reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ufff, przeczytałam. My z Dobrą od wczoraj wakacjujemy u Wałczu. Wczoraj podróż pociągiem Poznań -Piła. Było spokojnie. Później tylko Mała sobie wszystko poprzestawiała. Noc była ciężka. Ostatnie w ogóle są trudne.

Natuska ja też nie lubię nic na siłę i zawsze. Czasami się zastanawiam jak by to było gdybym musiała mężowi obiad gotowac:-).
An wytrwałości. Mnie to też czeka.

Lilou na ten film chętnie się wybiorę!

Dziewczyny resztę nie pamiętam. Zatem Wszystkim wszystkiego dobrego.

Aha strasznie zazdroszczę wtorkowego wyjścia, może następnym razem się uda

reklama
hej wieczorkiem
Tygryś ja mam dotykowego Samsunga i go lubię R. ma e52 i sobie chwali, co do reszty nie pomogę :-)
Ania23 masz rację z tymi przepisami ale w naszym kraju jeszcze długo nie będzie normalnie :-( ni i cierpliwości do Karolinki z czasem będzie lepiej :-)
Natuska ja sie nie dziwie że jestes zmeczona masz prawo!!!
Alka pytałas o Polna ja też tam rodziłam i mieć własną położna to dobry pomysł :-) czujesz sie pewniej i bezpieczniej a to bezcenne :-)
Lula ma brzydki kaszel :-( taki mokry najwyżej jutro pójdę na opiekę i posiedzę z małą w domku.

TYRGYNKA nie dołuj sie kochana wierze ze wszytsko bedzie ok!!!
Co do telefonu bierz dotykowy ale z klawiaturka QWERTY koniecznie, ja mam samsunga a b ma c6 i sobie chwali ale ja sie pale na htc desire, ale do zmiany w abonamencie jeszcze troche czasu... ;/

moi spia a ja nadrabiam zaleglosci netowe, szukam np marynarki
napalilam sie bo nie mam w swoeje garderobie zadnej! az wstyd
zawsze sie ubieralam troche bardziej sportowo ale podoba mi sie taki elegancki styl i stwiwerdzilam ze moge zmienic cos w sobie, zeby Jula sie za mnie nie wstydzila kiedys jak pojde na zebranie do przedszkola czy gdzies tam :)
no i juz bylam w tylu sklepach ze masakra i albo sa jakies dziwaczne albo w takich cenach ze mnie nie stac.

znaazlam u mnie w Kozich w malym sklepiku swietna z wywijanymi mankietami z kokardka ale nie dopne sie w cycuchach i niby babka mowi ze mozna chodzic w rozpietej caly czas ale tak jakos... niewiem no i cena ok bo 60 zł!
a jak ktos ma doswiadczenie albo kupowal niedawno niech mi poradzi.
ooo wiem! Skrzat miala fajna taka prosta granatowa odstatnio na Malcie.
Spowiadaj sie kochana gdzie kupilas i za ile!!!
chyba ze zgadne sama- DanHen? :):):) hehe
musze tam skoczyc!!!

i zapomnialam co jeszcze komu mialam napisac ;/

Nastuska kurcze a tak sobie myślę o tej Waszej diecie, nie chciałabyś jeszcze tego skonsultować z jeszcze jednym specjalistą? bo to takie poświęcenie, lepiej sprawdzić..

Karola hmm tak myślę o tej marynarce.. jak coś wymyślę to napiszę ;-) i nie gadaj głupot że Julka by się miała wstydzić :-)fajna babka jesteś z ślicznym uśmiechem , nie gadaj głupot :-)
Ja dziś w końcu porządek w szafie zrobiłam i jedna wielka torba (niebieska z ikei ta big) zapakowana dla siory.jak się przestronnie w szafie zrobiło :-)

Ajentka o kurcze sobie popracujesz.. Aga jutro wyjeżdża to pewnie jeszcze więcej pracy Cię czeka.. ale dobrze że klientki są :tak:

Marciaa ech nie pisz co jadłaś bo ślinka mi cieknie. a jaki ten sok aloesowy tam jest (wiesz gdzie można kupić?
Co do ave Maria, ja miałam świetną babkę (ona śpiewa w kościele wszystkich świętych), nieraz widzę jak ludzie płaczą ze wzruszenia, bo pięknie śpiewa. jak będzie okazja to Ci pokaże na naszej płytce ślubnej. ale naprawdę godna polecenia.

