reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Guziczek Staś ma wzmożone napięcie mięśniowe..

Filona mi się też wydawało że bigos skomplikowana sprawa, aż sama nie spróbowałam zrobić.prościzna :tak:

teraz wszystko sie wiaze z pieniedzmi :/ale jak ostatnio bylam u pani psycholog to powiedziala mi ze maly juz z najgorszego wyszedl teraz z gorki bedzie szedl do przodu tylko bardzo powoli dobre i tyle jest nadzieja

ello!
Na-tuska skąd wiedziałaś:p ???:-D:-D
Normanlnie zasnęłam z Basią o 10:40 i wstałam 10 minut temu!:-D:szok: Ale się wyspałam przynajmniej:p Tylko chata nadal zagracona, pakuje zaraz młodą do wózka i mykam po coś na obiad a potem musze ogarnąc bo od jutra na 3 dni do pracy sobie dorobić:p

Ajentka widziałam co napisałaś:-D:-D:-D:-D
Witam nową mausię!! Mam nadzieję, że rehabilitacja przyniesie zamierzone efekty:)

MamaGabi gdzie przepadłaś na tych Mazurach? Czemu się w ogóle nie odzywasz? Jak z autem?

Oki idę na zakupy jakieś mały, dziś na obiad zapiekanka Ratatuj:D A dla Młodej makaron i pulpeciki:p

Dziewczyny zaraz nam 2000 strona stuknie:p

Ostatnia edycja:
Witam was babeczki :)

Dziękuję za spotkanko jak zawsze czas szybko mijał w dobrym towarzystwie :)
I nawet z filmu coś wiem :)
potem pędziłam żeby zdążyć do pediatry po zaświadczenie ale na korki na szczęście nie natrafiłam.

W nocy meliske sobie parzyłam głowa z nerwów mnie bolała. Rano jak mala zazwyczaj wstawała o 6:30 to dziś do 8 oka nie otworzyła jak ją budziłam to fiu na drugą stronę dopiero jak bajkę włączyłam to oko otworzyła.

A w żłobku jak weszliśmy to taki ryk było słychać na korytarzu - straszne!
Wyszła "ciocia" , krótki wywiad małą na ręce i zaczęła wtedy płakać - to bylo najgorsze to wyglądało jak z takich filmów, gdzie opieka socjalna odbiera dziecko rodzinie, no raczki wyciągała a ja nie wiedziałam co robić, też mi się chciało ryczeć!
Szkoda, że rodzice nie mogą wejść na salę z dzieckiem żeby się przyzwyczailo, w ogóle na tym przedsionku nic kolorowego zero zabawek w każdym razie mało zachęcające wejście. Jak weszłam do samochodu to się tak poryczałam mąż mnie pocieszał podwózł do Malty bo jeszcze musial parę rzeczy załatwić. Więc siedziałam przy kawie i się zamartwiałam.
A jak wróciliśmy po małą to przyszła uśmiechnęła się, parę razy poskakała (ja myślałam , że się mnie uczepi i już nie puści) a ona w długą z powrotem na salę i musiały ją znowu przyprowadzać.
Pytam sie czy płakała a te ciocie , ze to mała tancerka muzyczka, tańczy i od razu do zabawek pobiegła, buty ze skarpetkami ściągała :)
to ja tu ryczę i mi smutno a ten mały czpiot cały w skowronkach :eek:
zobaczymy jak będzie jutro na razie przez caly tydzień na 3 godz idzie.

Na wątek główny zaglądam. Pomimo tego jakby jakaś mama chciała się spotkać w mniejszym gronie to zapraszam na priv. Na pewno się zgadamy na spotkanie z dziećmi.

Heheheh Poziomka Te nasze dzieciaki to mają pewnie z matek niezły ubaw że chodzą zaryczane , zasmarkane a tu przecież zabawa przednia:-D Super że Weronisi się podobało, ja tam od razu wiedziałam że ona tam szybko się rozezna. Bystrzacha mała:-D
Lilou ajanetka heheheh dobre, nie widziałam wcześniej:-D A to sushi to ja tak na serio bardzo zainteresowana, tygrys jeszcze ma chęć:-) trzeba ustalić jakiś termin:tak:

reklama
poziomka no widzisz!!! super! dobrze będzie, Weronisia to wesołą dziewczynka da sobie radę:-)

skrzat co to ten ratatuj? pisz szybko :-D spotkanie sushi tak ? super im więcej tym lepiej ;-)mam 40 % zniżki ;-)

ajentka to tak najwcześniej za tydz to spotkanko, bo jak się dzisiaj objem to będę musiała trochę odpocząć :-Dja w sushi nie mam umiaru :-p a mam do Ciebie prośbę, napisz mi smska (wyślę Ci priva z nr) czy w tym tesco są promocje. jak będę wracać z centrum to sobie wstąpie najwyżej ;-)

P włąśnie mi zadzwonił że dostaje wolne na jutro ( niebywałe..) i jedziemy na 3 dni nad jeziorko do Prusimia. Pogoda ma być ładna więc super :)

Ostatnia edycja:
Do góry