reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kubala- jak mozesz to wklej to zdjecie wiki zemną:-) spotkanie super to prawda na nastepne tez sie pisze:-) zdjecia wkleje jak wroce bo tu nie mam programu do wklejania zdjec hi hi:-) a dziewczyny podaje wam adres do tej lekarki

kubala i katka to dla was.......
Sklep Dietus Zdrowa Zywnosc-mgr.Bozena Iwanow
Poznan os.Pod Lipami16 tel.8204453
a tutaj strona na której mozecie sie wiecej dowiedziec na temat tej babki i alergii
ALERGIA POKARMOWA

pozdrawiam cieplutko buziaki:-)

reklama
prosze bardzo pinka :-) i dzięki za ifo.

Załączniki

• DSC01598.jpg
    DSC01598.jpg
    63,7 KB · Wyświetleń: 48
hihihi
bo jak sie bawic,to na calego;-)a tak w ogole,ja i moje dziewczynki lubimy byc na dworze ile wlezie,4 sciany ans przytlaczaja,hihi

tak wiec,do nastepnego razu...
kubala - thx za zdjecia
pinka - thx za namiary; i takie pytanko mam,czy przypadkiem w wozku Twojej Wiktorii,nie zostala,mala,plastykowa,brazaowa lwica?:sorry2:Zuzia mowi,ze ponoc ja dawala do zabawy Twojej corci...

Slowiczek - jak tam?lepiej?

ja jakby co to nie znalazłam małej lwicy panny Zuzy :-( ale za to znalazłam pokrowiec od aparatu :tak:

No i jeszcze jedno... ta biała kropeczka na dziąsłach Kubali ... znikneła :-:)-:)-( Kurde patrze i patrze i znaleźć nie mogę :no:

Fotki fajne,ale następnym razem będą jeszcze lepsze, bo będzie cieplej i będzie nas więcej :-) Prawda babki?

Załączniki

• DSC01599.jpg
    DSC01599.jpg
    99,6 KB · Wyświetleń: 53
prawda, prawda, będzie cieplej i też mam nadzieję,że będzie nas więcej :tak::-) ale teraz też było sympatycznie :tak::-D

PS. Kubala, fajne zdjęcie z synkiem ..........

Kochane mamusie, tatusie, e-cioteczki forumowe.
Zapewne czytałyście o powstającej Fundacji (a dokładniej Stowarzyszeniu) działamy już jak możemy chcąc pomóc naszym forumowym dzieciaczkom - Zosi i Maciusiowi.
Bez Waszej pomocy nie uda nam się to. Wystawiamy na allegro różne różności, zresztą sami zobaczcie NASZE AUKCJE,
Jest nas tu prawie 30 000, jeśli każdy z nas wpłacił by złotówkę na Maciusia i na Zosieńkę, to Maciuś miałby już zebrane pieniążki na operację (została by niewielka kwota do uzbierania) a Zosieńce moglibyśmy kupić potrzebny sprzęt.
O Zosiaczku przeczytacie na STRONCE ZOSI
A o Maciusiu na STRONCE MACIUSIA
Możecie nam również pomóc przekazując rzeczy na aukcje. Przygotujcie paczkę, wyślijcie ją do nas a my porobimy zdjęcia, opisy i wystawimy przedmioty
Z góry dziękujemy za Waszą pomoc
Jeśli macie jakieś pomysły, pytania piszcie na wątku FUNDACJI

ja juz się dołączyłam do tej akcji i trzymam kciuki za te maluchy! I wierze, ze znajdzie sie wielu chętnych do pomocy... :tak:

jarzebinka - i chyba nawet Ty je robiłaś (foto) :)

reklama
a wogóle to dzień dobry !!!!
ale pogoda nam się zrobiła, poprostu ...... :-( ja jeszcze dzisiaj na L4, a od jutra mały wraca do żłobka a ja do pracy :tak: dobrze,że zdolność do żłobka mogę sobie załatwić przez telefon, bo wizyta w przychodni dzisiaj przy takiej pogodzie to koszmar :tak: a po drugie siedzieć w poczekalni ze zdrowym Kacprem wśród chorych dzieci groziłoby kolejnym zwolnieniem :tak::-)

Katuś, kardiolog OK, kontrola za rok :tak::-):laugh2:

hao, halo a gdzie reszta poznanianek, jeszcze się nie obudziła z zimowego snu czy jak ??????????

miłego dnia i suuuuuuuuuuuuuuuuchego :rofl2:
pozdrawiam :happy:

Do góry