reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

my mamy rehabilitacje na swicie u p.maciejewskiej bo na polnej tez jest ale tam raz na dwa mies bez sensu a ja w weekend nie moglam bo bylam z moimi chlopalami w mielnie nad morzem

reklama
hihi
jagmar no właśnie ja też dawno nie jadłam i jak byłam na zakupach to pomyślałam że zrobię. ale mi pyszny wyszedł no mówię wam:p
joanna aha. w Kiekrzu natomiast możecie osiąść na całe np 2 tyg i wtedy codziennie macie zabiegi (basen prądy masaże) i ćwiczenia. tylko teraz już nie pamiętam jak to było z zapisami wiem ze musisz mieć skierowanie od lekarza rodzinnego i on ci wytłumaczy jak to wygląda. To jest na zasadzie sanatorium i ty jesteś tam z dzieckiem:) warto popytać twojego lekarza rodzinnego (tzn synka;p)

jak moja Zośka śpi to zawsze się nudzę;/

Witam!

Byliśmy dziś na spacerku z rowerkiem i sobie jedziemy, jedziemy a nagle patrzę a mojemu dziecku kiwa się głowa na prawo i lewo, usnął mi ciut za wcześnie i pędem do domu i tym sposobem już prawie pół godziny robi demolkę w łóżeczku żeby zasnąć. O cisza chyba nastała.

Skrzat CZYTAJ BO ODPISUJĘ!!!:-D:-D Do tesco wybieram się dopiero wieczorkiem po pracy teraz nie mam czasu na takowe przyjemności.;-)
[/B]Guziczek[/B] Myślę że swojej córeczce jesteś jak najbardziej potrzebna:tak: Następnym razem koniecznie musisz udać się na spotkanko, które zawsze pozytywnie nakręca;-) Życzę szybkiej poprawy humorku.
Filona Ja chcę posłać Marcelka za rok do przedszkola i coś czuję że też tak będę przeżywać. Pamiętam jak jeszcze nie byłam nawet w ciąży 1.09 przyszła do mnie klientka na zabieg, która chwilę wcześniej pierwszy raz zaprowadziła synka do przedszkola, cały zabieg opowiadała mi o tym wydarzeniu i go przechlipała a ja się zastanawiałam o co kaman, że bez przesady a teraz sama mając dziecko już rozumiem te rozterki;-) Filipek na pewno będzie zadowolony i szybko się zaaklimatyzuje.
Joanna Zapraszamy na wspólne potkania, Michałek będzie miał okazję podpatrywać i naśladować dużo dzieciaczków naraz, tylko nie obiecujemy że zawsze będą to sytuacje godne przykładu;-):-D
Lilou A jak pisałaś mój nick bo nie przyuważyłam wcześniej.:-)

Miłego dnia laski.;-)

ja odebralam dyplom do HDI nie pojechalam bo bym nie zdazylam (kumpela przychodzi na 14) Bartus spi sprzatac mi si enie chce wciagam drugiego loda z lidla mniam

edit: ide sie zdrzemnąć bo co tu robić jak nic się nie chce robić :cool:

Ostatnia edycja:
Joanna jest wiele możliwości dla dzieci z MPD ale zazwyczaj niestety wiąże się to z wielką kasą lub czekaniem;/ mam nadzieję że z synkiem będzie coraz to lepiej i tak jak dziewczyny piszą zapraszamy na spotkania!!!!

natuska mam nadzieje że będziesz zadowolona. tam chyba tylko jedna neurolog więc pewnie do tej samej.

ajentka pisałam ajanetka:-p fajny rowerowy spacerek :-) musimy na to sushi się przejść ;-) może jeszcze któraś się skusi na wyjście bez dzieciowe:tak:

Filona i jak??

Guziczek super że piszesz o tej rehabilitacji, muszę się dowiedzieć więcej na ten temat. My mamy się rehabilitować od 14 września..
a Ty znów bigosem smaka robisz:-p gdybym miałą auto już bym u Ciebie była ;-)

reklama
Lilou czekam do 14h i jade po niego. zobaczymy... jestem nadal w nerwach. oby było dobrze.

z tym bigosem to juz przesada! zaczęło mi w brzuchu burczeć :p też chce...zrobić sama nie potrafię. :crazy:

Do góry