reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat - moje kumpele chodza na patorego bo babka robi tanio i ładnie ale ja byłam na Skarbka u kumpeli tylko mi robiła manicure i tanio wyszlo ale nie pamietam bo to bylo w czerwcu :-)

Bartuś już 3 dzień ma rozwolnienie boziu jak mnie wkurzają te zęby jego bo dosyć że biegunka to jeszcze tak marudny że nic nie da sie zrobić a mama pojecha na pielgrzymke wiec znowu jak cos sie dzieje to jestem sama :-(

reklama
Musze się umówić do kosmoteczki na manicure/pedicure przed slubem za tydzien;P i do fryzjera! u mnie kosztuje komplet okolo 90-100 zł a kumpela mówiła ze u niej mega super babka ale 35 zl pedicure a manicure 25 wiec duza oszczednosc:p ale drugi koniec miasta i czas...ech pomysle moze poszukam czegos innego kolo mnie:p

Salon Kosmetyczny Ewodia

ja chodzę tutaj, bo mam prawie pod blokiem..... ;-) ale cena 25/35 jest bardzo atrakcyjna, ale chyba mało realna.....i chyba bez malowania....

an82, w sprawie lekarza nie pomogę.... może cos tutaj znajdziesz:
http://www.wco.pl/pl/

przyłączam się do pytania o domowe sushi!
koza bransoletki w tym ciagu co chata polska, pierwszy sklep z ciuchami na rogu, myslalam ze tam sa uzywane a dojrzalam bransoletki modulowe :D
wczoraj w nocy w bolu wybralam nokie e6-00 a dzisiaj sie dowiedzialam ze ta nie moze byc, ze bylaby doplata :/ i w zwiazku z czym bede miala htc cha cha biały :D troche jestem zla bo to nie to co chcialam ale w sumie i tak lepszy niz to co mam teraz ;)
ania23 na kryzys laktacyjny swietnie dziala polozenie sie z dzieckiem do lozka i dawanie piersi za kazdym razem co zamiałczy, swietnie to rozbuja laktacje! nie poddawaj sie!
milego dnia, ja bede wieczorem, na czas badan musze Sebe u tesciow zostawic bo nie wytrzyma tyle ze mna, poza tym nie moglabym go pilnowac.. potem przyjezdza brat (ale dopiero o 20, chyba posiedze u tesciow do tej pory) i tak zleci caly dzien...

An a czesto robi te kupki? bo jak tak to dawaj mu duzo wody, zeby sie nie odwodnił. warrto moim zdaniem przejsc sie do lekarza(jesli czesto robi), bo lekarz moze przepisac jakis syropek na biegunke np diphergan czy cos takiego.
w sprawie lekarza nie pomogę, nie znam.

ja chyba zaczne szukac dobrego dermatologa, bo jakos ta babka do ktorej chodze nie moze mi gęby wyleczyć:/

ja dzis mam rozpoczęcie roku:p:)
wczoraj byłam na zebraniu w przedszkolu i koszty mnie przerazają. bedziemy musieli placic za tyle godzin ile dziecko jest zapisane niezależnie czy odbiorę je wczesniej:/ + stawka zywieniowa ubezpieczenie komitet. a wlasnie jestem w radzie rodziców? tak to się nazywa? :p

Jarzebinka dzieki szukam dla kumpeli bo mnie prosila
Fiona - u mnie dermatolog tez do du...y dala malemu jakas masc aquastop i bez sesnu kumpela zaczela mu smarowac babmino i pomoglo i ja czesem sudokremem i jest oki buzia ładna no teraz chyba go w 2 miescach komar ugryzl wiec ma ale te dwa kremy pomogly

Ide do Pediatry moze przymie małego jest spoko wiec mam nadzieje ogolnie boje sie teraz chodzic do przychodni gdzie sa chore dzieci bo chorobska tyle ze po co mi jeszcze to.

Ostatnia edycja:
Hej,

Ja się witam i zmykam:-)Jadę do Malty, a potem do logopedy z Oilwiką. Wieczorkiem mam wychodne, jadę do kumpeli :-)

an biedny Bartuś:( zdrówka dla Was! a jak często to rozwolnienie? może idź do lekarza, da jakieś leki. w sprawie onkologa nie pomogę :-(

Filona łał rada rodziców:cool2: ceny u mnie też kosmiczne..aż boję się wszystko zliczyć :shocked2:

Tygrynka powodzenia! co do domowego sushi, to strasznie drogo wychodzi:/ ale kiedyś się zbiorę:-) w kuchniach świata można wszystko dostać, w Piotrze i Pawle są nawet całe zestawy. Tylko na świeżą rybkę trzeba znaleźć dojście :-)
Natuska a jak 3 to już nie ma co dyskutować:sorry: kurcze biedna jesteś, bo to kupa zachodu...ale mam nadzieje że dzieciom pomoże!

Miłego dnia girls :-)

lilu jak świeża rybka to tylko w makro:) można się dogadać z panem który panuje nad tym stoiskiem tylko trzeba się spieszyć bo wiele rzeczy idzie do restauracji. a kiedyś kupiłam sobie to gotowe z pipa nawet ok ale to nie to samo co zrobione na twoich oczach:))
an idź do lekarza jak nie możesz zahamować biegunki...taki objaw u 4mc dziecka nie jest za fajny
Filona toż to prawie prezesura:D a powiedz jak wyglądają teraz koszty w przedszkolu bo jestem ciekawa...aa no i gratuluje rozpoczęcia :))

Moja ma gile i jest mega marudna ;/ byłam w aptece jestem wyposażona w różne rzeczy dla mnie i m też coś wziełam w razie w no i kupiłam jej paste do ząbków:)

reklama
lilou, mi bardziej chodziło o zamówienie sushi z knajpki do domu.... którą masz sprawdzoną....:tak: jeszcze poczekam na marcie, Ona pewnie też w tej kwestii ma coś do powiedzenia... bo sama raczej nie będę sie za to zabierała.... :-)

guziczek, zdrówka dla Małej.....;-)

Do góry