reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka trzymaj się dzielnie! mam nadzieje że wszystko będzie dobrze! jakbyś czegoś potrzebowała pisz!

Skrzat widać że na dwóch końcach poznania mieszkamy bo u mnie jak na razie nie padało..
My na wieczór planujemy oglądać druhny , chciałam pokazać P:-D

Rikappa pamiętam:-)

Marciaa jak szuszi? jak mówi moja Oli:-D dostałaś przelew?

reklama
teraz to ja potrzebuję pomyślnych wyników ;)
mam w tyłku, odkładam myślenie do jutra, bo co się będę dołować, prawda??
jedyna pociecha dzisiaj - nowe bransoletki :D Lilou Ty wiesz że ja taka gapa jestem że nawet nie wiedziałam że nieraz byłam w tym sklepie co mówiłaś i nawet mam stamtąd torebkę?? :D

dziewczyny jak macie lub się znacie: co wybrać??
1. BlackBerry Curve 9300 Smartphone
2. BlackBerry Bold 9780 Smartphone
3. Nokia E6-00
4. Nokia E72
czy może jakiś HTC???
help, muszę się zdecydować dzisiaj wieczorem!!

tygrynka ja preferuje nokie ale slaszalam ze nokia spada na psy jamam e52 i nie jestem zadowolona, Smartphone chyba sa fajne

Amandae zdrówka dla Zosieńki

Natuska wspulczuje tej diety, a wiedze to ty pewnie duza masz teraz:-)

Bartusia bola dziaselka biegunke ma malo spi wlasnie zasnal mi narekach wiec pewnie nici z kapiela. Mam nadzieje ze sobie pospi. Bylismy dzis w lumpexie kupilam sobie kurtke nazime (wlasnie sie pierze) dla bartka nic nie bylo.

Tygrynka pozytywne myślenie najważniejsze! musi być dobrze!
Co do telefonu się nie znam:zawstydzona/y:wczoraj doradzałam tacie, ale z nim to łatwiej;-)
A gdzie bransoletkę kupiłąś?chwal się:-)

Ja zabrałam się za szafę w końcu. Staś marudek idę go kłaść;-)

dziewczyny jak macie lub się znacie: co wybrać??
1. BlackBerry Curve 9300 Smartphone
2. BlackBerry Bold 9780 Smartphone
3. Nokia E6-00
4. Nokia E72
czy może jakiś HTC???
help, muszę się zdecydować dzisiaj wieczorem!!

Tygrynka mój mąż ma E72 i jest mega zadowolony, fajny i niezawodny telefon... E6-00 to niby nowszy model o ile lubisz dotykowe, bo on qwerty ma chyba tylko wysuwaną z boku.... a reszty co nie jest Nokią to ja nie uznaję hihi

Tygrynka ja wiem tylko tyle ze dotykowe telefony sa straszne! Ale to tylko moje zdanie:)

amandae u nas to norma ze co pare dni musze dac malej butle z mm bo w piersiach pusto a w kazdym razie bardzo niewiele.

Padnieta jestem malej sie wszytsko podoba przez 2-3minuty a potem zaczyna sie stekanie a po chwili krzyk, heh.

Tygrynka głowa do gory...musi byc dobrze. Łatwo sie mowi co...ja tyle razy sie stresowalam bo zdrowie najwazniejsze ale wierzyc trzeba :)
nie pomoge z telefonem zbytnio. My mamy w domu iphony -wiadomo dotykowe. W zyciu nei moglabym miec dotykowego...

moja madzia gessler na tvn wkoncu :))))

bylam w agencji artystycznej...nie wiem juz czy brac duet czy kwartet. tylko w w kwartecie nie ma solistki :( i ave maria bez spiewu...??????ehhhh...

lilou mam sok i szusi. z pasta rybna i ogorkiem samym i serkiem :))))) a Ł. mial z tunczykiem, okoniem i łososiem:)

dziewczyny a to multikino baby to w którym kinie jest? i o której seans? bo na o pólnocy w paryzu to ja bym chętnie poszla!

co do tego przedluzania maciezynskiego to tez nie rozumiem czemu to nei jest automatycznie! ja pisalam wniosek normalnie ręcznie, zę proszę o przedłuzoenie urlopu i dostalam pismo ze się zgadzają. chyba zresztą muszą

Co to telefonów, to ja mam nokię c6, dodytkwo- z klawiaturą i jestem dośc zadowolona

reklama
Ja po pracy. Jutro na 10h jak dobrze pójdzie, a w sobotę od 9 do 15 jak nic się nie przedłuży, stęskni mi się za syneczkiem.

Tygrynka Przytulam, bądź dobrej myśli, ja wierzę w pozytywne myślenie :tak: Co do telefonu my z M wymieniamy w przyszłym tygodniu i bierzemy HTC Desire Z z wysuwaną klawiaturą Qwerty. Też zawsze uważałam że nokie najlepsze ale teraz mieliśmy oboje nokie i też często jakieś cuda niewidy się działy:dry:
Lilou Ja muszę w końcu obejrzeć ten film druhny bo tak polecasz i na necie widziałam bardzo dobre opinie.

Do góry