reklama
było miło
Karolka co jest?? przytulak :*
Filona na pewno dobrze Ci poszło! chociaż fakt, szkoda że nie podwórkowa też bym się wprosiła na spotkanie, ale kiedyś próbowałam i mnie zignorowałaś więc teraz oszczędzę Ci kłopotu
przeglądam katalogi ślubne i mam takie fajne pomysły, że nie wiem czy to karta kredytowa wytrzyma
Marciaa opowiadaj jak Wasze przygotowania??
Karolka co jest?? przytulak :*
Filona na pewno dobrze Ci poszło! chociaż fakt, szkoda że nie podwórkowa też bym się wprosiła na spotkanie, ale kiedyś próbowałam i mnie zignorowałaś więc teraz oszczędzę Ci kłopotu
przeglądam katalogi ślubne i mam takie fajne pomysły, że nie wiem czy to karta kredytowa wytrzyma
Marciaa opowiadaj jak Wasze przygotowania??
Filek ma kaszel, na 10:30 do lekarza zobaczymy co powie.
Tygrynka przepraszam musiałam przeoczyć. wybacz. oczywiscie zapraszam tylko wczesnije prosze o info zebym posprzatała w domu. bo ostatnio na nic czasu nie mam.
a ty dlaczego katalogi slubne przegladasz? myslałam ze Ty po slubie ???
Tygrynka przepraszam musiałam przeoczyć. wybacz. oczywiscie zapraszam tylko wczesnije prosze o info zebym posprzatała w domu. bo ostatnio na nic czasu nie mam.
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
za dwa tygodnie jest ciuchowisko, może któraś jest chętna?
możliwe, możliwe, ale czekam na więcej szczegółów....
my juz po wizycie w szpitalu
Usg brzuszka Mówili że mogą wsiąść na oddział ale nie gwarantują że dziecko nie dostanie jeszcze jakiegoś wirusa gorszego że mamy go obserwować. Nie dawać za dużo mleka. Dawać dużo wody chłodnej, kleik z woda i kaszke z woda. obiadki i nie podawac sokow owocowych i deserków.
to dobrze,ze Bartusiowi przeszło i mam nadzieje, że Ciebie juz tez nie trzyma...zdrówka.... ;-)
An sprzedać nie jest łatwo ale się nie poddajemy :-)
A ja chciałam wam powiedzieć że Lula wczoraj i dziś zrobiła kupę na nocnik, normalnie sama przyniosła nocnik zdjęłam jej pieluchę ona siadła i już !!! Normalnie R. fotki pstryknął do rodzinnego albumu hihi
Gratki dla córy..... i pewnie się powtarzam, ale właśnie tego brakuje mojemu,aby sam zawołał.... a kupiec pewnie się trafi, życze aby było to wcześniej niż później....
WITAM!!!!!!
WRÓCILAM!!!!!:-):-):-):-):-)
witamy w domku
witam przechodzę syndrom udanej imprezy
Jutro pierwszy dzień w pracy. Bedzie to niezły sprawdzań z organizacji czasu.
to super, że wróciłaś zadowolona.... i powodzenia w pracy.....
powiedzcie co sadzicie o rotawirusach? i o tej dawce co sie podaje do 6 mc?
ja nie szczepiłam, rozmawiałam po porodzie o tym szczepieniu jak i innych dodatkowych z położną, która przychodziłana wizyty kontrolne i ona mi odradziła.... moja sąsiadka szczepiła a i tak młodszej nie uchroniła od rota... :-(
witam po intensywnym weekendzie.... tyle km co zrobiłam samodzielnie w ten weekend to ho ho.......ale wszystko sie udało wczoraj wieczorkiem wróciłam do domku.... a dziś przydałby się urlop aby odpocząć po weekendzie
lilou
Fanka BB :)
Dzień dobry!!!
Uwielbiam jesień :-) oczywiście jak jest taka piękna pogodaWeekend super, sobota festyn rodzinny w przedszkolu, a potem spacer. Wczoraj kościół, potem obiad i deser na starym- skorzystaliśmy ostatni raz z ogródków , zakupy, potem jeszcze kawka u teściów;-)
Dziś mam ambitny plan umycia okien bo już naprawdę ledwo co przez nie widać:/
Skrzat NAJLEPSZE ŻYCZENIA ROCZNICOWE!!!! DUŻO MIŁOŚCI I SZCZĘCIA;-)
Widzę że wyjazd super udany :-)
MamaGabi witamy z powrotem:-)
An zdrówka dla Was!!!
