reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dokładnie Jarzębinka! teraz już rozumiem jak pisałaś że odpoczywasz po wolnych dniach :p
Lilou ja też się piszę na greckie spotkanie!
kurcze, godzinę temu wstalismy, poczytałam ale nie pamiętam nic :/ zdrówka wszystkim chorym i trzymam kciuki za to co trzeba!
a moja przyjaciółka w sobotę urodziła dziewczynkę - 4210g i 61cm!!! ale malutka na razie leży w inkubatorze bo ma dziurkę w serduszku i jakieś problemy przez to :(
zmykam bo lecę do biblioteki i wieczorem do lekarza, a w domu bajzel, do tego i ja i mąż się rozchorowaliśmy, ale tak to jest jak się pije zimne drinki :D
miłego dnia!

edit: MamaGabi ja Ci nie odpowiadam bo pytałaś o dzieci w podobnym wieku a mnie nie wymieniłaś więc się nie odzywam :p mimo że wraz z Poziomką to mamy dzieci w identycznym wieku :p

reklama
Tygrys foch?????:-):-):-):-) he he nie pytam kochana bo Sebus mleczka nie pije w nocy i dlatego nie pytalam. sorrki ale napisz mi co mlodemu dajesz na kolacyjke i sniadanko bo mi pomyslow dla gaby brakuje:) fochmenko ty...:-):-):-):-)

hej hej
kurcze moja chyba właśnie gada przez sen;/ albo się obudziła po 20 min??? nie wiem;/ puki co nie w chodzę;/
muszę was częściej odwiedzać bo coś ostatnio połapać się nie mogę i czasu brak.

Witam!

Na wstępie bardzo przepraszam za długą nieobecność;-) ale miałam duuużo pracy w gabinecie,przyjmowałam nową dziewczynę i musiałam ją przeszkolić itp. a w tym czasie co byłam w domku to małego zaraz na spacer żeby jeszcze z pogody skorzystać wieczorami wracałam bardzo późno, zmęczona i tylko kładłam się do łóżka,przytulałam do M i spać,kompa nie miałam siły odpalać. Ale ten tydzień już luźniutki tylko w środę na 9h jeszcze, w czwartek na 3h od rana, a popołudniu do niedzieli jedziemy na działeczkę.Bardzo się cieszę.

Lilou Dopisz mnie kochana do chętnych na wypad grecki.:-)
Tygrynka Wy to się kochana najeździcie, zdrówka dla Waszej trójki. Jeszcze raz dziękuję;-) :*
Skrzat Miło że pytasz, synek kuzynki zdrowy w domku, okazało się że to tylko jakaś jelitówka czy coś w tym stylu i wypuścili do domku ale na sali był z nim chłopczyk co się później okazało który miał gronkowca:szok: Super pogoda Wam się udała nad morzem:tak:
Natuska Pozytywnych wyników!
Julka Witaj i zaglądaj częściej choć widzę że co niektórzy utrudniają Ci dostęp do neta:-:)no:

Narazie tyle, uciekam. Miłego popołudnia.

Hejka

Padam na twarz jak zwykle

Ja sie pisze na greckie spotkanie

Mały śpi w nocy po 3 h lub 2,5h masakra (głodny jest czy zje kaszke czy mleko z kleikiem bez roznicy)

MamaGabi no foch :D, ale ładnie wybrnęłaś ;) kurde nie działa mi enter i źle mi się pisze, poza tym nie mam czasu, bo mąż chory, ma 39,3 :/ moze zajrze wieczorem, pa!!

Ello:)
No u mnie dzionek zleciał - od rana byłam oglądać nowy domek kuzyna Zet, Basia wyszła biała od kurzu i pyłu:p potem przyjechałam mamcia i tak jakoś zleciało:) Uraczyłam się dzisiaj po raz pierwszy kawką świeżo mieloną i zaparzoną z ekspresiku od mężusia;D Mniami....więc zapraszam lubiących kawkę na degustację:p Genralnie doszłam do wnisoku że oszaleje jak niewykombinujemy jakiejś szafy...ja już nie mam gdzie klamotów w domu trzymać!

MamaGabi bo ja w sumie nie odpisałam o Basi:p a mi dziękowałaś:D Ale już nadrabiam:p Basia zaypia między 20 a 21 i spi mniej więcej do 7-8. Zdarza się pobudka jakaś w nocy czasem, ale to ją biorę do nas i śpimy dalej:p (np dziś wstała o 7 wzięłam do nas i do 8:15 spałyśmy razem:) Na kolacje (niestety nieregularnie, ale w graniach 19-20) chlebek lub jakąś parówkę, jajko. Czasem nie daje jej kolacji jak zje z nami 2 obiad około 18:30:p (bo swój je około14-15)
Na-tuska fajnie, że Filpkowi udało się zrobić badania, biedna Emilka, mam nadzieję że w szpitalu będzie ok!
Tygrynka a jak było w Łodzi?
Ajentka fajnie, że u kuzynki to nie meningokoki!
Lilou ja też się piszę na spotkanie greckie:D

hi

ja dzis u gina bylam...szyjka ok ale bez usg dpiero w 30tyg dobrze, ze ide 24 na 4d to podglądne Franulka, potem bylismy na kulkach, maly wieczirem basen zaliczyl i kaput. Spi slonko moje :) tylko znowu bez kolacji ...

ja coraz mniej sil mam pewnie przez ta anemie...

sorki ze tylko o sobie ale ide spac

na grecka oczywiscie sie pisze

reklama
ja tu zaraz oszaleje

Kaszle z nosa leci i szukam spacerówki dla malego

napiszcie mi prosze jaka macie spacerówke pozytywy i negatywy bo tu szlak mnie trafi czytam to co rikipa pisala wczesniej z wami na forum tematycznym. Moze jak wy mi napiszecie to cos mi sie uda wybrac. narazie mam pare wozkow dodanych do obserwowanych i na pewno pojade je zobaczyc na zywo.

Skrzat ja tez lubie kawusie z expresu.

Natuska - trzymam kciuki za emilke

Tygrynka fajne zdjecia Sebka ;)

Do góry