reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ale rzeczywiście Poznań od wcoraj sparalizowało. Wracałam z pracy 1,5 H ( normalnie to max. 20 min). Dzisiaj też niezły mrozik , a na spacerku byliśmy dzisiaj króciutko.Dzieki dziewczyny za porady. Naja dzieki za namiary do dermatologa. Chyba sie wybiorę.

Pozdrawiam cieplutko

reklama
pozdrawiam z mroźnego piątkowa
3616416im.gif

nam dzis rektor skrocil zajecia do 12.00, ze wzgledu na mrozy. jezusicku, co za pogoda!! czy to sie nie skonczy?! ma wrazenie, ze -10 bedziemy teraz odczuwac jako upal ;D

Witam wszystkie mamy z Poznania! ;D
Jestem mamą Ali, która urodziła się 7.listopada 2005.
My mieszkamy w Koziegłowach, skąd do Poznania żabi skok...

Chyba teraz wszyscy spędzają więcej czasu przed ekranem, przez te mrozy, niektórzy przed ekranem komputera a inni przed tv.

My z Alą rozgrzewamy się w kąpieli
2153175_dsc01662.jpg

Witamy AsiaM!
To blisko nas mieszkasz,bo my na Piątkowie.Moja Wikusia urodziła się 14 listopada,ale termin miałyśmy na 7.11,tylko była uparta i jej się nie spieszyło :laugh:
Gdzie się Ala urodziła?tzn w którym szpitalu?
pozdrawiam i czekamy na wieści i fotki
367158pw.gif

rany.. drugi dzien wolnego, praca odwolana. a mnie ta pogoda wqrza coraz bardziej. wyjsc sie nie chce, zalatwic cos ciezko, kilka planow roczkowych pewnie mi szlag trafi.. :mad:

mamy, ktore maja juz za soba roczek maluszka - co robilyscie? jakies specjalne impresski, menu, prezenty? bo mi zostal tydzien tylko!!

Justynka J.-dzięki za odpowiedź na maila w spr. położnych. Tak teraz czytam na forum regionalnym i widzę,że Ty też jesteś z Piątkowa! A na jakim osiedlu mieszkasz? Może jesteśmy całkiem bliskimi sąsiadkami.
Pozdrawiam wszystkie poznańskie mamusie! Ja jestem mamą 6 letniej Agatki, a teraz oczekujemy na nasze majowe szczęście. Najwięcej piszę w majówkach.

reklama
Cze :laugh:

Wcale mnie nie zmrozilo,ale nie mialam dostepu do netu...wku..tralala...ilam sie Na TPSA i zrezygnowalam z ich uslug.Ale juz mam i zapewne bede zagladac tu czesciej.

Witam nowe dziewczyny :)

A ja musze powiedziec ze ta pogoda pasuje mi bardziej,niz gdy jest na +2.Bo wtedy zwykle jest ponuro i wilgotno.a ja takiej pogody nie cierpie najbardziej,kocie mnie bola :( Wczoraj poszlam sobie na spacerek i bylo fajnie.Poza tym w ogole teraz mam fajnie.Maz ma tydzien urlopu,a ja mam tydzien spokoju :) heheh

Pierwszy roczek mojej Zuzi,to byly typowe domowe urodzinki z tortem brzdacowym..bo byly urodziny brzdaca ;)

Dobra uciekam teraz.Pewnie pojawie sie jeszce.
Katka

Do góry