natuska pewnie na działce znów siedziszsuper korzystaj:-)
Guzik wow jakie sushi zrobiłaśjestem pod wrażeniem ;-)
Lecę ogaraniać się i domek bo przecież jakby huragan przeszedł
Uwielbiam jesień :-) oczywiście jak jest taka piękna pogodaWeekend super, sobota festyn rodzinny w przedszkolu, a potem spacer. Wczoraj kościół, potem obiad i deser na starym- skorzystaliśmy ostatni raz z ogródków , zakupy, potem jeszcze kawka u teściów;-)
Dziś mam ambitny plan umycia okien bo już naprawdę ledwo co przez nie widać:/
Skrzat NAJLEPSZE ŻYCZENIA ROCZNICOWE!!!! DUŻO MIŁOŚCI I SZCZĘCIA;-)
Widzę że wyjazd super udany :-)
MamaGabi witamy z powrotem:-)
An zdrówka dla Was!!!
natuska pewnie na działce znów siedziszsuper korzystaj:-)
Guzik wow jakie sushi zrobiłaśjestem pod wrażeniem ;-)
Lecę ogaraniać się i domek bo przecież jakby huragan przeszedł
dziękuję za zaproszenie to albo się wybiorę z dziewczynami jeśli będą chciały, albo przyjadę sama, ok? a teraz zdrówka dla Filka! przed nami ślub kościelny i weselicho bo mamy cywilny i przyjęcie tylko ;-)
witam po intensywnym weekendzie.... tyle km co zrobiłam samodzielnie w ten weekend to ho ho.......ale wszystko sie udało wczoraj wieczorkiem wróciłam do domku.... a dziś przydałby się urlop aby odpocząć po weekendzie
urlop by odpocząć po weekendzie - dobre a gdzie latałaś?? jak będę wiedziała coś więcej o ciuchowisku to od razu dam znać
dzien dobry
nie dojechałam przez weeekend do babci, to babcia jedzie do mnie lecę zrobić tę zupę serową i murzynka a Seba nadal ma brzydki katar, w czwartek mamy umówione kolejne szczepienie
miłego dnia!!
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Tygrynka, w piątek jechałam do moich rodziców 140 km. ( Wróbliniec, za Krotoszynem) w sobote rano jechalam na msze pogrzebowa do Wrocławia ( kolejne 60 km.) i wracałam szybko na 12.00 na inauguracje roku akademickiego do Milicza ( mamy tam zamiejscowe studia),w niedziele powrót do domku po zaliczeniu wiejskiej imprezy konnej - zawody, bryczki, i full zabaw dla dzieci... więc dopiero ok. 19.00 na dobranocke bylam z chłopakami w domu (bez M bo on w sobote pracował) ;-)
Skrzat... w okazji dzisiejszego święta wszystkiego najlepszego, miłości, radosci....słoneczka w dniu codziennym i od święta .....:-)
Lilou, taka jesień chyba każdemu pasuje, a szczególnie jak ma się dzieci i można korzystać z powietrza do woli.... a o swoich oknach tez nie wspomnę, ale muszą jeszcze poczekać,może następna sobota ??
Skrzat... w okazji dzisiejszego święta wszystkiego najlepszego, miłości, radosci....słoneczka w dniu codziennym i od święta .....:-)
Lilou, taka jesień chyba każdemu pasuje, a szczególnie jak ma się dzieci i można korzystać z powietrza do woli.... a o swoich oknach tez nie wspomnę, ale muszą jeszcze poczekać,może następna sobota ??
Tygrynka to ja nie wiedziałam ze wy tylko cywilny macie. a gdzie planujecie co i jak pochwal sie!!! gadaj! oczywiscie zapraszam jak ci pasuje
Jarzebinka za krotoszynem?? niedaleko moich rodziców.
my nieżyt górnych dróg oddechowych. masakra ale az tak zle nie jest.
Jarzebinka za krotoszynem?? niedaleko moich rodziców.
my nieżyt górnych dróg oddechowych. masakra ale az tak zle nie jest.
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Czesc kochane:-)
Skrzaciku wszystkiego naj najlepszego z okazji rocznicy slubu zebyscie nadal sie mocno kochali i nigdy w siebie nie zwatpili duzo pociechy z Basienki
Poziomka i jak w pracy? mow
Jarzebinka wow to sie najezdizlas ja po powrocie wczorajszym ( 6 godz) mam dosyc... fajnie jezdzic do dziadkow i rodzinki ale zeby bylo ciut blizej
Filonka zdrowka dla Filka
Tygryka dla Sebusia tez zdrowka
a ja mam posprzatac, a pisze tutaj, zaraz bede ogarniac poki Gaba spi bo oczywiscie jak nie spi to mnie ciaga po calym meiszkaniu,zwiedza,piszczy bo nie pasuje jej chyba tutaj...szkdoa mi jej za dlugo tam bylysmy i ona biedna nie iwe co ze soba ma zrobic, zreszta i ja pojecia nie mam co z nia i soba robic, tam cale dnie na podrowku,mam takiego okropnego dola dzisiaj ze sozk,ryczec mi sie chce...Babcia tez juz dzownial ze pusto bez nas i smutno jej.... eh.... chyba trza sie zastanowic nad przeprowadzka tam i powrotem wogole na stare smeici....
