reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam sie niedzielnie!
Dziewczyny ja zobacze w domu kombinezony bo powinnam miec rozowe.powinnam miec h&m owe:)
A ja dla odmiany potrzebowalabym kurtke chlopieca jesienna 6-9 m.

Marciaa a jakie ciuchy sprzedajesz?moze wyslesz na maila zdjecia?

Moj Stas konczy dzis 4m.nie moge uwierzyc w to jak to zlecialo:)

pieknej slonecznej niedzieli:)

reklama
hej
skrazt też się nad tym płaszczykiem zastanawiałam bo bardzo mi się podoba. I nie różowy :). Zaczynam mieć już dosyć tego koloru a większość dziewczęcych ubranek w małych rozmiarach jest właśnie różowych.

a co mi sprzedasz? Ostatnio robiłam remanent w dziecięcych ciuszkach i okazało się, że większość pajaców była i się zmyła. Pożyczyłam je znajomej, jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży i głupio mi teraz jej zabierać :).
Internet mi strasznie zamula kiepsko mi się pisze.

Ostatnia edycja:
jagmar - ja mam duzo ciuchow chyba że coś konkretnie potrzebujesz to sie możemy dogadać ale sorka zartowalam nie sprzedaje bo ja za chyba 2 lata bede chciala drugie dziecko wiec bede juz miala ciuszki a po co kupowac

Macie jakies zabawki dla takiego szkraba jak mój Bartuś chetnie kupie on lubi jak coś mu gra albo dajcie jakies propozycje na allgro lub gdzies

hello,
co tu taka cisza? Ja sama, ale wydaje mi sie ze zet juz jedzie! Basia w lozeczku, nie spi ale nie wyje, modle sie by zasnela sama, bo ostatnio ma z tym jakies problemy...:(
An ja nie mialam wiele zabawek jak Basia byla taka mala, troche grzechotek i jakies telefoniki, ale basi jedna z ulubionych zabawek byla grzechotka z IKEI taki hipcio, aktywne klocki fishr price czy jakies takie (3 szt, bawi sie nimi do dzisiaj) i piramidka z ikei tez sie nia bawi do dzisiaj,
kurcze poplakuje lekko:( Ale nie ide puki co, moze sama zasnie!

Na-tuska dobrze ze Wam sie nic nie stało, ale Ty chybba powinnas zrobic prawo jazdy rowerowe!:-D
Basia zasnęła, musiałam iść ją pogłaskac i położyć ale śpi:)
No płaszczyk też mi się podoba, chyba zamówie, tylko eszcze wymiary muszę sprawdzić, dobrze by było gdyby był dobry jesienią i wiosną!

reklama
Do góry