reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej
już po szczepieniu młoda jak zwykle dzielna :-)
Dzisiaj przychodzą oglądacze i jutro i pojutrze też, a ja ciągle ze ścierami latam !!!

gratki za dzielność...... ;-) i aby oglądacze w końcu zamienili się w kupywaczy.... :-D

to ta grecka moze 18 wtorek?

mi pasuje, ale faktycznie poczekajmy co nam Lilou napisze :tak:

w pracy ok stop, trochę duzo roboty stop, mała drugi dzień w żłobku stop, jakoś czas szybko leci stop :) a i dostałam podwyżkę stop :)

:-):-)
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

wczoraj rozmawialismy o slubie ;p moze moze juz czas...

najtrudniejszy pierwszy krok..... potem łatwiej będzie już.... ;-)

i zawinęłam sie wczoraj po pracy, bo Kacperka odbierałam później i zakupiłam ten statek....zabawka super, choć bardzo mokra i spora....wczoraj postawiłam w pokoju ale wieczorkiem wywaliłam na balkon i mam nadzieję, ze jeszcze troszkę skorzystaja, a jak nie to potem na sucho postawie ponownie w pokoju.... ;-)

Dzień dobry!

Marciaa piękna sukienka, bedziesz w niej super wyglądała! ja to bym w takiej jak beza wyglądała, ale Tobie pasuje bo jesteś wysoka i szczupła, fajna! a z tym kwartetem to myślałam że za kościół tyle oni chcą :D

Tak An, robimy na Mazurach, cywilny był tutaj :) ślub w Kórniku, przyjęcie w Swarzędzu :D a ja na ptaszka dalej nie zasłużyłam, siet, idę się opamiętać!

Kurczę Wy się umawiacie na spacer na cytadeli a ja lecę na badania na maltę, co za pech :/ i dzisiaj mieliśmy iść na pokazowe zajęcia dla 2latków w Gauganku ale przez katar młodego muszę odmówić :///

czesc.
bardzo fajny ten statek , chociaz ja nawet nie mialabym go dzie postawic - a podejrzewam ze latem gdyby stal na podworku,to w jedna noc by dostal nog,i zaginalby w akcji na zawsze..

mnie sie marzy dla kuby auto na akumulator AUDI TT CABRIO SAMOCHÓD DLA DZIECI NA AKUMULATOR (1829667566) - Aukcje internetowe Allegro

i lozko samochod (ladniejsze wg mnie plastikowe,ale duzo drozsze) ŁÓŻKO AUTO SAMOCHÓD MINIMAX MATERAC DIODY LED (1834813002) - Aukcje internetowe Allegro

niestety nie jestem w stanie mu tego kupic,i pewnie nigdy nie bede :D:D
nawet wzielabym pozyczke,ale skoro nie chca mi dac nawet telefonu w mixie to pozyczki juz napewno nie dostane :D
narazie zbieramy pieniadze do skarbonki malego, sprzedalam jego zabawki,ktorymi sie nie bawil,troche ciuszkow,wozek, itd

czy ktoras z Was miala moze problem przy chrztu dziecka?
syn ma prawie poltora roku a jest nie ochrzczony..probowalam wszedzie,w katedrze,farze, nawet po zakonach jezdzilam.. i nikt nie chcial pomoc,a wszystko przez proboszcza z mojej eks parafii...

no coz...

witam

ja jakas padnieta. Nikos usnal to i chyba dolącze na niego na 30 minut
tak piszecie o tym gauganku a ja tam nie byłam jeszcze...

Natuska ty to jestes mala mroweczka :) zazdroszczę Ci tej energii :) ale jatez sie nudzic nie lubie

Tygrynka dzięki sukienka fakt piekna ale boje sie ze jak bede miala szyta to juz taka piekna nie wyjdzie, a przyjecie w Swarzedzu gdzie mieliscie?

ja bylam dzis na glukozie...wyczytalam ze od 24 tyg sie ja robi ...jak myslicie te 3 dni roznicy chyba nie zrobi co ;)pospieszylam sie ale musialam tarczyce zbadac a na wyniki czekam dluzej a 2 razy jezdzic nie bede a na mojej wiosce labek pobiera tylko w pon.

CBA a sprobuj w Parafi na Starym Żegrzu- tam jest cudowny proboszcz...

ja myślę o prezentach na gwiazdkę i albo kupie cos z Wadera albo motor na zasilanie :) :D

Ostatnia edycja:
Hej kochane.
ale mam juz nerwa, Gaba dzisiaj niedobra w domu ciagle piszczy i palczew, bylylsmy na spacerze z Guzikiem. zimno sie juz robi....
na szczescie dopiero co zasnela wiec mam troche czasu ale zaraz ide pozmywac naczynia i podlogi, potem jakis obiad, jarek wroci i do plazy jedziemy musze malej jakas kurtke kupic,wczoraj w tesco bylam ale ta co chcialam jzu nei bylo rozmiaru... ale upatrzylam w 5 10 15.

Tygrynka a gdzie weselicho robicie? ja mialam w chacie weselno biesiadnej w olsztynie na dajtkach o tu:Chata Biesiadna fajna sala,super jedzenie:) a na ile osob robice wesele? a sukienke kupilam w Salonie MAGDALENA w Olsztynie.

An ja juz po tych dwoch miesiacach nei wiem kto pisze z nami a kto nie.

a gdzie jest Mi.Pi., Julka, Drakenowa.Karolina.Amnada???

Cba a jeśli to nie tajemnica, to dlaczego masz problem z chrztem?
MamaGabi noo faktycznie zimno.
Marcia nie strachaj się, jak dobra krawcowa (chyba tak sie to nazywa)to i dobrze uszyje. :) sukienka fajna...ale myślałam ze wybierzesz bardziej princesse....za to ta bardzo oryginalna.

reklama
no chlodno jest ale ja tak lubie. Przy Nikodemie nauczyłam się doceniać pogodę. Najwazniejsze ze nie leje :)
Dziś wyczytałam w gazecie ale nie pamietam jakiej ...wypowiadał się doktor ze te wszystkie probiotyki i witaminy dla dzieci o kant tylka. Lepiej jak organizm sam walczyz zarazkami i nie jest niczym wspomagany. Nawet dobrze jak dziecko ma w miarę czesto infekcję < nie mowimy tu o zapaleniu pluc> wtedy sie hartuje.

Filonka no zobaczymy co nowe kolekcje przyniosa nowego. Ta jest fajna z pazurkiem troche mysle ze mi pasuje. No chyba ze uwiedzie mnie pricessita ;-)

ja dzis musze jechac do king crossanie chce mi sieee

Do góry