reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Chodzimy w trójkę, samej z tak małym dzieckiem było by trudno. Jest specjalna przebieralnia gdzie oboje rodzice wchodzą, ja zajmuje się Dobrą, tata się przygotowuje, później ja, wchodzimy pod prysznic, ale już w męskim, bo tam ciepła woda:-). I tata maszeruje do basenu, później bawimy się chwilkę w trójkę, a potem wymieniamy się by każde mogło choć chwilę popływać. Dziecko w wodzie max. pół godziny

reklama
natuska ja sie moge zapytac S czy nie chcialby wydac nektarynke czerwona bo mamy 3 i nie wiem po co bez sensu, ona ma ze 2 metry bo juz troche wyrosla czy mam się pytac go?

Normalnie wejście 10 zł, z tym że jedno dostaje rabat na dziecko i wychodzi razem 18 zł.

Na tuska z wymienionych drzew to najszybciej będą wiśnie, nektarynki polecam jeśli masz ciepłe i zaciszne miejsce. Gruszki ostatnio chorują na rdzę i trzeba dużo pryskać.
Trawnik: w tym momencie nawóz tzw jesienny (ostatni dzwonek) tj. bez azotowy,mech:zimą rozsypanie na śnieg dolomitu, nie likwiduje natomiast poprawia strukturę gleby i wpływa na pH. Chwasty: na tegorocznym i o tej porze nie zalecam niczego, oprócz regularnego cięcia. Trawa w zależności od temperatury może rosnąć do grudnia. Ważne by na zimę była niska.

Lilou biegnij na basen, naprawdę super zabawa. Niestety ja się z Wami nie mogę umówić, bo z Tatą Dobrej to nie przejdzie. Ale gdyby kiedyś nie chciał iść to ja bardzo chętnie.

Ha! Jestem WDROŻONA

Ostatnia edycja:
Kurteczka jak ja bym chciala isc z Wami jutro....moglabym jeszcze sie wbic jesli moj B wroci z pracy wczesniej by zostal z mala?

Marcia mi si ten sweterek motylek podoba... to jest takie male 38 czy jak normalnie nosze 40 to wejde?

u mnie kupa pracy, B przez week robil zadaszenie tarasu wiec ja dzis sprzatalam, a i bylam w przezmierowie na cmentarzu u dziadkow B.

Skrzat ja tez chetnie cie odwiedze powiedz tylko kiedy? :)

Na tuska o zaciszne miałam na myśli odsłonięte od wiatru, ew. mrozu.
Zjadanie kwiatów:-), kiedyś stanełam przy róży i mówię mojej dziecinie powąchaj a ta w sekundę ręce wyciąga, płatki w dłoń i do paszczy:-)

Hellooo!

Weekend intensywny towarzysko, dziś dużo pracy. Jutro miły dzień się zapowiada a zwłaszcza wieczór:-D:tak: No może poza szczepieniem na ktore jestesmy umówieni na 11:50 brrr. Mm nadzieję że Marcuś dobrze zniesie i szybko zapomni. Co do basenów to jak któraś chętna to zapraszam do koziegłów, ja często chodzę z małym jak M w pracy a zaczęliśmy jakoś jak miał 5 m-cy i też sama tylko że na zajęcia chodziliśmy i nie miałam problemów z organizacją, wszystko jest do ogarnięcia;-).

Sorka że nikomu nic nie odpiszę ale ze zmęczenia już nic nie pamiętam. Jak coś to do jutra laski:-)

hej hej wy to nocne marki jesteście... ja to raczej max do 22 siedzę z m czasami w scrable gramy albo po prostu gadamy sobie:) i wczoraj podczas takiej gatki wyszło że m chce chodzić ze mną na jakieś zajęcia albo taniec towarzyski (skutki oglądania tzg;/ którego nie lubię) albo na jogę (to już bardzo mi się podoba) i w związku z tym teraz poluję na gruponach i innych tego typu str na jakiś kursik:))))) zobaczymy co nam z tego wyjdzie.
Marcia no ciuszki bardzo fajne a że tak się spytam jakichś jeszcze kiecek nie masz do sprzedania? bo ta biała tona ślub u mnie odpada ale jak byś coś znalazła w roz 40 to będzie git:)))
na tuska będziesz piekła swój chleb?? wiem że ost w lidlu była do kupienia taka maszin:)

dobra uciekam na śniadanko

reklama
Do góry