reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witajcie :-)

Widzę że spotkanie sobotnie się udało... Zdjęcia fajne :-)
Myślałam o Was w czasie remontu... Dzieciaki były w Bydgoszczy, my zapracowani, ale spotkania zazdroszczę i na następnym postaram się nic nie remontować ani przemeblowywać :-D:-D:-D

reklama
Witem serdecznie

Przepraszam że się nie meldowałam ale wylądowałam w czwartek w szpitalu na obserwacji dziś mnie wypuścili, ale kontrola 2 razy w tygodniu i leki.Coś czuję że lada dzień to już nastąpi bo czuję się coraz bardziej ociężała:)
Dziękuję bardzo za namiary na położne i lekarza pospisuje i pozałatwiam ale to pewnie już po porodzie.
Fajnie że Wasze spotkanie się udało jak tylko mój szkrab podrośnie chętnie się wybiorę na takie spotkanie:-)
Pozdrawiam Was ciepło

helol
An30 - chocby to mialo byc dzisiaj,zycze Ci latwego porodu i samej pomyslnosci po...:-)
wanda - a co remontowaliście?
jarzebinka - ja melduje,ze od niedzieli nie mam dostepu w ciagu dnia do kompa,tylko wieczorami korzystam ze sluzbowego lapka meza,no ale jak pracuje na nim,to ja sobei nie poklikam...:sorry2:

slowiczek - jak tam u Ciebie?bo nawet na gg,sie nie odezwe teraz...
biedronka
- a u Ciebie co slychac?

Pozdrawia Katka:ninja2:

Cześć dziewczyny, witam- również poznanianka.

Widziałam się dzisiaj z PINKA25 i przekazała mi paczkę dla Justyny mamy Zosiaczka.

KUBALA, JARZEBINKA ORAZ OCZYWIŚCIE PINKA25- CHCIAŁABYM W IMIENIU JUSTYNY JAK I SWOIM BARDZO WAM PODZIĘKOWAĆ ZA TĄ PAKĘ- JESTEŚCIE KOCHANE, NIE WIEM CZY PODCZYTUJECIE WĄTEK ZOSI ALE KAŻDA RZECZ SIĘ BARDZO PRZYDA WIĘC JESZCZE RAZ DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI.

Ps. Mieszkam na Grunwaldzie-czy może, któraś z Was też- jeżeli oczywiście można zapytać?

Cześć dziewczyny, witam- również poznanianka.
Ps. Mieszkam na Grunwaldzie-czy może, któraś z Was też- jeżeli oczywiście można zapytać?

witam, zapraszamy częściej na nasz regionalny wątek :tak::-D:laugh2: ja mieszkam na Marcelińskiej, więc łapię się na Grunwald :tak::-):tak: i fajnie,że chociaż troszeczkę mogłyśmy pomóc, może przy następnym spotkaniu też nam się uda coś uzbierać, albo bezpośrednio dla Zosi, albo na aukcję, zobaczymy, ale napewno będę o tym pamiętała :tak::-D:laugh2:
pozdrawiam:rofl2:

Agata - cała przyjemność po naszej stronie a poza tym jak tu nie pomoc takiej kruszynie?!

Pinka - bylismy utej Iwanow.Dzięki za namiary. Kuba tez alergik :-( Jestem załamana. Od dzisiaj na tapioce i innych świnstwach.
Napisz jak podróż i jak przekonałaś Wiki do jedzenie tych bezsmakowych rzeczy, bo ja mam duzyyy problem :-(

Katka, jeszcze zdychamy..., bo rota i mnie i W dopadł...:baffled::baffled:tylko W w łagodniejszej formie...a ja na całego...
Z Łukim już OK, Gaba jeszcze kaszle ale jest lepiej...
no chyba w końcu światełko w tunelu...:dry::tak::dry:

reklama
Do góry