Mi.Pi fajnie że na film pójdziesz :-)jak się wózek sprawuje?

Marta mulikino baby jest w malcie. jak kupisz bilet online to 10 zł kosztuje.

Mam nadzieje że jutro lepsza pogoda będzie, bo muszę do logopedy z Oliwką iść.

dzięki dziewczyny :*** pewnie że musi być dobrze, bo złe rzeczy dzieją się gdzieś w świecie, tylko nie nam, prawda??? ;-)
już jestem cała dzika z tymi telefonami, kiedyś bardzo chciałam blackberry, a teraz jak mam wybór to wymyślam, co osoba to opinia... nie chciałam dotykowegoi htc, ale wszyscy sobie je chwalą, ja też obsługiwałam desire i było ok... a mam wybrać do jutra do 8 rano.. już jestem cała dzika... ale przynajmniej mam zajętą głowę czym innym :tak:
Natuśka masakra z tą dietą :/ powodzenia!!
Marciaa aa podziel się szuszi!!!
Alka ja też rodziłam na Polnej i ta polożna która miała dyżur nie była fajna, ale ta z którą przyszedł lekarz (ale nie wiem czy każdy przychodzi ze swoją czy mój taką wziął?)- boska! i tak jak Koza mówi: bezpieczeństwo i zaufanie najważniejsze! z dobrą położną masz połowę porodu za sobą ;-) a o p.Marczak powiem Ci że sama się zastanawialam bo slyszałam same pozytywy..
Koza zdrówka dla Luli!
Lilou jedna bransoletka to sznureczki z tego sklepu właśnie (nawet nie pamiętam nazwy :-D), fajna nowa kolekcja, zachorowałam na jedną (dobra, z pięć mi się spodobało :-D) torebkę, ale nawet na cenę nie patrzyłam - jakby była promocja to szybko dawaj znać :-D a druga to koraliki a`la pandora, nigdy mi się nie podobaly "podróby" ale w sklepiku pod domem pan miał takie ładne koraliki że stwierdziłam że kupię sobie kolejnego pocieszacza ;-) mąż stwierdził że ma nadzieję, że nie będę miała za dużo badań bo zbankrutujemy na bransoletki pocieszające :-D no ja zamierzam na jutrzejszych badań poprzestać ;-) trzymajcie kciuki o 14!

hej hej
tygryś nie wiem o co chodzi ale mam nadzieję że się wszystko ułoży!!!!! a co do tel to mam też dylemat bo umowa mi się kończy i już mi tyłek zawracają ;/// tyle że mnie już wkurzają dotykowe;/ ehh sama nie wiem ja to bym chciała jakiś kolorowy do słuchania muzy a takich nrak oprócz jakiejś starej nokii;/ mój m ma E5/6 nie pamiętam już ale jest bardzo zadowolony!!!
Karola co do marynarki to ja sprawiłam sobie całkiem niedawno w re ale to jeszcze była przecena, mam granatową z 3/4 rękawem i np ja też wolę rozpiętą :)
lilou kurcze na ten film bym poszła... ale chyba bez młodej;/
natuska współczuje ale musisz to jakoś przeżyć...ty konkret babka jesteś dasz rade!!

