reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrys[/B ]No ba! Jak będzie trzeba to i we dwie zadrinkujemy ale myślę że chyba któraś się jeszcze skusi co nie?:-D To Ci Sebuś poszalał ale masz pewność że się jutro wyśpisz.:tak:
Uciekam. Papa.

reklama
An 8?? a nie 7?? a nie, faktycznie, 8 :) nie mogę się doczekać, jestem ciekawa co w tym będzie.. a desperatki musialabym od poczatku bo nie bardzo ogladalam, warto? a Ty masz na razie dyspense na drineczki, ale jeszcze Cie złapiemy :p
dobranoc Ajentka :D co prawda chcialam Cie lapac na fb, ale skoro uciekasz... :p

jak co to współczuje tym co jeżdżą tramwajami
www.epoznan.pl/news-news-27368

Wcieło mi posta :wściekła/y:

Ja dzisiaj jak codziennie o 5:30 pobudka jedzenie i do mnie do łóżka potem sobie Bartuś gaworzył (czy gugał) ja tyłkiem się obróciłam i pospałam chociaż 30 min ale obudziła mnie kupa (Wielka kupa) to trzeba było wstać. Ja już po śniadaniu kawusie pije i pobuszuje po necie, kumpela przyjedzie i wio w teren. Pozdrówka

Ostatnia edycja:
Czesc laseczki moje:) tesknicie? bo ja bardzo.... ale niestety brak internetu a raczej ograniczony dostep..maskara...

u nas jakos leci,Gabka rosnie jak na drozdzach i strasznie lobuzuje... auto nada stoi,narazie brak kasy i brak firmy ktora zrobi nam pewna rzecz....eh...jzu sil na to ni mam

ja wracam dopiero w pazdzierniku,.... cos mi sie tutaj przewinelo przed oczkami ze umawiacie sie na imprezke...eh...zazdroszcze...tez bym chciala sie gdzies z wami wybrac... nno nic wybaczcie ze nie doczytam bo tego jest duzo a mi jedna stroan laduje sie 20 min:no::no::no:

widzialm ze sa nowe mamusie wiec witam wszystkie serdecznie:)

buziaki i milego week:):-)

Hejo ja dzis wolne och jak sie ciesze :)
na 16 idziemy na stary do sali slubow bo moj przyjaciel ze szkoly zeni sie :)
niestety wesela nie robia wiec nie pobaluje. jutro do pracy wiec i tak bym nie mogla.
wczoraj byl straszny wypadek na szczepankowie- kolega mojego B z pracy sie rozwalil lezy nieprzytomny w szpitalu, przykre ale tym bardziej ze dzieki temu wypadkowi moj B dostal swoj rejon w pracy i zostaje. troche nie fajne okolicznosci ;/

Marta mieszka w Kicinie :) jak bedziesz miala jakies popoludnie wolne to pisz smialo pochodzimy po naszych wioskach ;p i moze Ajentka sie dolaczy :)

tyle teraz ide robic sniadanko moj B pojechal kumpla podwiezc do miasta wiec musze sie ogarnac zanim wroci
:)

Dzien dobry!
Dziewczyny jak tu cudnie:)super ze pogoda sie trafila,choc chyba jesienia tez tu pieknie,i tu przyjedziemy.noc gorsza,bo male lozko.Stas spal w lozeczku turystycznym,ale w polowie nocy chcial jesc,i juz sie nie dal odlozyc:/

mamaGabi fajnie ze udalo Ci zajrzec.kiepska sprawa z tym autem:/gdyby to wydarzylo sie w poz,to P by mogl cos pomoc.mam nadzieje ze uda sie naprawic!

Tygrynka desperatki najlepsze:)ja czekam jeszcze na dextera,i chirurgow.
Co do drinkowania to ja karmiaca,ale isc z Wami moge.potem moge Cie podzucic na os.a w hanami pyszne winko z lodem.rewelacja:)

dzieki za wsparcie odnosnie tarczycy.mam nadzieje ze bedzie tak jak piszecie.u mnie nie moze byc spokojnie,ciagle jakies chorobska,najdziwniejsze jakie moga sie przyplatac.ech:/juz nie nazekam;)

Dzien dobry!
miłego dnia, ja dzisiaj bede pozno bo Seba ma dzień mamy :D a po poludniu idziemy zobaczyc te auta o ktorych Skrzat dala cynka :D i kupic jakies ksiazeczki z autami bo Seba juz oglada kolorowankę z samochodami, reklamy aut w kobiecych gazetach i dział samochodowy w playboyu :D zmykam, pa!

hej hej witam się i melduję że podczas weekendu mam ograniczony dostęp przez męża;p
teraz wysłałam ich na plac zabaw, po 12 śmigamy po nasze auto i potem do mamy oddać jej auto.
Spadam kochane do poniedziałku!!!!1

reklama
Do góry