reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hello:)
No w koncu mam 5 minut by usiąść...za chwilę idziemy kąpać Basika, a ja na neta nie zaglądam bo cieszę się Zet w domu w weekendzik!
Wczoraj najeżdziłam się po lekarzach bo mi kawałek (drobinka) szkła wlazła w piętę i od rana na Izbę Przyjęc (odwiedziny u Kozaczino), rodzinny, pomod doraźna i znów Izba Przyjęć...i ciągle mnie chcieli odsyłać, ale w końcu łaskawie mi wyjęli:p Dziś już nic nie boli i chodzę normalnie;)
Dzisiaj aktywnie od rana coś porządkujemy...potem pojechalismy na działke spuścić wodę, pograbic liście, a wieczorekm zobaczymy czy przyjdzie kuzynostwo mamy się zdzwaniać jak dzieci zasną!
Jutro do Swarzędza bo Inglesina do odbioru już - jupii nareszcie;)

To miłego wieczorku wszystki życzę:)

An82 wózek dla mnie trzeba poczuć:) powodzenia w wyborach!
Lilou
do greckiej też idę, a o której idziemy?
Te kulki w środę aktualne?

reklama
o matko skąd to szkło?? dobrze, że już się tego pozbyłaś!! ale jak się ma wizyta u Kozaczino z Izbą Przyjęć bo nie zrozumiałam? :D
Seba wytęskniony po całym dniu bez taty że nie chce go teraz puścić :D my jednak do kumpeli nie pojechaliśmy bo jakieś problemy laktacyjne rozwiązują, pojedziemy w poniedziałek rano :)

Tygrynka bo na Izbie Przyjęć rano byłam w Szpiatlu Wojskowym i pod rodze jak wracalam to miałam pracę Kozaczino, więc jej nalot zrobiłam:) A szkło mialao z 2 mm i było drobineczką, ale uwierało jak nie wiem...a skąd właśnie sama nie wiem bo dzien wcześniej myłam podłogi...ale chyba coś niedokładnie!:-D

My idziemy do kuzynostwa na gry i piwko:) Znaczy się ja piwko bo mój abstynent niet niet:) Basia śpi, więc nianię włączymy i chodu:) A właśnie dumna jestem z niej tak ładnie "odpukać" zasypia ostatnio:)

hej:)
Tygrynka to czekam w pon na Ciebie,tzn na Was:) ciebie i Sebe:) napisz oktorej mneij weicej bedziesz:)
Skrzat fajnei ze juz spacerowka do odbioru i z ta slzuba zdrowia jedna wielka porazka....

Gaba juz spi ale mleckza dzisiaj na kolacje nie chciala i tak szybko zasnela ze neizdarzylam jej zabkow umyc...a wlasnie polubila myxie zebolkow i chce ciagle myc,ciagnie mnei od lazienki i pokazuje zeby dac jej szczoteczke.

Marciaa a powiedz mi jak odzywaczajanie Nikosia od smoczka? pisalas jakis czas temu ze macie zamiar to zrobic i jak? bo ja sie przymierzam do tego ale nadal mi szkoda bo u nas smoczek to lekarstwo na wszystko....

no nic ide sie kapc i spac bo wczoraj w nocy gaba nam sie budizal co chile,piszczala,jeczala, stekala,plakala i wogole wszystko inne... potem od 3 do 4 niespala wiec jestem calkowicie nie wyspalam sie.

milego wieczorku kcohane

aa Skrzat no właśnie nie wiedziałam jak Kozę tam dopasować :D ale miała miły przerywnik w pracy :) nieźle, niby głupie 2mm a ile problemu Ci narobiło :/ fajny wieczór się Wam szykuje, bawcie się dobrze!
MamaGabi mogę dać znać w poniedziałek ok 10? bo nie wiem czy męża będę odwozić do pracy, pewnie tak, więc byłabym ok 13:30-14, może być?? bo wcześniej jedziemy po nasze auto, a to do Rogalinka, więc nie zdążę wcześniej :/ super, że Gaba lubi myć ząbki, to bardzo ważne :) dobrej spokojnej nocki!

mój Seba się kąpie, ciekawe jak zaśnie, jak nagle o 18 wymyślił sobie drzemkę i po prostu padł, wstał o 19.. i zjadł parę łyżek kaszki, jak na niego to mega sukces :D

edit: no i zasnął chwilę przed 22 :/ mąż jeszcze przed nim :D kurde a Was nie ma, normalnie gorączka sobotniej nocy mnie czeka :D idę na jakiś serial, może ktoś wpadnie tutaj ;)

Ostatnia edycja:
no ładnie :-D a ja swojego męża nie mam serca budzić, zwłaszcza, że za dwie godziny wstaje... chociaż on nie miałby nic przeciwko :-D
to idę spać, dobranoc!

hej kochane:)
alez zla ejstem. Gabrysia mi ostatnio cyrki w nocy odstawia, np od kilku dni budzi sie okolo 3 i przez godz nie spi, rzuca sie po lozku,zaczepia nas, gada itp itd a mnie szlak trafia....bo tak ladnie nam spala...masakra.... budzila sie tylk oraz w nocy na mleczko a teraz to nie wiem co z nia sie porobilo.... i nie mowcie ze to jaksi skok rozwojowy bo napewno nie.

Tygrynka fajnei mi pasuje taka godz bo akurat mloda z drzemki bedzie m isie budzic, jak bedzie ladnie to na plac zabaw pojdziemy:)

pustki tu ostanio okropne,dziewczynom sie chyba znudzilo pisanie, ja tesknie za czasami gdzie mialam rano do poczytania kilka,kilkanascie stron postow.... bo teraz to takei pustki ze szok jeszcze chwila i chyba nam watek smiercia naturalna umrze.....przykre...

no nic my po sniadaniu,tzn ja i m bo gaba skubnela, ja stwierdzam ze jej zachowanie to przez tate, bo jak jarek jest w domu to ona sie tak dziwnei zachowuej,ani nic jesc ani nic.... za pol godz na spacerek idziemy i moze do kosciola...mam potrzebe zeby isc....

milej niedzieli

reklama
Hej kochane :-)
My po odwiedzinach dwóch oglądaczy :-/ ale to pewnie nic konkretnego :-(
Rikapa to miłej niedzieli i odpoczynku przed pracą :-)
Skrzat dobrze że ci wyciągnęli szkoło i możesz już normalnie funkcjonować :-) np. z Z. po nocach ;-)
MamaGabi ale czarno widzisz losy naszego forum :-)
Tygryś ale Seba długo ma katar to chyba taki katar "pospolity" więc pewnie nie zaraża ;-) fajnie że autko już macie :-)
Lula teraz śpi a później jedziemy do znajomych na kawkę :-) buźka

Do góry