no nic lece sprzatac i obiad gotowac. milego dzionka
Skrzaciku wszystkiego naj najlepszego z okazji rocznicy slubu zebyscie nadal sie mocno kochali i nigdy w siebie nie zwatpili duzo pociechy z Basienki
Poziomka i jak w pracy? mow
Jarzebinka wow to sie najezdizlas ja po powrocie wczorajszym ( 6 godz) mam dosyc... fajnie jezdzic do dziadkow i rodzinki ale zeby bylo ciut blizej
Filonka zdrowka dla Filka
Tygryka dla Sebusia tez zdrowka
a ja mam posprzatac, a pisze tutaj, zaraz bede ogarniac poki Gaba spi bo oczywiscie jak nie spi to mnie ciaga po calym meiszkaniu,zwiedza,piszczy bo nie pasuje jej chyba tutaj...szkdoa mi jej za dlugo tam bylysmy i ona biedna nie iwe co ze soba ma zrobic, zreszta i ja pojecia nie mam co z nia i soba robic, tam cale dnie na podrowku,mam takiego okropnego dola dzisiaj ze sozk,ryczec mi sie chce...Babcia tez juz dzownial ze pusto bez nas i smutno jej.... eh.... chyba trza sie zastanowic nad przeprowadzka tam i powrotem wogole na stare smeici....
no nic lece sprzatac i obiad gotowac. milego dzionka
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Dzien dobry
chwila dla siebie...mnie chyba dopadl syndrom...sprzatania
Od rana posprzątąłam wszystkie papiery, kupa do smieci ale ile gwarancji się znalazlo he he
Posegregowalam cześć ciuszkow dla Franuli po nikosiu ale to nie koniec...
Filonka zdrowka dla filka!
Mama gabi welcome back ))))
Jarzebinka ale ześ pojezdziła
An ja szczepiłam na rota wirusy...teraz nie wiem co zrobię...
Tygrynka przygotowania ruszają. Tzn kamerzyste, foto, i dj mamy juz od bardzo dawna. Dekoracje mam z ceremonii i jestesmyw trakcie negocjacji i jedziemy do Balcerowa z panią jakoś w next weekend i mamy juz mieć wmiarę nakreslone wszystko. 14 pazdziernika na Gieburowskiego robimy poradnię :-) Kiecki nie mam kupionej i szytej. Mam model upatrzony ruszam pod koniec pazdziernika zobaczyć czy już kolekcje sa.. Obraczki hmmm mamy katalogi ale chyba licze na styczeń i na targi pojdziemy bedą znizki Torcik wiem juz od kogo, jestem zpaisana już do babki od makijazu i fryzur. Brakuje decyzji co z autem w sumie i trzeba menu ustalic. A i grajków do koscila juz wiemy jakich tylko w srode ide do kosciola i musze cos sie ksiedzu spytac. noooooooooooo koniec he he
DZIEWCZYNY IDZIEMY DO TEJ GRECKIEJ JAKOS 15 pazdziernika???
SKRZAT WSZYSTKIEGO DOBREGO
chwila dla siebie...mnie chyba dopadl syndrom...sprzatania
Od rana posprzątąłam wszystkie papiery, kupa do smieci ale ile gwarancji się znalazlo he he
Posegregowalam cześć ciuszkow dla Franuli po nikosiu ale to nie koniec...
Filonka zdrowka dla filka!
Mama gabi welcome back ))))
Jarzebinka ale ześ pojezdziła
An ja szczepiłam na rota wirusy...teraz nie wiem co zrobię...
Tygrynka przygotowania ruszają. Tzn kamerzyste, foto, i dj mamy juz od bardzo dawna. Dekoracje mam z ceremonii i jestesmyw trakcie negocjacji i jedziemy do Balcerowa z panią jakoś w next weekend i mamy juz mieć wmiarę nakreslone wszystko. 14 pazdziernika na Gieburowskiego robimy poradnię :-) Kiecki nie mam kupionej i szytej. Mam model upatrzony ruszam pod koniec pazdziernika zobaczyć czy już kolekcje sa.. Obraczki hmmm mamy katalogi ale chyba licze na styczeń i na targi pojdziemy bedą znizki Torcik wiem juz od kogo, jestem zpaisana już do babki od makijazu i fryzur. Brakuje decyzji co z autem w sumie i trzeba menu ustalic. A i grajków do koscila juz wiemy jakich tylko w srode ide do kosciola i musze cos sie ksiedzu spytac. noooooooooooo koniec he he
DZIEWCZYNY IDZIEMY DO TEJ GRECKIEJ JAKOS 15 pazdziernika???
SKRZAT WSZYSTKIEGO DOBREGO
Ostatnia edycja: