reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
no to czekamy dalej...
Poziomka ja się na razie zapisałam ale zobaczę czy będę bo jeszcze brat jest.. a Ty idziesz sama czy z rodzinką? :)
ja też chcę fotki z Cytadeli! o ile na jakiejś jestem ja lub Sebuś :p
czekam nadal na wyniki i już się nie martwię tylko wkurzam :/

kurcze, niefajnie, ale jak mus to mus, oby wyszło co i jak i żeby już się jej więcej nie zdarzało! a kiedy idziecie do szpitala? jakby jakoś pomóc to daj znać!

Poziomka no to idziemy :D

Lilou ile dałaś za Prawo dżungli? bo znalazłam na allegro za 30zł z odbiorem w Poznaniu, chyba niewiele?

Hej dziewczyny Mamagabi wracaj juz Natuska kurcze współczuje z tym szpitalem ale mam nadzieje że będzie wszytsko oki Poziomka może ja też się zapisze ale muszę z małym przyjść (a wiesz że wydaje mi się że dzisiaj na wieczorowym spacerze z S w parku Moniuszki widzieliśmy Katarzynę Bujakiewicz z dzieckiem) Może opyle Bartusia chrzestnemu na 2h bo mieszkaja tam blisko ;) Jak co to bede miala 2 miejsca w samochodzie Marcia czekamy na informacje kto bedzie dziewczynka czy chłopiec Tygrynka trzymam kciuki i sądze że wszystko bedzie oki jarzebinka , Rikapa - zdrówka- zdrówka Skrzat jak tam Basi ząbki Amandea - jak tam Zosia Mi Pi kiedy do nas wracasz Karolcia gdzie ty tak jezdzisz caly czas Koza wystaw mieszkanie na gumtree

nie wiem czemu wszystko mi pisze razem :( my dzisiaj bylismy na usg przezciemiarzkowe wszystko oki sie rozwija tak jak mowilam ;) tatus sie ucieszyl i wszystko gra

reklama
Hej!

My dziś byliśmy na targach poznańskich na tych krówkach, świnkach itp. z przyjaciółką i jej dzieciakami. Marcelkowi bardzo się podobało choć bał się koników. Później moje dziecko pierwszy raz zaliczyło mcdonalda i zestaw happy meal z 4 kawałeczkami kurczaka, jabłuszko i soczek jabłkowy w kartoniku oraz frytki, które zjadła mama;-), do tego załapaliśmy się na smerfika ważniaka;-). No raz nie zawsze ale wesoło było. W domu zlądowaliśmy przed 19. Jutro za to idę w odwiedziny do moich przyjaciół, którzy kupili całkiem niedawno mieszkanko w Kozich i jeszcze u nich nie byliśmy bo ciągle praca itp. i nie mogliśmy się zgrać. W ogóle oboje pochodzą z Mazur z Kętrzyna a osiedlili się tutaj z czego bardzo się cieszę. Z Martą poznałyśmy się na studiach i swego czasu najlepsze psiapsióły z nas były. Muszę kupić jakieś dobre winko. A później już oficjalnie na parapetówe jakiś prezent, przynajmniej podpatrzę w jakim stylu mają urządzone i będzie mi łatwiej.

Skrzat Kurczę już sama nie wiem co z tym czwartkiem. Bardzo chętnie przyjechałabym ale okazuje się że muszę być do 14 w pracy, potem po młodego to najwcześniej ok. 15:30 byłabym u Ciebie, dziewczyny pewnie zdążą już odjechać.:dry:
Natuska Pewnie wolą wszystko dokładnie sprawdzić i przebadać. Będzie dobrze.
MamaGabi Wracaj już tu do cywilizacji kochana!:-) Oby autko w końcu pozwoliło się naprawić.;-)

Do góry