reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam z rana:)

mala juz o 7 sie obudzila, ciezko mi ja tu trzymac w bloku, bo jak tylk owstala to do drzwi ze chce na dwor, eh.... i mi tu placze wiec zaraz ubieram sie i dyla na plac zabaw....

ale mam lekkie zakwasy po wczorajszych cwiczeniach ale i tak fajnie bylo....

troche ogarnelam mieszkanko i jeszcze tylko lazienka zostala.

Cba nie musisz zaczepiac ludzi...moze pojdz na palc zabaw, posiedz moze jakies mamy tam przychodza....

pewnie ze przychodza,babcie z wnukami, i same wieksze dzieci :D albo mamy z dziecmi ktore nie pozwalaja dziecku dotknac piasku, bo tam sa bakterie :D mam jakiegos pecha
obok jest przedszkole, i kuba gapi sie przez plot na te dzieci,jak szpak w 5 groszy. przykro go widziec,jak przykleja sie do plotu, i wola dzieci

witam sie o poranku..... :tak:

to spotkanko może faktycznie w tygodniu mi by pasował wtorek 11 lub czwartek 13 .10 ???????:cool2:

Ilonka, faktycznie niedaleko do Twoich rodziców :happy2: a jak Filipek po miesiącu w przedszkolu ???

Skrzat, a może gdzieś wspólnie znajdziemy aerobik w okolicy Grunwaldu ???? ja jeździłam na Ławice, ale niestety koleżanka, która go prowadziła zrezygnowała a na sezon zimowy coś by sie przydało, chociaż raz w tygodniu :tak:

Na-tuśka... jak przemeblowanie w pokoiku dzieciaków.... najtrudniej to sie zebrać, potem juz leci .... :tak:

An, moi obydwaj chodzili do żłobka, Kacper od 2 latek a Kamil niestety już od pól roczku, i mi chyba sie udało to trafiłam na fajne placówki i super personel, ciężko było posyłać takiego malucha, ale nie miałam wyjścia, babcie daleko a na opiekunkę po prostu nie było mnie stać, ale na szczęście dzieciaki sie zaaklimatyzowały i były/są szczęśliwe..... :tak: szczególnie było to widać jak chorowały, ze po dłuższym pobycie w domu brakowało im już kontaktu z rówieśnikami i tych zabaw..... :-D

Kozaczino... to faktycznie super pora na pobudke w dniu wolnym, ale to u mnie stało sie regułą, że w sobotę jeszcze odsypiają cały weekend i wstają przyzwoicie, ale juz w niedziele zawsze pobudka skoro świt..... :tak:

miłego dnia......

witam

mały dostał wczoraj antybiotyk, niestety wieczorem po wzięciu haft dzis rano haft... zaraz dzowni go znowu zapisywac..bo musi mu zmienic.

Jarzebinko Filek fajnie juz w przedszkolu...tylko ze zaczeło się.,choroba go dopadła. ehh ledwo sie zaczelo a ja mam dosc/

Dzień dobry!!!

Piękna pogoda za oknem :-) P zrobił mi niespodziankę i pojechał na motorze, zostawił auto tylko nie mam za bardzo planów żeby gdzieś jechać:/
Wczoraj miałam wychodne do naszej ajentki :-) bolesne :-Dale bardzo miłe ;-)

Skrzat zdrówka!!!

kozaczino powodzenia na szczepieniu, ja dziś też się wybieram :tak:znaczy ze Stasiem ;-)

jarzębinko niestety dla mnie 13 .10 odpada bo P ma urodzinki.

Ja wogóle pogadam ze szwagierką o zniżce, bo to zależy ile nas będzie, no który dzień tygodnia, bo oni generalnie mają tam obłożenie, no i pewnie nie będzie chciała jakiś dwóch dużych rezerwacji robić (a pewnie nas dużo będzie;) także wstrzymajmy się z datami, ja się dowiem co i jak i powiem jakie terminy wchodzą w grę. ok? ale rozumiem że okolice 15;)

mamaGabi wow szybko się ogarnęłaś :-) ja się nadal po weekendzie ogarąć nie mogę :p

A jutro rehebilitacja na przyjaźni. Może później któraś się na spacerek na cytadelę przejdzie?

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!
My mamy nadal katar, zielony, Koza mówi że to bakteryjny, więc chyba znowu przekładamy szczepienie i pójdziemy na wizytę po jakieś leki czy coś :/ a tak to siedzimy w domu (tzn. w związku ze spacerami bo popołudniu jedziemy do mojego lekarza), bo niby z dziećmi z katarem się wychodzi ale co wyszłam to Seba gorszy katar miał, wczoraj siedział w domu i już wieczorem spokojniej zasypial, mógł oddychać...
a nie chce któraś się do atlantisu na winogradach zapisać?? :D ja dzisiaj się wybieram na zumbę :D
miłego dnia!

reklama
bylysmy naspacerku z mala a teraz niunia poszla spac a ja musze pomyc podlogi i za lazienke sie wziasc.... przestawiam mala na jedna drzemke w dzien bo do tej pory spala dwa razy.

Monia witaj, i zostan na dluzej, my czesto sie spotykamy sie w wiekszych grupach i jest fajnie wiec jak cos to zapraszamy:)

tygrynka no niby sie powinno z zakatorzonym smykiem wychodzic na podworko ale jak Sebusiowi jest gorzej potem to odpusc... my tez zapisane na szczepienie na 19.10 a do zumby trzeba mniec warunki a ja nie ma hehehehehe,moja pupcia jest plaska jak nie wiem, poza tym niestety po operacji z moim stabilizatorem nie moge robic takich rzeczy...:(

ja tez pisze sie na spotkanie jak cos,postaram,sie dostosowac,byle nei byl to poniedizalek i piatek bo wtedy areobik mam a dokaldnie to jest body shape- trening wzmacnajacy:)

Rikapa fajne te karotnowe rzeczy ale moja Gaba zamala jeszcze,ona nie kuma o co chodzi a poza tym miejsca w domu brak na takie cos.

Lilou moze jak jutro bede miala auto to i m isie uda podjechac na cytadele ale nie obiecuje:)

Do góry