reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dokładnie Jarzębinka! teraz już rozumiem jak pisałaś że odpoczywasz po wolnych dniach :p
Lilou ja też się piszę na greckie spotkanie!
kurcze, godzinę temu wstalismy, poczytałam ale nie pamiętam nic :/ zdrówka wszystkim chorym i trzymam kciuki za to co trzeba!
a moja przyjaciółka w sobotę urodziła dziewczynkę - 4210g i 61cm!!! ale malutka na razie leży w inkubatorze bo ma dziurkę w serduszku i jakieś problemy przez to :(
zmykam bo lecę do biblioteki i wieczorem do lekarza, a w domu bajzel, do tego i ja i mąż się rozchorowaliśmy, ale tak to jest jak się pije zimne drinki :D
miłego dnia!

edit: MamaGabi ja Ci nie odpowiadam bo pytałaś o dzieci w podobnym wieku a mnie nie wymieniłaś więc się nie odzywam :p mimo że wraz z Poziomką to mamy dzieci w identycznym wieku :p

reklama
Tygrys foch?????:-):-):-):-) he he nie pytam kochana bo Sebus mleczka nie pije w nocy i dlatego nie pytalam. sorrki ale napisz mi co mlodemu dajesz na kolacyjke i sniadanko bo mi pomyslow dla gaby brakuje:) fochmenko ty...:-):-):-):-)

hej hej
kurcze moja chyba właśnie gada przez sen;/ albo się obudziła po 20 min??? nie wiem;/ puki co nie w chodzę;/
muszę was częściej odwiedzać bo coś ostatnio połapać się nie mogę i czasu brak.

Witam!

Na wstępie bardzo przepraszam za długą nieobecność;-) ale miałam duuużo pracy w gabinecie,przyjmowałam nową dziewczynę i musiałam ją przeszkolić itp. a w tym czasie co byłam w domku to małego zaraz na spacer żeby jeszcze z pogody skorzystać wieczorami wracałam bardzo późno, zmęczona i tylko kładłam się do łóżka,przytulałam do M i spać,kompa nie miałam siły odpalać. Ale ten tydzień już luźniutki tylko w środę na 9h jeszcze, w czwartek na 3h od rana, a popołudniu do niedzieli jedziemy na działeczkę.Bardzo się cieszę.

Lilou Dopisz mnie kochana do chętnych na wypad grecki.:-)
Tygrynka Wy to się kochana najeździcie, zdrówka dla Waszej trójki. Jeszcze raz dziękuję;-) :*
Skrzat Miło że pytasz, synek kuzynki zdrowy w domku, okazało się że to tylko jakaś jelitówka czy coś w tym stylu i wypuścili do domku ale na sali był z nim chłopczyk co się później okazało który miał gronkowca:szok: Super pogoda Wam się udała nad morzem:tak:
Natuska Pozytywnych wyników!
Julka Witaj i zaglądaj częściej choć widzę że co niektórzy utrudniają Ci dostęp do neta:-:)no:

Narazie tyle, uciekam. Miłego popołudnia.

Hejka

Padam na twarz jak zwykle

Ja sie pisze na greckie spotkanie

Mały śpi w nocy po 3 h lub 2,5h masakra (głodny jest czy zje kaszke czy mleko z kleikiem bez roznicy)

MamaGabi no foch :D, ale ładnie wybrnęłaś ;) kurde nie działa mi enter i źle mi się pisze, poza tym nie mam czasu, bo mąż chory, ma 39,3 :/ moze zajrze wieczorem, pa!!

Ello:)
No u mnie dzionek zleciał - od rana byłam oglądać nowy domek kuzyna Zet, Basia wyszła biała od kurzu i pyłu:p potem przyjechałam mamcia i tak jakoś zleciało:) Uraczyłam się dzisiaj po raz pierwszy kawką świeżo mieloną i zaparzoną z ekspresiku od mężusia;D Mniami....więc zapraszam lubiących kawkę na degustację:p Genralnie doszłam do wnisoku że oszaleje jak niewykombinujemy jakiejś szafy...ja już nie mam gdzie klamotów w domu trzymać!

MamaGabi bo ja w sumie nie odpisałam o Basi:p a mi dziękowałaś:D Ale już nadrabiam:p Basia zaypia między 20 a 21 i spi mniej więcej do 7-8. Zdarza się pobudka jakaś w nocy czasem, ale to ją biorę do nas i śpimy dalej:p (np dziś wstała o 7 wzięłam do nas i do 8:15 spałyśmy razem:) Na kolacje (niestety nieregularnie, ale w graniach 19-20) chlebek lub jakąś parówkę, jajko. Czasem nie daje jej kolacji jak zje z nami 2 obiad około 18:30:p (bo swój je około14-15)
Na-tuska fajnie, że Filpkowi udało się zrobić badania, biedna Emilka, mam nadzieję że w szpitalu będzie ok!
Tygrynka a jak było w Łodzi?
Ajentka fajnie, że u kuzynki to nie meningokoki!
Lilou ja też się piszę na spotkanie greckie:D

hi

ja dzis u gina bylam...szyjka ok ale bez usg dpiero w 30tyg dobrze, ze ide 24 na 4d to podglądne Franulka, potem bylismy na kulkach, maly wieczirem basen zaliczyl i kaput. Spi slonko moje :) tylko znowu bez kolacji ...

ja coraz mniej sil mam pewnie przez ta anemie...

sorki ze tylko o sobie ale ide spac

na grecka oczywiscie sie pisze

reklama
ja tu zaraz oszaleje

Kaszle z nosa leci i szukam spacerówki dla malego

napiszcie mi prosze jaka macie spacerówke pozytywy i negatywy bo tu szlak mnie trafi czytam to co rikipa pisala wczesniej z wami na forum tematycznym. Moze jak wy mi napiszecie to cos mi sie uda wybrac. narazie mam pare wozkow dodanych do obserwowanych i na pewno pojade je zobaczyc na zywo.

Skrzat ja tez lubie kawusie z expresu.

Natuska - trzymam kciuki za emilke

Tygrynka fajne zdjecia Sebka ;)

Do góry