reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
moj by to rozszarpał w 5sekund.
młody rozwala mi salon a ja sily juz nie mam. zmieniony antybiotyk zwrócił od razu:/

poszukuje starej skrzyni, kufra. ktos cos wie???

Basia śpi a my po rosołku!
Byłyśmy nad morzem, wieje dziś ale ciepło! Jodu się nawdychamy!
Tygrynka Basia też ma zielony katar:( I tylko krople i smarkanie:) Mam nadzieję, że w końcu jej przejdzie!

Uciekam do moich:*
buziaki!

Jarzębinka super ta zabawka:)
co do pulmexbaby to ja tez uzuywam dla malej ale u nas tez sprawdza sie taka masc na klatke z MUSTELA jest super,odrazu udraznia nosek a witaminki multisanostol podaje dla Gabki wieczorem zawsze:)

filonka to jeszcze raz do lekarza moze jeszcze inny jest antybiotyk po ktorym Filek nie bedzie wymiotowac... wspolcuzje chorowitka i zdorwka

Skrzat idzcie i wdychajcie ten jod,moze pomoze:)i tez zdrowka dla waszej trojeczki:)

edit. zapomnialam, moze ktoras z was chce kod rabatowy do smyka na 30 % rabatu na odziez lub obuwie. jest od wykorzystania dzisiaj albo jutro max.

Hej
już po szczepieniu młoda jak zwykle dzielna :-) no i do 5roku spokój z kłuciem :-) no chyba że pneumokoki po 24mc. Przed szczepiniem plac zabaw i moje dziecko udowodniło mi że potrafi sama wejść po kładce na zjeżdżalnię i z niej zjechać :-) radości było co niemiara!!!
Dzisiaj przychodzą oglądacze i jutro i pojutrze też, a ja ciągle ze ścierami latam !!!
Jarzębinko super zabawka :-)
Tygryś ja bym chętnie z tobą połaziła do Atlantisu ale ciągle mi żal kasy na karnet w sensie ciągle coś nam wyskakuje np. auto coś klekocze i chyba to skrzynia biegów-naprawa w wersji optymistycznej1000 :-( teraz szczepienie 130 i jeszcze rata OC 300!!! :-( zatem z żalem ciągle sobie odmawiam różnych rzeczy :-(
Lilou oby Staś przechodził szczepienia tak bezstresowo jak Lula :-)
Zaraz się pewnie młoda obudzi więc zbieram się jeszcze ogarnąć :-)

reklama
Dzem dobry

Natuska dobrze, ze mi o zaproszeniach przypomnialas haha...to bedzie gotowe jak bede juz wiedziala co i jak z kolorami dekoracji :) wszystko bedzie do siebie pasowało :) raczej rozowo szare beda

Tygrynka ja foto kamere zalatiwalam jakos z 5 miesiecy temu nie wiem kiedy wy chcecie robic jesli w przyszlym roku to radze juz teraz zaklepac termin bo po styczniu po targach bedzie sajgon...kamere mamy digital media art, fotograf arek zaremba ale on bierze cene niezła ale robi cuda jak chcesz wiedziec wiecej to na fb mnie pytaj

kozaczino chuste wez koniecznie :)

Ostatnia edycja:
Do góry