Tygrynka jesli mozesz to dla mnie sprawdzic (tak przy okazji) - bede wdzieczna. Pozdrawiam.
jasne że mogę, dam znać
pozdrowienia
Tygrynka ide na zumbe ale do Pestki do PURE FITNESS wczoraj tez tam bylam i jest spoko, i co przewaza zumba jest na 20 a juz ci pisalam ze ja moge wyjsc dopiero wieczorem jak B wroci z pracy i zostanie z Jula tzn pojdzie z nia spac ;p
zakwasow dzis nie mam! jupi
dzisiaj tez na bieznie na chwilke i potem godz zumby ciekawe czy dam rade cala godz ;p
no wiem Karolcia, wiem... sprawdziłam i nie ma tam benefitu, więc bez sensu, chciałabym chodzić z Tobą
a co do zakwasów to nie chcę Cię straszyć ale jeśli są to dwa dni po wysiłku ;-) ale oby nie było!!! super że Ci się podobało! a bardzo możliwe że to ta sama, bo też Aneta i też w różowej
szkoda że w atlantisie nie ma później zajęć.. i co Ty piszesz, grad??? już???
Tygryś to się możemy umówić na to oddawanie chętnie coś przechwycę :-) no i będę się rozglądać bacznie za tą autorką :-)
dziękuję bardzo! dam znać!
tygrynka dobre mierzenie to polowa sukcesu
halismy popoludniu do mojego dziadka na urodziny, w prezencie dostał koszyk maślaków
zadowolony jak dzieciak z lizaka
no kurde właśnie zmierzone idealnie, nie pomyśleliśmy tylko żeby mierzyć na całej długości ściany
wydawało nam się że ściana to ściana i inaczej niż na podłodze nie stoi
super prezent dla dziadka, sama bym chętnie taki dostała
Ponieważ mąż na mnie krzyczy że nawet w jego urodziny siedzę na bb;-) to napiszę tylko tyle że rozmawiałam ze szwagierką, i powiedziała że niestety na tak dużą rezerwacje nie może dać tak dużej zniżki (wyszło nas 11) może dać 15 %, dobrze by było żebyśmy do nd powiedziały kiedy idziemy, żeby fajny stolik mogła zarezerwować. To co nadal wszystkie chętne? i w jaki dzień? Pon, wt,śr?opowiadać się ;-);-)
niestety jak pon-śr to ja odpadam chyba że godzina jakaś odpowiednia? jakby co to mnie możesz wziąć w czwartek na mega zniżkę
ja na zumbę nie poszłam, tak głupio się czuję - jakby mnie miało coś wziąć ale nie brało
drapie mnie w gardle ale nie boli
za to byli teściowie i dokończyliśmy regał a potem poukładałam sobie swoje książki i jestem mega szczęśliwa
gorzej jak mi oddadzą książki (z tego co kojarzę: Koza, Aga, Lilou, Karola, Monia - ktoś jeszcze?? przyznawać się
) i nie będę miała ich gdzie wcisnąć
teraz jest super, a jeszcze tylko rolety, lepszy telewizor, wielkie nasze zdjęcie na płótnie, wymiana ławy na ciemną i będzie bosko
a potem wymiana na jeszcze lepszy telewizor i kupno stołu i krzeseł i już w ogóle się stąd nie ruszę
szczęśliwa bardzo jestem