Moja Zosia ma katar mega ;/ ehhh cały czas siąpi nosem dobrze że teraz bo za tydzeiń ten ślub i mam nadzieję że jej przejdzie bo nie chcę mamę obarczać chorym dzieckiem;/

hej dziewczyny :-)
dzis wyjątkowo z domu pisze wzięłam opiekę bo Lula ma kaszel jak stary gruźlik :-( pójde z nią do lekarza niech ją osłucha.
Tygrys ja mocno trzymam kciuki za pozytywne wyniki :-) A gdzie pod domem masz sklep z bransoletkami ?? mi też się marzy jakaś nowa błyskotka :-)
Guzik zdrówka dla Zosi :-)
idę na kawę zajrzę później :-)

hejka,
My wczoraj utknęlismy na kilku odcinkach 24h, Młoda szybko zasnęła więc było trochę czasu:p Poszliśmy spać suma sumarum po pierwszej:p
Tygrynka trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze! Nie wiem czy już podjęłaś decyzję, ale ja też jestem na tym etapie! Z dotykowych ponoć przodują Samsungi, Nokia e52 ma ponoć straszne problemy z glosnikiem i ludzie po 2-3 razy reklamuja (bo sama ja chcialam i mi odradzil kumpel siedzacy w fonach) nokia e72 to taka duza, wiec nie wiem jak ty lubisz ale opinie ma ok! Blackburry w pl malo popularne a htc sie nie znam:p Ja chyba sie zdecyduje na dotykowy, na poczatku chcialam z klawiatura qwery ale wszyscy mi odradzili, ze i tak sie z tego nie korzysta:p My chyba z Zet postawimy na Samsung Galaxy S+ ale zobaczymy jeszcze:p
No a ja myślę jak sobie dzisiaj dzień zorganiozwać, bym musiała znowu trochę ogarnąc, ciągle coś, obiad mam bo schabowe zostały od wczoraj:p Musze się umówić do kosmoteczki na manicure/pedicure przed slubem za tydzien;P i do fryzjera! u mnie kosztuje komplet okolo 90-100 zł a kumpela mówiła ze u niej mega super babka ale 35 zl pedicure a manicure 25 wiec duza oszczednosc:p ale drugi koniec miasta i czas...ech pomysle moze poszukam czegos innego kolo mnie:p
Na-tuska ja też bym poszła jeszczwe prywatnie do jakiegos lekarza!
oki miłego dzionka!

reklama
witam piątkowo i przed weekendowo......

teraz to ja potrzebuję pomyślnych wyników ;)
) trzymajcie kciuki o 14!

kciuki będą zaciśnięte za pomyślne wyniki oczywiści i nie myśl inaczej :-)......a telefonicznie my preferujemy nokie, ale w najbliższym miesiącu tez czeka nas zmiana i jeszcze nie mam pojecia czy na inny czy nadal nokia.... :tak:

jakos jego wariacje na działce nie robiły na mnie takiego warazenia jak w domu :-D

;-);-);-) dlatego już troszkę przerażają mnie te jesienne popołudnia jak nie będzie można wyjść z dzieciakami na plac zabaw aby mogły się wyszaleć.... :-)

u nas to norma ze co pare dni musze dac malej butle z mm bo w piersiach pusto a w kazdym razie bardzo niewiele.

a może to tylko chwilowy kryzys laktacyjny..... gdzieś koło 6 tygodnia jest chyba skok rozwojowy dziecka i wtedy jest jakiś tam kryzys ( o ile dobrze pamiętam), wiec może minie...... ;-) powodzenia

Lula ma brzydki kaszel :-( taki mokry najwyżej jutro pójdę na opiekę i posiedzę z małą w domku.

zdrówka dla małej......:tak:

a apropo sushi, to w jakiej knajpce zamawiacie dania do domku, bo właśnie wymyśliłam, ze zrobię mojemu M taki prezent na imieniny w listopadzie i zamówię do domku zaproszę sąsiadów i razem będziemy się uczyli pałeczkowania.... ;-) a pałeczki wtedy sa w zamówieniu.... ???

Do góry