reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam z pracy oczywiście :-)
An grtuluje ząbka !! my pierwszy Luli ząb znaleźliśmy 6 grudnia :-)
Tygryś odbieram dzisiaj młodą ze żłoba i tak koło 17 będę w okolicy może zejdziesz z Sebą na to chwilkę posiedzimy ??
MamaGabi czekamy na powrót :-)
MiPi nawet nie wieziałam że mamy bawełnianą rocznicę hihi :-)
Guziczek ale fajnie że twój małż chce z tobą iść na kurs tańca :-) bosko ja mojego w życiu bym nie zaciągnęła :-( jest antytaneczny niestety :-(
Natuska z tego co wiem można przesadzać większe drzewa ale dopytaj zne eksperta ( MiPi) i bierz od An pyszne nektarynki!! Dzieciaki będą miały po co się wspinać na drzewo ;-)
Marcia a jakie masz typy sukienek??? pokaż :-)
Muszę młodą na szczepienie umówić :-( i znowu płacze przy wejściu do żłoba :-( ale poza tym jest kochana i mogła bym ją zacałować :-) Idę na 11 do fryzjera więc wezmę się do pracy ale tylko troszkę ;-)

reklama
jak mały usnie to poszperam w szafie...

swoja droga gten morgen. nie spalam pol nocy. musze sie zdrzmenac co by nie pasc wam przy stole:p bo bedzieciem nie niesc ha ha :p

Dzień dobry!

Staś się obudził o 5 :30 :szok:na szczęście leżał grzecznie łóżeczku i dał nam pospać ;-)

kozaczino a którą rocznicę mieliście?bo pierwsza to bawełniana z tego co wiem ;-)ale masz fajnie z fryzjerem :-)

guziczek ale masz pomysłowego męża, super jak Wam coś z tego wypali :happy2: musimy się kiedyś na partyjkę scarble umówić;-)ja w ogóle jestem fanką gier planszowych, wszystkich znajomych zarażam:-)

ajentka powodzenia na szczepieniu:tak:

an gratuluję ząbka!

Ostatnia edycja:
hej hej
lilou ja tez lubię planszówki:) choć teraz z mężem polujemy na zestaw do pokera z żetonami ( mąż ma nadzieję na rozbieranego hahahaahh) co to kursu tańca to ja własnie nie za bardzo bo jestem z tych co nie koniecznie to lubią;p ale spoko jak można się pośmiać i poruszać to jestem za :happy2: choć ost nawet rozmawialiśmy żeby pochodzić po ściance ale z moimi kolanami to raczej daleko bym nie zaszła;/

Marcia to czekam na wyniki szukania kiecek:)))) niby nie miałam niczego szukać ale cały czas chodzi mi coś po głowie ;p

Wiecie wczoraj byłam na placu zabaw i przez 1.5 h nie przyszła żadna mama z dzieckiem byłyśmy same !!!!! masakra jakaś:eek:
an super że już macie ząbka:)

u nas jakos leci,kataru dostalam,wogole beznadziejeni sie czuje, tesknie za mezem..niech juz przyjedzie....a tak to oczywisice ( moze przynudzam) ale z autem jeszcze nie koniec klopotow....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

czekamy, czekamy...;-)a z autkiem to nieciekawie, takie nieplanowane i to sporo wydatki są mało przyjemne :-(

Ale udało się, bardzo się cieszę, że wyjechaliśmy bez niej (rany jak to wyrodnie brzmi..)

A my po szczepieniu.. Zosia waży 6700g, płakała przy wkłuciach, ale przeszło jej od razu jak wstałam z krzesełka, a jak z przychodni wyszłam to już spała. Cały dzień zadowolona, je ładnie i śpi. Uff.. tak się boję jakiejś gorączki itp.

nie wyrodnie, nie wyrodnie...... taki odpoczynek od dziecka też jest potrzebny, nabiera się nowej energii, ...... ;-) w końcu to był tylko jeden dzień a nie cały tydzień .... ;-) i gratki dla dzielnej córy na szczepieniu.... i oby obyło się bez gorączki po szczepiennej....

Gdzie reszta dziewczyn????

o tez porze już mi się w domu nie chce kompa odpalać.... a jeszcze byłam od 17.00 do 20.00 na zebraniu w szkole i po powrocie głowa kwadratowa :-D

Mi.Pi a chodzisz sama? jak radzisz sobie organizacyjnie? tzn ubieranie siebie, ubieranie Dobrej itp? kurcze mam ochotę się przejść ;)

ja niby chodzę z M, ale nie bierzemy przebieralni rodzinnej, tylko ja idę z młodszym,M ze starszakiem ;-) ja najpierw przebieram na sucho młodego, potem daje mu ciacho w łapke i jak sie uda to wkładam go do kojca i wtedy szybko ja sie przebieram albo biorę go do przebieralni i dopiero potem do kojca.... i ogarniam resztę......:tak:(opis przebierania po kąpieli)

Babcia wyczaiła jednego zęba u Bartka :-)

gratki ..... :tak:

hejos,
ja na chwilkę, bo zaraz kumpela, troche mam stresa bo nie widizalysmy sie 2 lata, dluga historia a kiedys najlepsze przyjaciolki!
An82 to babci się kiecka należy, bo za pierwszy ząb temu co zajdzie kupuje się sukienkę:D
Lilou gdzie byłaś jak ja o planszówkach pisałam, w co gracie??? My w oasdików z catanu, carcassonne, cytadelę, i teraz kupilam zet na imieniny Kolejkę PRL:p
Ta knajpa jest na Wrocławskiej????
oki miłego dzionka;)

Skrzat to miłego spotkanka! jak 2 lata to macie sobie dużo do opowiadania :) ja tak gram towarzysko jak znajomi przychodzą , monopoly , tabu (dużo śmiechu). bomba, i jungle spead :)

Ja za sprawą Marci ;) mam zamiar zrobić porządek w szafie, do którego zbieram się długi czas..siora się ucieszy bo do niej z lądują ciuchy:-)
dziś też szybciej muszę odebrać Oli bo lecimy do lekarza.

Dostałam nakaz zawitania do Was na forum, więc jestem i się witam, ale pewnie nieco czasu zajmie zanim się ogarne - co, jak, z czym i do czego :)

reklama
Do góry