reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja cały czas byłam pewna 20:30, więc chyba ta? najwyżej będziemy się stopniowo schodzić ;)
ja nie daję, bo na razie Seba nie choruje (zdrówka dla Weronisi!!), a tak na zapas chyba nie ma sensu..

reklama
aaa wyszłam o 13 i dopiero wróciłam :/ u Pani doktor się naczekałyśmy. z piersikiem Oli ok to...dojrzewanie...:szok:ale podobno już może.
Mamy też skierowanie na badanie kału, w kierunku pasożytów.
Kupiłam Stasiowi mleko w razie co jakby się dziś obudził, ze ściąganiem kiepsko. Mam nadzieje że posiedzę w spokoju ;-)

no właśnie laski chyba na 20:30 co? ja dopiero po 20 z domu wyjdę, parkuje przy Kościele wszystkich św. koło chwaliszewa.tam mi najłatwiej;-)

Skrzat hehe ciekawe jakie jeszcze podobieństwa :-D

Witam nową poznaniankę!

A kto jutro do kina się wybiera?
Tygrynka zdrówka!

Poziomka biedna Weronisia, zdrówka!

Marcia ty to pracowita jesteś :-) nie dość że sprzedajesz to jeszcze nowe mamy werbujesz ;-)

Alka Witamy!:tak: Prosimy do nas często zaglądać i napisać troszkę o sobie;-)
no witam, witam Was - fakt Marciaa mnie zwerbowała i w sumie za dużego wyboru nie dała hihi
Dziękuję za miłe przyjęcie...
Póki co to tak nie do końca ogarniam - Wy macie już dzieci, a ja mamusią w 100% będę dopiero w styczniu i póki co tematy typu szczepienia, witaminki, ząbki itp są mi bardziej odległe niż mogłoby się wydawać....
Może dzięki Wam Marciaa trochę odetchnie i część pytań jakimi ją zawalam przerzucę na Was :-)
Póki co mój dzidziolek wygląda tak:
Image scanned 2011-08-23 at 08_55.jpg

Alka witam witam:) Z nami będzie fajnie:p - to się nazywa skromność:p
Koza, Karola koniecznie ładujcie się dzisiaj z nami a sushi:D
Tygrynka co ze zdrówkiem?
Poziomeczka zdrówka dla Weronisi!

Ja mykam zaraz obiad wstawić, potem jedziemy do rodziców Zet i przyjdę:)

reklama
Ok Staś śpi:-) czekam na pobudkę którą ma zwykle po pół godziny żeby dojeść szykuję się i jadę:-)

Rikappa fajnie że będziesz:tak:

Guziczku następnym razem musisz koniecznie iść z nami;-)

Do góry