reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam z rana:)

mala juz o 7 sie obudzila, ciezko mi ja tu trzymac w bloku, bo jak tylk owstala to do drzwi ze chce na dwor, eh.... i mi tu placze wiec zaraz ubieram sie i dyla na plac zabaw....

ale mam lekkie zakwasy po wczorajszych cwiczeniach ale i tak fajnie bylo....

troche ogarnelam mieszkanko i jeszcze tylko lazienka zostala.

Cba nie musisz zaczepiac ludzi...moze pojdz na palc zabaw, posiedz moze jakies mamy tam przychodza....

pewnie ze przychodza,babcie z wnukami, i same wieksze dzieci :D albo mamy z dziecmi ktore nie pozwalaja dziecku dotknac piasku, bo tam sa bakterie :D mam jakiegos pecha
obok jest przedszkole, i kuba gapi sie przez plot na te dzieci,jak szpak w 5 groszy. przykro go widziec,jak przykleja sie do plotu, i wola dzieci

witam sie o poranku..... :tak:

to spotkanko może faktycznie w tygodniu mi by pasował wtorek 11 lub czwartek 13 .10 ???????:cool2:

Ilonka, faktycznie niedaleko do Twoich rodziców :happy2: a jak Filipek po miesiącu w przedszkolu ???

Skrzat, a może gdzieś wspólnie znajdziemy aerobik w okolicy Grunwaldu ???? ja jeździłam na Ławice, ale niestety koleżanka, która go prowadziła zrezygnowała a na sezon zimowy coś by sie przydało, chociaż raz w tygodniu :tak:

Na-tuśka... jak przemeblowanie w pokoiku dzieciaków.... najtrudniej to sie zebrać, potem juz leci .... :tak:

An, moi obydwaj chodzili do żłobka, Kacper od 2 latek a Kamil niestety już od pól roczku, i mi chyba sie udało to trafiłam na fajne placówki i super personel, ciężko było posyłać takiego malucha, ale nie miałam wyjścia, babcie daleko a na opiekunkę po prostu nie było mnie stać, ale na szczęście dzieciaki sie zaaklimatyzowały i były/są szczęśliwe..... :tak: szczególnie było to widać jak chorowały, ze po dłuższym pobycie w domu brakowało im już kontaktu z rówieśnikami i tych zabaw..... :-D

Kozaczino... to faktycznie super pora na pobudke w dniu wolnym, ale to u mnie stało sie regułą, że w sobotę jeszcze odsypiają cały weekend i wstają przyzwoicie, ale juz w niedziele zawsze pobudka skoro świt..... :tak:

miłego dnia......

witam

mały dostał wczoraj antybiotyk, niestety wieczorem po wzięciu haft dzis rano haft... zaraz dzowni go znowu zapisywac..bo musi mu zmienic.

Jarzebinko Filek fajnie juz w przedszkolu...tylko ze zaczeło się.,choroba go dopadła. ehh ledwo sie zaczelo a ja mam dosc/

Dzień dobry!!!

Piękna pogoda za oknem :-) P zrobił mi niespodziankę i pojechał na motorze, zostawił auto tylko nie mam za bardzo planów żeby gdzieś jechać:/
Wczoraj miałam wychodne do naszej ajentki :-) bolesne :-Dale bardzo miłe ;-)

Skrzat zdrówka!!!

kozaczino powodzenia na szczepieniu, ja dziś też się wybieram :tak:znaczy ze Stasiem ;-)

jarzębinko niestety dla mnie 13 .10 odpada bo P ma urodzinki.

Ja wogóle pogadam ze szwagierką o zniżce, bo to zależy ile nas będzie, no który dzień tygodnia, bo oni generalnie mają tam obłożenie, no i pewnie nie będzie chciała jakiś dwóch dużych rezerwacji robić (a pewnie nas dużo będzie;) także wstrzymajmy się z datami, ja się dowiem co i jak i powiem jakie terminy wchodzą w grę. ok? ale rozumiem że okolice 15;)

mamaGabi wow szybko się ogarnęłaś :-) ja się nadal po weekendzie ogarąć nie mogę :p

A jutro rehebilitacja na przyjaźni. Może później któraś się na spacerek na cytadelę przejdzie?

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!
My mamy nadal katar, zielony, Koza mówi że to bakteryjny, więc chyba znowu przekładamy szczepienie i pójdziemy na wizytę po jakieś leki czy coś :/ a tak to siedzimy w domu (tzn. w związku ze spacerami bo popołudniu jedziemy do mojego lekarza), bo niby z dziećmi z katarem się wychodzi ale co wyszłam to Seba gorszy katar miał, wczoraj siedział w domu i już wieczorem spokojniej zasypial, mógł oddychać...
a nie chce któraś się do atlantisu na winogradach zapisać?? :D ja dzisiaj się wybieram na zumbę :D
miłego dnia!

reklama
bylysmy naspacerku z mala a teraz niunia poszla spac a ja musze pomyc podlogi i za lazienke sie wziasc.... przestawiam mala na jedna drzemke w dzien bo do tej pory spala dwa razy.

Monia witaj, i zostan na dluzej, my czesto sie spotykamy sie w wiekszych grupach i jest fajnie wiec jak cos to zapraszamy:)

tygrynka no niby sie powinno z zakatorzonym smykiem wychodzic na podworko ale jak Sebusiowi jest gorzej potem to odpusc... my tez zapisane na szczepienie na 19.10 a do zumby trzeba mniec warunki a ja nie ma hehehehehe,moja pupcia jest plaska jak nie wiem, poza tym niestety po operacji z moim stabilizatorem nie moge robic takich rzeczy...:(

ja tez pisze sie na spotkanie jak cos,postaram,sie dostosowac,byle nei byl to poniedizalek i piatek bo wtedy areobik mam a dokaldnie to jest body shape- trening wzmacnajacy:)

Rikapa fajne te karotnowe rzeczy ale moja Gaba zamala jeszcze,ona nie kuma o co chodzi a poza tym miejsca w domu brak na takie cos.

Lilou moze jak jutro bede miala auto to i m isie uda podjechac na cytadele ale nie obiecuje:)

Do góry