reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Guzik super ze Ci m chce iść na takie cos! i polujna groupona, my mamy za 80zł 5lekcji po 90min i 5 tańców do wyboru (w tym towarzyski, samba, weselny, itp), właśnie mi przypomniałaś że powinniśmy się zapisać bo może nie być już miejsca w grupie :/
An82 gratulacje dla Bartusia za ząbka!!
Koza odezwij się choćby sms, bo nie wiem gdzie będę w tym czasie, ok??
Marciaa no ładnie, nieść ciężarną, to dopiero by sobie pomyśleli - w ciązy a tak się skończyła ;)
Ajentka powodzenia na szczepieniu!
witam nową mamusię, od kogo ten nakaz? :)

ja na dzisiaj tyle, humoru bardzo brak, ale wieczorem będę, chyba że umrę do tego czasu ;)

hej hej
Tygryś no właśnie dlatego na gruponie muszę poszukać... wtedy na pewno sobie pójdziemy:) m ostatnio nosi;p chce żebyś my podczas deszczowych dni mieli co robić biedak boi się na zapas;p

Witam nową mamę!

Witam wasw ten piekny dzien :)
jak dobrze pojdzie to widzimy sie wieczorkiem :)chociaz niewiem czy moge bo na poprzdniego posta z pytaniem moim nikt nie odpowiedzial! ale ja nie na dlugo bo jutro rancem lece w trase.
umawiacie sie gdzies w konkretnym miejscu? jak juz na 100% bede wiedziec ze jade to moge kogos zabrac po drodze autem...

od rana sprzatalam,musialam odebrac znajomego ze szpitala,a teraz musze leciec mam kilka spraw do zalatwienia na miescie
do pozniej

Witam nową mamę :-)
Marcia ty to pracowita jesteś :-) nie dość że sprzedajesz to jeszcze nowe mamy werbujesz ;-)
Tygryś odezwę się :-)
może też wlecę wieczorkiem ale to nie jest pewne zależy do której R. bedzie pracował :-(

No to jesteśmy po szczepieniu. Nie było najgorzej, tylko chwilka krzyku. Kolejne dopiero na 5 latek:-) No jeszcze pneumokoki po drodze zaliczymy ale to dopiero jak Marcel skończy dwa latka.

Alka Witamy!:tak: Prosimy do nas często zaglądać i napisać troszkę o sobie;-)
Tygrynka Co się dzieje że humoru brak? Pisz tu szybko, już my Ci go poprawimy wieczorkiem:tak:
Karola Z tego co wiem rezerwacja jest na maksimum 8 osób z Tobą będzie nas właśnie 8 jeśli dobrze policzyłam więc ja nie widzę żadnego problemu tym bardziej że chętnie skorzystam z podwózki w jedną stronę:-D bo dziś mam zamiar wypić jakiegoś małego drineczka:tak: Jak będziesz jechać to daj mi koniecznie znać.
Kozaczino Dopiero doczytałam Nieważna rezerwacja jak coś to wpadaj. pomieścimy się.:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Marcia hahahha rumun z wielką siatą! hahah bo padne.
alski zróbcie fotki Marci ! ohh jak zaluje ze nie moge być.:(((

Ajentka fajnie ze juz po i że nie było tak źle:))

Do góry