reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marciaa a będę mogła Cię pomęczyć o różne takie rzeczy?? my planujemy wziąć ślub kościelny 27 lipca 2013, równo 4 lata po cywilnym który wzięliśmy 28 lipca 2009 nr naszego dokumentu to 213 więc wszystko fajnie by się złożyło :) co prawda będzie to na Mazurach, więc będę tam szukać foto ale jak jakiś jest świetny to jestem gotowa go zawieźć na Mazury :D na pięknych zdjęciach bardzo mi zależy :) a jakieś "atrakcje" przewidujecie?
Koza fajnie się czyta o Luli którą znam od takiej małej dzidzi a tutaj już sama na zjeżdżalnię chodzi, super! no i widzisz, mowiłam że Lula ładnie zniesie szczepienie, dzielna dziewczynka :) a z tym atlantisem to chyba też mi nie wypali, tzn w tym miesiącu jeszcze tak ale w przyszłym może zrezygnujemy z benefita bo sie okazało że ruszyła mi spłata kredytu studenckiego :/ a myśleliśmy że 2 lata od momentu obrony czyli mamy jeszcze pół roku a tu klops :/ co prawda rodzice mi zaproponowali że będą mi to spłacać ale nie chcę znowu od nich brać, już i tak tyle mi pomagają :/
Jarzębinka super ta zabawka! już widze tę radochę Twoich chłopaków :))
Skrzat zdrówka dla Waszej trójki!
Filona dla Filipka też zdrówka!

ja znowu byłam u lekarza, na przyszły tydzien mam kolejne 3 wizyty, wyszło mi że przez jeden miesiąc byłam 10 razy u lekarza/na badaniach w jednej sprawie :///

reklama
Ja juz po pracy dzisiaj bylam na kontroli z malym i lekarz kazal wrazie co bactrim podawac do 10 dni i potem oki wiec wszystko jest oki ale sie ciesze z praca juz wprzadku wczoraj mialam pierwszy dzien i normalnie zalamka a dzisiaj to nawet pare dzieci sie do mnie usmiechnelo a jedno dziecko mialo przelom i jak nie jadlo nic to zjadlo obiad i podwieczorek i potem sie cieszyl i bylo oki najgorzej jest jak domofon dzwoni i dzieci mysla ze to ich mama i placz ale sie uspakaja i oki
Dzisiaejszy dzien zaliczam do dobrego i spoko wczoraj musialam sie wyzalic ale juz oki. Panie opiekunki na serio robia kawał dobrej roboty szkoda ze jest taka duza grupa na mało opiekunek ale cóż cza se radzic.

Wiem że sie umawiaci ne greckie ja tez chce Napiszcie mi na pw tylko nie ta sobote bo ślub babci mamy ;) a jak w ciagu tygodnia no to tylko po 17 wiec pewnie odpadne pozdrowka ide z babcia do pracy a potem do tesco ostatnie przygotowania spadam pa

Tygrys wal śmialo bo ja w temacie jestem ale jak na 2013 rok to ze spokojem ruszcie sobie gdzies w kwietniu maju...pewnie ceny sie zmienia bo u nas sie dziwili czemu tak wczesnie...i teraz sie okazalo ze dobrze:) Co do atrakcji poza wiejskim stolem i fotnanna czekolady nic wiecej. Po pierwsze kasy tyle pojdzie ze o matko duzo pracy chcemy wlozyc w dekoracje ...po drugie nie mozemy fajerwerek bo mamy drzewa i musielibysmy miec pozowlenie od miasta lampiony odpadaja mial byc barman ale sie nie zmiesci raczej....a i cheilismy kwartet smyczkowy ale chcieli 2tysiace wiec odpuscilismy...
to ta grecka moze 18 wtorek?

hej chciałam poczytać ale chyba jedziemy na fajerwerki, w telegraficznym skrócie :
w pracy ok stop, trochę duzo roboty stop, mała drugi dzień w żłobku stop, jakoś czas szybko leci stop :) a i dostałam podwyżkę stop :)

An fajnie że dzisiaj lepiej, pewnie codziennie coraz lepiej będzie, i dla Ciebie i dla tych dzieciaczków :) a jak Bartuś bez mamy sobie radzi? a Tobie pasuje po 17 czy do 17 bo nie zrozumiałam?
poczekajmy z terminem na wieści od Lilou :D
Marciaa a nie boisz się że się pobrudzą goście od czekolady? mi się bardzo taka fontanna podoba ale tego właśnie się obawiam.. my właśnie myślimy o fajerwerkach, ale to zobaczymy jak z kosztami będzie, chociaż na Mazurach takie rzeczy taniej :D ale z drugiej strony fryzjerki, makijaż, dekoracje, fotograf pozostawiają wiele do życzenia i albo czekają mnie żmudne poszukiwania albo przywiezienie ich z Poznania :D a suknię kiedy planujesz? pokaż model! albo w ogóle styl jaki Ci się podoba :) nieźle za ten kwartet, nie myślałam że aż tyle mogą sobie liczyć :/ a z lampionami to słyszałam że mandaty się dostaje za zaśmiecanie :D i w ogóle my puszczaliśmy nad morzem i wszystko pięknie, ale komuś spadł do wody i się tam jeszcze unosił i palił na wodzie przez 5 minut!! nie chcę sobie wyobrażać jakby się to skończyło po 5 minutach w lesie :/

w pracy ok stop, trochę duzo roboty stop, mała drugi dzień w żłobku stop, jakoś czas szybko leci stop :) a i dostałam podwyżkę stop :)

to dobrze stop super z podwyżką stop gratuluję!! stop :D
a gdzie na te fajerwerki polecieliście??

tygrynka mi pasuje po 17 w tym i nastepnym tygodniu chodze na 9 do 17 a ostatni tydzien na 6 do 14 wiec po za tym to wsio ryba jakos sie postaram dostosowac moze mi sie uda zostawic malego.

pozimka no widzisz a tak sie stresowałaś i wydawało się nie fajnie a tu widzisz nawet podwyżke ci dali może dlatego żebyś została tylko przy Weronisi bo nie chcą żeby dobry pracownik szedl na macierzynskie
blink1tu.gif

Marcia
, tygrynka ale szykujecie przygotowania na ślub i wesel ładnie wkońcu to wymarzony dzień to musi być idealnie Tygrynka ty na mazurach bedziesz brała ślub?

Mamagabi fajnie że jesteś ty nasz strażniczko
biggrin.gif
nie piszących
laugh.gif

Skrzat ale Zet sie doprawil byle zebyscie wy nie zarazily sie od niego

Monika ja tez jestem z Poznania jak też większość dziewczyn a z jakiej dzielnicy? Napisz coś o sobie.

Filona zdrowka dla małego

Cba to pisz z nami dużo ;)

My już po tesco nic nie ma ciekawego padam na pysk jestem ciekawa kiedy kregoslup mi padnie Bartuś zdrowy grandzi dzisiaj miał dzien marudny i od dwóch dni ciezko zasypia nawet nie chciał spać ze smoczkiem. Dzisiaj troche po cmokal i wywalil. Troche pocmokac moze i niech wyrzuca. Ale wczoraj był problem z zasnieciem.

reklama
Do góry