Tygrynka mi pasuje wtorek albo sroda bo zapomnialam o tym fitnesie no nic to wtroek albo sroda,daj znac jak cos. ja jeszczen ie moge z mezusiem poszlaec bo mam jeszcze @ co pradwa koncowke ale zawsze jest.
to się widzimy we wtorek lub środę, daj mi jutro znać kiedy i o której i ja się stawiam, wreszcie super, już nie mogę się doczekać!! a ja sobie nie poszalałam bo męża uśpiłam szybciej niż dziecko ale niech śpi biedulek, od 3:30 do 18 był poza domem, ma prawo być zmęczony.. a Gabulką się naprawdę nie przejmuj! mój Seba wciągu ostatnich 5 miesięcy to albo płakał przed zaśnięcem albo po obudzeniu albo w nocy albo zasypiał ok 23/24, każda taka faza trwała 2/3 tygodnie, teraz na szczęście w końcu jest spokój, ale ja go nie ruszam jak się przebudzi w nocy i zamarudzi, dopiero jak naprawdę słyszę że płacze albo siedzi i mnie woła, wyczytałam gdzieś, że trzeba pozwolić dziecku nauczyć się samemu usnąć z powrotem, że podchodząc się tylko opóźnia ten moment i utrudnia maluszkowi naukę samouspokajania, chyba
coś w tym jest, u nas działa, często jak coś zapłacze ja nie zdążę odlożyć laptopa i dojść do pokoju a już śpi
Psota jesteśmy w jednym wieku długo czekaliście na maluszka, szkoda, że już od początku miał problemy i jeszcze to serduszko :-( ale mocno trzymam kciuki żeby wszystko się powiodło, żeby się okazalo, że operacja nie jest w ogóle potrzebna! śliczne imię ma Twój synek, podoba mi się
Psota witaj i tu:-)
oho jakieś kontakty widzę ;-) dobrze, dobrze, może dzięki Psocie Ania się będzie więcej udzielać jak Karolinka??
Marciaa odpoczywaj kobietko, jeszcze się naszalejesz
An a może na stronie producenta sprawdź, a może ktoś z allegro jest z poznania?
dziewcyzny jak z greckim wieczorem??
edit: aaa już widzę, czwartek 20:30 - super!!! a na kawkę to chyba my w listopadzie wlecimy, chyba że wtorek lub środa, kiedy do MamyGabi nie idę?? a Sylwester Lilou boski, nie wiem czemu się nie zdecydowaliście
Ostatnia edycja: