reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka my tez bedziemy chyba na Starym oglądać te auta :) moze sie spotkamy:)

meza caly czas nie ma;/ cholerka!
posprzatalam, upieklam placek, teraz ide sie wykapac zrobic wloski i na 16 na Stary. Do pozniej kochane.

AAA... lilou nie martw sie na zapas znam duzo kobiet ktore zyja z ta cholerna choroba i nic sie nie dzieje, tyle ze przyjmuja non stop leki.
:* niemartw sie :)

reklama
no to wybierz się z nami, będzie fajnie:tak: zwłaszcza że będzie więcej nas zielonych w tym temacie, dla mnie lepiej :-D
super że chłopaki tak ładnie się zaaklimatyzowali:tak:
a na jaki plac zabaw się wybieracie? ja w weekend do 14/15 mam "wolne" bo mąż pracuje... więc może dołączyłabym do Was
to chyba sie wybiorę...... jeszcze tylko wolne z m załatwie .....

a na plac zabaw ide na 16.00 Bukowska/Przybyszewskiego ...... Joanna czekam,..... ja będę ze swoja dwójka i z sasiadka... mam j. zielony wózek........:tak:

Witam
Chciałabym się nieśmiało dopisać do tego forum. Mam na imię Ania, mieszkam w Komornikach, jestem w 15 tygodniu ciąży. To moje drugie dziecko. Moja córka kończy jutro 8 lat. Widzę, że bardzo tu aktywne jesteście. Będę tu zaglądała od czasu do czasu :-)

witam.... i wszystkiego najlepszego dla Córci.... radosnych dni, słoneczka i wszystkiego na, naj, naj....... ;-)

To co idziesz z nami na sushi? Zapraszamy.:tak:

wieczorem dzisiaj z M załawie wychodne na wtorek to ide.............. :tak:

życze miłego dnia, bo już muszę kompa oddać bo mi starszak przez ramie zagląda i pogania... chce obejrzeć płytke DVD do j. angielskiego ( ze szkoły) :-D

Cześć Faktycznie widać, że się wrzesień zaczął i albo macie więcej czasu na pisanie bo pociechy w przedszkolach albo zjechałyście się z urlopów do domu.
Dzisiaj ledwo dycham bo dziecko trzecią noc z rzędu odmawia spania w łóżeczku. Wieczorem zasypia a w nocy budzi się i płacze. Ja ją idę uspokoić, kładzie się i po 10 minutach znowu płacz. M w końcu zrezygnowany po ponad godzinnym usypianiu wziął manatki i poszedł spać do jej pokoju na sofie. W efekcie czuję się jak na kacu. Nie wiem co w nią wstąpiło i z czego może wynikać jej zachowanie.

Lilou 3mam kciuki oby wszystko było dobrze i udanego weekendu życzę.

jagmar u nas było podobnie na co Ł. chodz wezmiemy go do nas...ja tak lubie jak on z nami lezy. Efekt jest taki ze mlody ma swoja sofe w osobnym pokoju i pozbyłam się łozeczka.

moze my tez na stary pojedziemy...

Tylko, że ja jej właśnie kupiłam nowe łóżeczko ale większe przerabiane na mini łóżko bo to co ma dostanie dzidzia. Mam nadzieję, że jej się spodoba. Na razie czekamy na dostawę

Marcia czyli Niko tez już śpi w większym łóżku?? moja jeszcze w swoim małym łóżeczku ale myślę że na 2 urodzinki dostanie łóżeczko i wtedy ją przeniesiemy...tylko boję się tego spadania właśnie;/

Ta ma sofkę 2 osobową więc spi jak panicz:-) Jest w sumie wmiarę niska po rozlozeniu wiec klade zawsze koc, poduszki i teren zabepieczony. Czasem w nocy wstanę i go przesunę:-)

hello:)
No a ja się witam z Toru Poznań, glosno tu jak nie wiem, bo motory daja niezle, dzisiaj do 19tej!
Młoda z moją mama, starsznie za nią tęsknię, jednak tak na prawie 12h wyjscie to masakra;/
Dziewczyny a gdzie jest ta knajpa Sushi:p Ja jestem wybredna sama jestem ciekawa swojej reakcji i smaku!
Jak się kto wybiera na Stary Rynek to miłego oglądania!
podczytuje Was jak się tu chwila wolnego trafi, upał nieziemski;/
;*

reklama
Tygrynka - ale fajnie że mały już ma swoje hobby samochody a motory tez? czy tylko samochody?

jagmar - a jak inaczej zasypiala ze teraz masz z nia problem moze jakis rytułał ominęłaś

Skrzat nie czytasz ode mnie postów :-(

My na debcu jestesmy maly troche marudzi ale ciotka go zagadauje i zabawia a ja mam luz wiec necik i browarek heja :-)

Do góry