reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no to super moj syn ma na imie Michal a rechabilitowany jest juz 1.5roku poprawe widac ale bardzo wolnym tempie to idzie ale u dzieci z MPD tak to wlasnie wyglada lekarz mowi ze teraz badania nie sa wazne tylko cwiczenia ale jak michal widzi rowiesnikow to ich na sladuje i to jest dobrze ale w tej chwili znajomych brak a twoj synek jak ma na imie z jakiej czesci poznania jestes ?

mój synek to Sebastian, mieszkamy na Winogradach, niedaleko Cytadeli, jak chcesz możemy się tam umówić na spacerek i kawkę :) tutaj pełno mamusiek i dzieci, więc Michałek (piękne imię, było w mocnej czwórce imion które chciałam dać swojemu synkowi:)) będzie miał od kogo czerpać pomysły i siły na rozwój, chociaż jak Ajentka mówi - nie zawsze to mogą być pozytywne przykłady ;) a od dawna mieszkasz w Poznaniu?

Poziomka no widzisz! Weronisia sobie świetnie poradziła, wiedziałam że tak będzie :D specjalnie Ci popłakała żeby Ci za dobrze nie bylo i żebyś myślała cały dzień o niej ;) dzielna dziewczynka!
czekamy na wieści o Filipku i Ilonce :D

dziewczyny to co, sushi we wtorek?? albo w środę?? wieczorem bez dzieci?? błagam, muszę wyjść bez młodego bo dzisiaj do mnie dotarło że ostatnio non stop z nim jestem, od miesiąca zero wyjść bez niego i padłam z przemęczenia :D (dopóki sobie tego nie uświadomiłam to było dobrze :p a potem padlam spać :D)

reklama
Poziomka to tak zawsze jest my tu płaczemy, rozpacz a te maludy nawet się nie obejrzą za nami!!
Joanna powodzenia w rehabilitacji i zapraszamy na wspólne spotkania :-)
Tygryś czasem trzeba faktycznie się oderwać od roli matki taka higiena psychiczna!!
Oki jadę do domu :-)

Lilou, ajentka - A jaka jest fajna knajpa z tym suszi, a to musi być susi fujj nie ma czegoś innego do jedzenia. Ja bym chętnie się z wami wybrała ale nie suszi blee.

Poziomka - Weronisia Cię w konia robi ty płaczesz a ona się świetnie bawiła pewnie 3h to za mało dla niej ;)

Ja sobie pije kawke i podczytuje was

edit: Nie pamietacie Mamagabi mówiła ze nie bedzie miala przez jakiś czas netu ale nie pamietam czemu

Ostatnia edycja:
no właśnie nie pamiętam :D

edit: oczywiście jak ja miałam w planach siedzieć w domu to się piękna pogoda zrobiła :D
ale ja i tak zostaję sprzątać, a mąz poelci z małytm na zzakupy i plac zabaw :d

Tygrynko może być wtorek lub środa :-)same bez dzieci ;-)

an to możemy też się na co innego iść, ale sushi też :) już się zgadałyśmy z dziewczynami, bo nie wiem jak one ale ja uwielbiam :tak:

dziś też sobie myślałam o MamieGabi ale fakt że pisała że nie będzie mieć netu.

zaczęłąm robić porządki w ciuchach do wystawienia , i mi się sajgon zrobił:baffled: i w między czasie porządek ze zdjęciami na kompie, bo tam jeszcze większy sajgon :szok: A Staś śpi 2,5 godziny:szok: nie narzekam oczywiście :-D

jak mnie Ł. podwiezie to ja tez chcem sushiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Padła już godzina spotkania?

Poziomka ale sie usmialam:)) fajnie, ze Weronisia zadowolona oby tak codziennie

Lilou Ratatuj to zapiekanka z mięsa milonego, cukini, papryki i sera;) Mniami:p
My posiedziałysmy w piaskownicy ja troche poczytałam a teraz sprzątanie nim mnie Zet zabije ze taki syf!
Sushi ja nigdy nie jadlam wiec chetnie sprobuje:p Dla mnie sroda lepsza;P

Wow zalapalam sie na 2000 strone:p

ja sushi będę jadła pierwszy raz więc będę prosiła o jakieś poprowadzenie mnie za rękę :D
ja w środę nie mogę, bo mój mąż idzie na popołudnie (zapraszam wtedy na kawkę!), więc ja tylko wtorek jednak albo dopiero po 15 września, bo brat przyjeżdża...

reklama
Do góry