opcji że nie dojdziesz!!! a może nawet ja bym się znowu do Ciebie pouśmiechała żebyśmy razem pojechały :p bo ja coś czuję że mi Seba ok 21 zaśnie :/
Guziczek o kurde!! gratulować czy trzymać kciuki żeby jednak nie??? jeśli to nie to, to zdrówka życzę!!!

ja dzisiaj pół dnia u przyjaciółki i cudnej tygodniowej Natalki która jest prześliczna! i poza spaniem, jedzeniem, kupaniem czy patrzeniem nic innego nie robi, rzadko płacze :D no ale w sumie nie ma powodów :p kochana dziewczynka! a potem pół dnia u teściów, jestem wymęczona i padam na twarz, idę uśpić młodego i postaram się wrócić :)

Tygrynko to lecz Sebe z tego kateru i wpadaj do mnie! Na spacer Cie nie wyciagam, bo jak widzialas mała w wózku na brzuszku jezdzila a teraz w kurtce jej tak polozyc nie moge wiec mi sie po chwili spaceru drze w nieboglosy:-( II poki co to malymi krokami staram sie z tym walczyc ale ciezko idzie.

an82, w nowych, ale nie na ptasim;)

Tygrynka,
Krzysztof Szymanowski, a Twój?

Ania, koniecznie naucz Karolinkę jeździć normalnie w wóziu, czekamy z Dawidkiem na spotkanie:)

Natuska, ona jedzie w wozku na plecach chwile, jakies 10-20 minut potem zaczyna sie krzyk. I to po czesci moja wina bio nie pomyslalam i tak ja anuczylam. Uwielbia lezec na brzuszku, wszedzie. W wozku tez ja tak kladlam i jeszcze jej odpinalam ta bude zeby mogla sobie na swiat patrzec (wiesz o czym mowie bo to w koncu byl Twoj wozek:D), z czasem sie meczyla i zasypiala. i ona teraz tez tak chce:sorry:

Psotko staram sie jak moge ale ciezka sprawa!

reklama
ello,
My obejrzeliśmy spektakl na TVP1:)

Zaraz pewnie do wyrka:p

Tygrynka, Lilou
a to chodziło o pilnowaie dzieci w sylwestra? Jakoś nie doczytałam, ciemna masa!
Na-tuska co dobrego zrobiłaś na tą kolacje? Mnie się marzą takie jerzyki z płatków owsianych co mama robiła jak słodyczy w sklepach nie było:p
Lilou ja właśnie schowałam takie krzesełko jak kupiłaś, Basia go bardzo nie lubiła a uwielbia takie z IKEI za 50 zł:)
Tygrynka co do soboty to muszę sprawdzić, bo ja mam zakończenie studiów podyplomowych, w sumie nie wiem o kórej, chyba że sam Zet, tylko jak on da radę sam z Basią i potem te szafy na dach samochodu sam...;/ Ale będziemy w kontakcie a ja ustale jak mam tą uczelnie, bo oczywiście nie pamiętam:p
Ajentka, Guzik i jak @?
Jarzębinka idziesz do Greckiej?

Co myslicie - http://allegro.pl/cudna-nowa-kurtka-jesienno-zimowa-bombka-86-i1875760330.html ja się zakochałam, ale wyprzedali 80 a 86 troche się boję że bedzie za duza ale mają tylko 1 sztukę i się boję że wyprzedadzą jak jeszcze trochę pomysle, w sumie mi napisali ze moge odesłac jak co...

Ostatnia edycja:
Do góry