reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka trzymaj się dzielnie! mam nadzieje że wszystko będzie dobrze! jakbyś czegoś potrzebowała pisz!

Skrzat widać że na dwóch końcach poznania mieszkamy bo u mnie jak na razie nie padało..
My na wieczór planujemy oglądać druhny , chciałam pokazać P:-D

Rikappa pamiętam:-)

Marciaa jak szuszi? jak mówi moja Oli:-D dostałaś przelew?

reklama
teraz to ja potrzebuję pomyślnych wyników ;)
mam w tyłku, odkładam myślenie do jutra, bo co się będę dołować, prawda??
jedyna pociecha dzisiaj - nowe bransoletki :D Lilou Ty wiesz że ja taka gapa jestem że nawet nie wiedziałam że nieraz byłam w tym sklepie co mówiłaś i nawet mam stamtąd torebkę?? :D

dziewczyny jak macie lub się znacie: co wybrać??
1. BlackBerry Curve 9300 Smartphone
2. BlackBerry Bold 9780 Smartphone
3. Nokia E6-00
4. Nokia E72
czy może jakiś HTC???
help, muszę się zdecydować dzisiaj wieczorem!!

tygrynka ja preferuje nokie ale slaszalam ze nokia spada na psy jamam e52 i nie jestem zadowolona, Smartphone chyba sa fajne

Amandae zdrówka dla Zosieńki

Natuska wspulczuje tej diety, a wiedze to ty pewnie duza masz teraz:-)

Bartusia bola dziaselka biegunke ma malo spi wlasnie zasnal mi narekach wiec pewnie nici z kapiela. Mam nadzieje ze sobie pospi. Bylismy dzis w lumpexie kupilam sobie kurtke nazime (wlasnie sie pierze) dla bartka nic nie bylo.

Tygrynka pozytywne myślenie najważniejsze! musi być dobrze!
Co do telefonu się nie znam:zawstydzona/y:wczoraj doradzałam tacie, ale z nim to łatwiej;-)
A gdzie bransoletkę kupiłąś?chwal się:-)

Ja zabrałam się za szafę w końcu. Staś marudek idę go kłaść;-)

dziewczyny jak macie lub się znacie: co wybrać??
1. BlackBerry Curve 9300 Smartphone
2. BlackBerry Bold 9780 Smartphone
3. Nokia E6-00
4. Nokia E72
czy może jakiś HTC???
help, muszę się zdecydować dzisiaj wieczorem!!

Tygrynka mój mąż ma E72 i jest mega zadowolony, fajny i niezawodny telefon... E6-00 to niby nowszy model o ile lubisz dotykowe, bo on qwerty ma chyba tylko wysuwaną z boku.... a reszty co nie jest Nokią to ja nie uznaję hihi

Tygrynka ja wiem tylko tyle ze dotykowe telefony sa straszne! Ale to tylko moje zdanie:)

amandae u nas to norma ze co pare dni musze dac malej butle z mm bo w piersiach pusto a w kazdym razie bardzo niewiele.

Padnieta jestem malej sie wszytsko podoba przez 2-3minuty a potem zaczyna sie stekanie a po chwili krzyk, heh.

Tygrynka głowa do gory...musi byc dobrze. Łatwo sie mowi co...ja tyle razy sie stresowalam bo zdrowie najwazniejsze ale wierzyc trzeba :)
nie pomoge z telefonem zbytnio. My mamy w domu iphony -wiadomo dotykowe. W zyciu nei moglabym miec dotykowego...

moja madzia gessler na tvn wkoncu :))))

bylam w agencji artystycznej...nie wiem juz czy brac duet czy kwartet. tylko w w kwartecie nie ma solistki :( i ave maria bez spiewu...??????ehhhh...

lilou mam sok i szusi. z pasta rybna i ogorkiem samym i serkiem :))))) a Ł. mial z tunczykiem, okoniem i łososiem:)

dziewczyny a to multikino baby to w którym kinie jest? i o której seans? bo na o pólnocy w paryzu to ja bym chętnie poszla!

co do tego przedluzania maciezynskiego to tez nie rozumiem czemu to nei jest automatycznie! ja pisalam wniosek normalnie ręcznie, zę proszę o przedłuzoenie urlopu i dostalam pismo ze się zgadzają. chyba zresztą muszą

Co to telefonów, to ja mam nokię c6, dodytkwo- z klawiaturą i jestem dośc zadowolona

reklama
Ja po pracy. Jutro na 10h jak dobrze pójdzie, a w sobotę od 9 do 15 jak nic się nie przedłuży, stęskni mi się za syneczkiem.

Tygrynka Przytulam, bądź dobrej myśli, ja wierzę w pozytywne myślenie :tak: Co do telefonu my z M wymieniamy w przyszłym tygodniu i bierzemy HTC Desire Z z wysuwaną klawiaturą Qwerty. Też zawsze uważałam że nokie najlepsze ale teraz mieliśmy oboje nokie i też często jakieś cuda niewidy się działy:dry:
Lilou Ja muszę w końcu obejrzeć ten film druhny bo tak polecasz i na necie widziałam bardzo dobre opinie.

Do góry