reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
no to czekamy dalej...
Poziomka ja się na razie zapisałam ale zobaczę czy będę bo jeszcze brat jest.. a Ty idziesz sama czy z rodzinką? :)
ja też chcę fotki z Cytadeli! o ile na jakiejś jestem ja lub Sebuś :p
czekam nadal na wyniki i już się nie martwię tylko wkurzam :/

kurcze, niefajnie, ale jak mus to mus, oby wyszło co i jak i żeby już się jej więcej nie zdarzało! a kiedy idziecie do szpitala? jakby jakoś pomóc to daj znać!

Poziomka no to idziemy :D

Lilou ile dałaś za Prawo dżungli? bo znalazłam na allegro za 30zł z odbiorem w Poznaniu, chyba niewiele?

Hej dziewczyny Mamagabi wracaj juz Natuska kurcze współczuje z tym szpitalem ale mam nadzieje że będzie wszytsko oki Poziomka może ja też się zapisze ale muszę z małym przyjść (a wiesz że wydaje mi się że dzisiaj na wieczorowym spacerze z S w parku Moniuszki widzieliśmy Katarzynę Bujakiewicz z dzieckiem) Może opyle Bartusia chrzestnemu na 2h bo mieszkaja tam blisko ;) Jak co to bede miala 2 miejsca w samochodzie Marcia czekamy na informacje kto bedzie dziewczynka czy chłopiec Tygrynka trzymam kciuki i sądze że wszystko bedzie oki jarzebinka , Rikapa - zdrówka- zdrówka Skrzat jak tam Basi ząbki Amandea - jak tam Zosia Mi Pi kiedy do nas wracasz Karolcia gdzie ty tak jezdzisz caly czas Koza wystaw mieszkanie na gumtree

nie wiem czemu wszystko mi pisze razem :( my dzisiaj bylismy na usg przezciemiarzkowe wszystko oki sie rozwija tak jak mowilam ;) tatus sie ucieszyl i wszystko gra

reklama
Hej!

My dziś byliśmy na targach poznańskich na tych krówkach, świnkach itp. z przyjaciółką i jej dzieciakami. Marcelkowi bardzo się podobało choć bał się koników. Później moje dziecko pierwszy raz zaliczyło mcdonalda i zestaw happy meal z 4 kawałeczkami kurczaka, jabłuszko i soczek jabłkowy w kartoniku oraz frytki, które zjadła mama;-), do tego załapaliśmy się na smerfika ważniaka;-). No raz nie zawsze ale wesoło było. W domu zlądowaliśmy przed 19. Jutro za to idę w odwiedziny do moich przyjaciół, którzy kupili całkiem niedawno mieszkanko w Kozich i jeszcze u nich nie byliśmy bo ciągle praca itp. i nie mogliśmy się zgrać. W ogóle oboje pochodzą z Mazur z Kętrzyna a osiedlili się tutaj z czego bardzo się cieszę. Z Martą poznałyśmy się na studiach i swego czasu najlepsze psiapsióły z nas były. Muszę kupić jakieś dobre winko. A później już oficjalnie na parapetówe jakiś prezent, przynajmniej podpatrzę w jakim stylu mają urządzone i będzie mi łatwiej.

Skrzat Kurczę już sama nie wiem co z tym czwartkiem. Bardzo chętnie przyjechałabym ale okazuje się że muszę być do 14 w pracy, potem po młodego to najwcześniej ok. 15:30 byłabym u Ciebie, dziewczyny pewnie zdążą już odjechać.:dry:
Natuska Pewnie wolą wszystko dokładnie sprawdzić i przebadać. Będzie dobrze.
MamaGabi Wracaj już tu do cywilizacji kochana!:-) Oby autko w końcu pozwoliło się naprawić.;-)

Do góry