reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej
już po szczepieniu młoda jak zwykle dzielna :-)
Dzisiaj przychodzą oglądacze i jutro i pojutrze też, a ja ciągle ze ścierami latam !!!

gratki za dzielność...... ;-) i aby oglądacze w końcu zamienili się w kupywaczy.... :-D

to ta grecka moze 18 wtorek?

mi pasuje, ale faktycznie poczekajmy co nam Lilou napisze :tak:

w pracy ok stop, trochę duzo roboty stop, mała drugi dzień w żłobku stop, jakoś czas szybko leci stop :) a i dostałam podwyżkę stop :)

:-):-)
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

wczoraj rozmawialismy o slubie ;p moze moze juz czas...

najtrudniejszy pierwszy krok..... potem łatwiej będzie już.... ;-)

i zawinęłam sie wczoraj po pracy, bo Kacperka odbierałam później i zakupiłam ten statek....zabawka super, choć bardzo mokra i spora....wczoraj postawiłam w pokoju ale wieczorkiem wywaliłam na balkon i mam nadzieję, ze jeszcze troszkę skorzystaja, a jak nie to potem na sucho postawie ponownie w pokoju.... ;-)

Dzień dobry!

Marciaa piękna sukienka, bedziesz w niej super wyglądała! ja to bym w takiej jak beza wyglądała, ale Tobie pasuje bo jesteś wysoka i szczupła, fajna! a z tym kwartetem to myślałam że za kościół tyle oni chcą :D

Tak An, robimy na Mazurach, cywilny był tutaj :) ślub w Kórniku, przyjęcie w Swarzędzu :D a ja na ptaszka dalej nie zasłużyłam, siet, idę się opamiętać!

Kurczę Wy się umawiacie na spacer na cytadeli a ja lecę na badania na maltę, co za pech :/ i dzisiaj mieliśmy iść na pokazowe zajęcia dla 2latków w Gauganku ale przez katar młodego muszę odmówić :///

czesc.
bardzo fajny ten statek , chociaz ja nawet nie mialabym go dzie postawic - a podejrzewam ze latem gdyby stal na podworku,to w jedna noc by dostal nog,i zaginalby w akcji na zawsze..

mnie sie marzy dla kuby auto na akumulator AUDI TT CABRIO SAMOCHÓD DLA DZIECI NA AKUMULATOR (1829667566) - Aukcje internetowe Allegro

i lozko samochod (ladniejsze wg mnie plastikowe,ale duzo drozsze) ŁÓŻKO AUTO SAMOCHÓD MINIMAX MATERAC DIODY LED (1834813002) - Aukcje internetowe Allegro

niestety nie jestem w stanie mu tego kupic,i pewnie nigdy nie bede :D:D
nawet wzielabym pozyczke,ale skoro nie chca mi dac nawet telefonu w mixie to pozyczki juz napewno nie dostane :D
narazie zbieramy pieniadze do skarbonki malego, sprzedalam jego zabawki,ktorymi sie nie bawil,troche ciuszkow,wozek, itd

czy ktoras z Was miala moze problem przy chrztu dziecka?
syn ma prawie poltora roku a jest nie ochrzczony..probowalam wszedzie,w katedrze,farze, nawet po zakonach jezdzilam.. i nikt nie chcial pomoc,a wszystko przez proboszcza z mojej eks parafii...

no coz...

witam

ja jakas padnieta. Nikos usnal to i chyba dolącze na niego na 30 minut
tak piszecie o tym gauganku a ja tam nie byłam jeszcze...

Natuska ty to jestes mala mroweczka :) zazdroszczę Ci tej energii :) ale jatez sie nudzic nie lubie

Tygrynka dzięki sukienka fakt piekna ale boje sie ze jak bede miala szyta to juz taka piekna nie wyjdzie, a przyjecie w Swarzedzu gdzie mieliscie?

ja bylam dzis na glukozie...wyczytalam ze od 24 tyg sie ja robi ...jak myslicie te 3 dni roznicy chyba nie zrobi co ;)pospieszylam sie ale musialam tarczyce zbadac a na wyniki czekam dluzej a 2 razy jezdzic nie bede a na mojej wiosce labek pobiera tylko w pon.

CBA a sprobuj w Parafi na Starym Żegrzu- tam jest cudowny proboszcz...

ja myślę o prezentach na gwiazdkę i albo kupie cos z Wadera albo motor na zasilanie :) :D

Ostatnia edycja:
Hej kochane.
ale mam juz nerwa, Gaba dzisiaj niedobra w domu ciagle piszczy i palczew, bylylsmy na spacerze z Guzikiem. zimno sie juz robi....
na szczescie dopiero co zasnela wiec mam troche czasu ale zaraz ide pozmywac naczynia i podlogi, potem jakis obiad, jarek wroci i do plazy jedziemy musze malej jakas kurtke kupic,wczoraj w tesco bylam ale ta co chcialam jzu nei bylo rozmiaru... ale upatrzylam w 5 10 15.

Tygrynka a gdzie weselicho robicie? ja mialam w chacie weselno biesiadnej w olsztynie na dajtkach o tu:Chata Biesiadna fajna sala,super jedzenie:) a na ile osob robice wesele? a sukienke kupilam w Salonie MAGDALENA w Olsztynie.

An ja juz po tych dwoch miesiacach nei wiem kto pisze z nami a kto nie.

a gdzie jest Mi.Pi., Julka, Drakenowa.Karolina.Amnada???

Cba a jeśli to nie tajemnica, to dlaczego masz problem z chrztem?
MamaGabi noo faktycznie zimno.
Marcia nie strachaj się, jak dobra krawcowa (chyba tak sie to nazywa)to i dobrze uszyje. :) sukienka fajna...ale myślałam ze wybierzesz bardziej princesse....za to ta bardzo oryginalna.

reklama
no chlodno jest ale ja tak lubie. Przy Nikodemie nauczyłam się doceniać pogodę. Najwazniejsze ze nie leje :)
Dziś wyczytałam w gazecie ale nie pamietam jakiej ...wypowiadał się doktor ze te wszystkie probiotyki i witaminy dla dzieci o kant tylka. Lepiej jak organizm sam walczyz zarazkami i nie jest niczym wspomagany. Nawet dobrze jak dziecko ma w miarę czesto infekcję < nie mowimy tu o zapaleniu pluc> wtedy sie hartuje.

Filonka no zobaczymy co nowe kolekcje przyniosa nowego. Ta jest fajna z pazurkiem troche mysle ze mi pasuje. No chyba ze uwiedzie mnie pricessita ;-)

ja dzis musze jechac do king crossanie chce mi sieee

Do góry