reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hello,
Dzięki dziewczyny za życzenia!
U nas jednak nienajlepiej dziś, Zet całą noc bolał brzuch:( Rano pojechaliśmy do szpitala upewnić się czy to nie wyrostek...zajęło nam to pół dnia, na szczęscie wyniki ok! Ale biedaka boli dalej:(Dostał leki rozkurczowe i tyle, a teraz śpi bo jeszcze go głowa przeziębieniowo bierze, pewnie ode mnie złapał, ja nadal kaszlę i smarkam ale czuję się już ok:) Coś nam te rocznice nie wychodzą:p Bo w pierwszą osobno...no ale żeby Zet nic nie było! A moja kolacja rocznicowa poczeka...
Ale zaliczyliśmy dziś plażę znów:) Basia z mamą dołki pokopała:) kamyki nazbierała!

Kozaczino super z Lulą i nocnikiem:)
An82 ech masakra jak tak opisałaś ten żłobek:(

Co do spotkania to fajnie:) No w tygodniu najlepiej ale po 9tym:)

Chyba pójdę czytać książkę, bo co mi pozostało:p Baltazara nieczynny:( ech....

reklama
tygrynka - brat mojego męża jest fotografem i ładne zdj robi jest nowy na rynku on dokładnie nie lubi robić zdj ślubnych ale robi bo zawsze kasa wiec pewnie nie zdarlby skory z was jak co moge dac namiary lub podac ci ztronke z jego zdjeciami albo zdj robi tez moja bratanica nowiutka na rynku ale po 2 kursach młoda ale ambitna jak co namiary moge podac ;) str tez jakąś ma :) A u mnie robił zdj brat mojego M jak cvo jest ich pare na fb i nk mało ale są. A my sesji zdj nie chcieliśmy bo nie mieliśmy czasu wiec tylko mamy ze slubu i z wesela.

Skrzat - az strasznie nie jest ale nie jest wesoło i jest ciężko i mówie ja dziecko do conajmniej 2 lat nie oddałabym do żłobka

Koza - no masz racje że cza iśc do pracy to dziecko do żłobka bo z kim dziecko zostawić (zdania są podzielone dlatego nie wypowiadam się na ten temat) Tylko zależy też jakie to jest dziecko czy płaczące czy radosne )społeczne czy aspołeczne no i takie tam co tam bede pisac na ten temat )temat rzeka po co głowe sobie zawracać)

Tygryś podejdziemy pod wasz blok o 11 :-) chyba że będzie padać to nie :-(
Skrzat no to nie ciekawe wieści :-( zdrówka dla Z. no chorowite te nasze dziady:-(
An tak jak piszesz wszystko zależy od tego jakie jest dziecko, ja akurat chwale sobie żłobek w sensie widze że młodej sie krzywda nie dzieję i jest zadowolona a to najważniejsze :-)
Idę się kompać miłej nocy :-)

hej dziewczynki ja na szybko bo i de spakulac..jestem padnieta bo bylam z Guzikiem ba areobiku:) ale fajnie bylo,zapisalysmy sie i dwa razy w tyg bedziemy chodzic:) super sprawai jestem bardzo zadowolona....

An musisz byc silna,to to twoja praca.
Koza gratki duze dla Majeczki za siusiu i nocnik:)
Tygrynka fajny kombinezon,ja dla Gaby chce kupic spodnei ocieplane i kurteczke do tego,kurtki fajne widzilam w tescco z cheroko,a spadnie dokupie jej gdzies kolorystyczne:)
Cba witaj:) ja rowniez z Poznania.
Natuska to trzymam kciuki za zrobienie tego pokoju dzisiaj.a ja ide spac..padam na pyszczek.....

Witam się i ja ....

Mamagabi witamy spowrotem :-)
Kozaczino gratki dla Luli za postępy :-)
Skrzat gratulacje dla Ciebie i Zet z okazji rocznicy :-)

ja na grecką bardzo chętnie ale też wolałabym w tygodniu :-)

dzień dobry :-)
Młoda od 6.37 na nogach no cóż w końcu mamy wolne :-/ dzisiaj szczepienie :-( zobaczymy czy i tym razem obędzie się bez płaczu :-)
Idę śniadanie robić :-)
CbA Puszczykowo takie piękne jest z pewnością znajdziesz jakąś bratnią duszę a jak nie to pociągiem na główny jest jakies 13 min. to tragedii nie ma ;-)

dzień dobry :-)
Młoda od 6.37 na nogach no cóż w końcu mamy wolne :-/ dzisiaj szczepienie :-( zobaczymy czy i tym razem obędzie się bez płaczu :-)
Idę śniadanie robić :-)
CbA Puszczykowo takie piękne jest z pewnością znajdziesz jakąś bratnią duszę a jak nie to pociągiem na główny jest jakies 13 min. to tragedii nie ma ;-)

niestety mieszkam w takim miejscu ze na stacje do puszczykowa i puszczykowka mam kilka km,z wozkiem tam w zyciu nie dojde.

troche glupio jest mi zaczepiac ludzi na ulicy,a tych co poznalam do tej chwili nie bardzo przypadaja mi do gustu :)

moze napisze o sobie,bo od kiedy mam nowe konto ,nikt nie wie kim jestem :)

Monika 21l, syn Jakub ,prawie 16mc, ktory ma ambe na punkcie klubu przyjaciol myszki miki :) maly jest strasznym łobuzem , czasami nie wiem czy mam plakac czy smiac sie z tego wszystkiego.

ello!
U nas słonko za oknem, myślę jakzoorganiozwać sobie dzień, Zet ma 37,5 więc chyba zostałam sama...kurcze człowiek czeka tyle czasu n głupi tydzień urlopu by pobyć razem a tu taki klops!:(
Basia grandzi od rana, zaraz wyściubie nosa jaka temp i pomyślę co dalej! Nie wiem czy ten mój chłop się zbierze czy nie! Jakieś to powietrze nad morzem przereklamowane, mi katar nie przechodzi, Basię też trzyma, a ten się rozłożył!

Kozaczino powodzenia na szczepieniu!
CBa witaj! Ja mieszkam na Grunwaldzie, też mam daleko do dziewczyn bo tramwajem dobre 30 minut-1 h drogi, ale jeżdzę bo bym w sama zwariowała!
MamaGabi fajnie z aerobikiem też bym pochodziła, ale samej to własnie nudno!

oki uciekam, miłego dzionka!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana:)

mala juz o 7 sie obudzila, ciezko mi ja tu trzymac w bloku, bo jak tylk owstala to do drzwi ze chce na dwor, eh.... i mi tu placze wiec zaraz ubieram sie i dyla na plac zabaw....

ale mam lekkie zakwasy po wczorajszych cwiczeniach ale i tak fajnie bylo....

troche ogarnelam mieszkanko i jeszcze tylko lazienka zostala.

Cba nie musisz zaczepiac ludzi...moze pojdz na palc zabaw, posiedz moze jakies mamy tam przychodza....

Do góry