reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

A jakoś tak, słoneczko piękne, ale jak tylko wyjdę na dwór to się wszystkiego odechciewa, ziąb przenika strasznie, muszę powyciągać zimowe swetry, kurtki, płaszcze... ech a myślałam że czeka mnie to dopiero w listopadzie a nie w połowie października :confused2:
teraz się zastanawiam czy iść na maltę z młodym, teść będzie biegł w półmaratonie.. myślę intensywnie, bo chce mi się i w ogóle, ale ta temperatura mnie skutecznie odstrasza :eek:

Lilou miłego parkowania ;-) i daj znać jak sytuacja na cmentarzu, my mamy jechać jak wrócimy, po 1 listopada, bo mąż twierdzi, że już teraz będzie mnóstwo ludzi i nie ma sensu się pchać...

reklama
hej:) a my po spacerku:) ja tam sie ciesze ze sloneczko swieci a powietrze jest rzeskie wiec korzystam z pogody ile sie da.... codizennie dwa razy z mloda na spacerek:)

Tygrynka ja chodze na fitnes do nowej szkoly u nas na Hejzoda i tam babeczka prowadzi te cwiczonka.... a twoja kumpelka gdzie chodzi? zapytajsie bo moze tez tam i na ktora godz bo sa grupy na rozne godz.

no nic uciekam mloda zasnela to ide jakis obiadek zrobic:) buziaki milego popoludnia

Seba też dwa razy na spacerze, ale raz z mym mężem (a czasem i dwa a ja w domu siedzę :-D), bo ja jakoś się przestawić na tą temperaturę nie potrafię, jestem wyraźnie ciepłolubna :-D teraz myślę o wypadzie do solarium albo palmiarni, bo na zagraniczną wycieczkę na razie mnie nie stać :-D

hehe może Filipek zostanie maszynistą?? :-D u nas też dzisiaj było już Stacyjkowo, potem ściagnęłam mu Auta i pół bajki przesiadział w spokoju, potem wyłaczył komputer :eek: my Boba i Ciuchcie oglądaliśmy na youtubie, ale może poszukaj jakiś pełnych odcinków na chomikuj.pl? ja stamtąd Auta wzięłam :tak:
a z tym ubieraniem w domu to mam tak samo!! dokładnie, kiedyś się latało lekko ubranym, plecy na wierzchu, zima bez czapki, itp a teraz?? starość :-D a powiedz mi czy Ty zakładasz rękawiczki młodemu? bo rano to było tak zimno, że się poważnie zastanawiałam nad tym..

No i nici z moich planów, P ma kaca:wściekła/y:i śpi razem ze Stasiem;-)
U mnie tak zimno w domu, kaloryfery popsute chyba bo wszędzie grzeją tylko nie u nas. W pon muszę zgłosić do administracji:crazy:

natuska hihi mały motorniczy:-D ja też zwykle ściągam z chomikuj;-)

Tygrynka to Tobie czwartek pasuje tak? jak się P dowie że dwa dni z rzędu wychodzę to nie będzie zadowolony:laugh2: a niech ma za dzisiejszy dzień:-p

Kurcze tak piszecie o spacerkach, a ja tak mało wychodzę ze Stasiem. Nie lubię zimna, on najlepiej śpi w domu, jedynie jak po Oli idziemy, co zajmuje nam ponad godzinkę. ale jak nie muszę to nie wychodzę:sorry:

Idę za obiad się zabrać, bo korzystałam z chwili ciszy w domu i czytałam gazetkę:-)

ja tez lubie ciepelko ale przy Gabie nauczylam sie tez wiecej czasu spedzac na podworku,ona jest bardzo szczesliwa jak wychodizmy, ran ozawsze na 2 godz a potme na 1-1,5 godz czasami przedluzy sie do 2. juz sie boje jak to zima bedzie.... kiedys tez niewychodzialm jak tak bylo....

o=my po obiadku mloda jeszcze spi, ogladam UGOTOWANI lubie takie programy....

Natuska ja nie pomoge bo u mnei ejszcz enie ma etapu bajek....
Lilou no ladnie:) moj m tez zawsze z Gaba odsypia...szkoda ze ja po przepsapenj nocce ( takiej jak dzis) nie moge pospac...bo wtedy ejst 1000 pytan do....,albo Gabi idz obudz mamuise itp itd.

tak, ja jestem wolna w czwartek wieczorem :) a pon-śr od 13 ale to z młodym, zapraszam albo gdzies wpadam :D poniedziałek - kierunek MamaGabi (o ile katar się skończy, chyba że dziewczyny przyjmą nas z całym dobrodziejstwem ;) pytam bo już byliśmy u moich dwóch koleżanek z dziećmi, które stwierdziły, że katar ich nie przeraża i mamy wpadać :) więc jak ktoś chce i się nie boi to ja chętnie zawitam :D) a dzisiaj jedziemy zobaczyć niespełna tygodniową Natalkę (4210g i 61cm!!) mojej przyjaciółki, też kazała przyjechać z katarem, mówiła że będziemy Sebę izolować od małej, że będzie w pokoju starszej.. ja bym się jednak przy takiej dzidzi wstrzymała, ale skoro kumpela ma 4latkę, przedszkolaka w domu to twierdzi że mała gorsze rzeczy może przynieść z przedszkola niż Sebastian z domu.. no nie wiem, najwyżej chłopaki poczekają na mnie w samochodzie... aaa bo w ogóle w końcu po dwóch tygodniach jedziemy po swoje auto :D czyli kasa znowu w plecy :D

ja dzisiaj bylam sama z malym popatrzyc na wozki ale nie moge sie przekonac do zadnego innego no podoba mi sie Baby desing Primo i kurcze żadne inne mi się nie podobają a nigdzie nie ma go żeby go obejrzeć na żywo

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry