reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
sucho niestety nie było :no: oby jutro nie padało bo już by mogło byc ciepło :wściekła/y:

olala_ co za buciki są w lidlu ???

prognozy nie są optymistyczne :-:)no::-( ale słyszałam,że już pod koniec kwietnia ma być letnia pogoda i fajnie by było jakby sie sprawdziło bo ja mam w planie wyjazdowy urlop na wies i chciałabym skorzystać ze słoneczka a dziecie z podwórka :tak::-D:tak:

a w Lidlu, chyba wogóle jest jakaś oferta dzieciowa, wczoraj na ulotkach coś czytałam,ale że moje małe już sie nie łapało to sie nie przyglądałam specjalnie :tak::-D

miłych snów :rofl2:

w tym lidlu do którego ja chodze jak jest cos fajnego to tez od razu pierwszego znika. A czasami mają naprawde fajne rzeczy.

Czesc dziewczyny

jakas handra mnie chyba dopadła, albo ta pogoda tak przygnebjająco działa:-( Kiedy ta wiosna do nas zawita???? W Krakowie podobno 17 stopni!!!

pinka - ja nie juz nie wiem co mam myslec... niby odtawłam wszystko co mi Iwanowa kazała a Kuba nadal ma brzydkie poliki. Na qizycei u jej meza tez bylismy, ale w sumie to nie wiem po co... chyba tylko po to, ze by pogadac... chociaz paru dobrych rad nam udzielil. B. sympatyczny czlowiek.

Co do posiłków to juz opanowałam przygotowywanie ich na tapioce, mecze sie tylko z wprowadzeneim bebilonu pepti bo maly za chiny nie chce tego jesc :no: a na samym mleku ryzowym nie moze byc.

A Wiki co je? I czy wiadomo na co jest uczulona? I czy robiliscie jej jakies testy?
Bo nam Iwanowa kazała zmienic materacyk na piankowy i wyrzucic wszystkie kwiaty doniczkowe z domu.

Mam nadzieje, ze to cos pomoze i ze w koncu przybierze na wadze.

A tak poza tym to niby jestem dobrej mysli, ale chyba mnie to przerosło i tak jakos smutno mis ie robi... :-(

jarzebinka - tez mam taka nadzieje, bo chetnie rozpoczelabym juz sezon działkowy

iwonka - trzymamy kciuki, p o w o d z o n k a!

witajcie! moj synek ma jutro juz 2 miesiace:-)a niedziele chrzcimy nasze malenstwo wiec jednak sie ludze na troche chociaz sloneczka:-)kiedys do Was zawitalam ale pozniej kubus i nauka lekow i obowiazki pochlonely caly moj czas:sorry2:postaram sie nadrobic i w koncu dobrze Was poznac:tak::tak::-)

Iwonkablaz ja rodzilam na lutyckiej!bardzo dobry wybor! jestem bardzo zadowolona chociaz podobno trafilam na najgorsza zmiane..;-)3mam za Ciebie kciuki!!!!i zeby Natalka urodzila sie zdrowiutka!!!:tak:spedzilam tam lacznie 8 dni przed porodem lezalam bo kubus nie chcial wyjsc ale po porodzie wyszlam po3 dniach;-)mi nawet schody ani przytulanki nie pomagaly ani oksytocyna sama urodzilam chyba z obawy przed cesarka :laugh2:

reklama
kubala- spokojnie moj mała tez jeszcze ma plamki ale juz sa mniej zaczerwienione bledna z dnia na dzien a na diecie jest od 9 dni i widac rezultat:tak: u ciebie tez tak bedzie zobaczysz:tak: unas jest ogolnie alergia pokarmowa:crazy: oraz doszła nieprzyswajalnosc pokarmów przez jelitka:baffled: i dlatego waga taka niska:sorry2: testów nie robilismy bo mozna od 10 tego miesiaca ale krew pobieralismy małej..... ja mam materac piankowy od samego poczatku zadnych poscieli z piór i kwiatów jeszcze dywany musze wychlasnac:-):-) j tez mam nadzieje ze bedzie ok z reszta juz wiodac u nas efekty:tak: ta Iwanow jest naprawde madra:-) a co do bebilonu pepti to moja mała strasznie płakała po nim i miała luzne kupy a jak kupilsmy mleko u Iwanowej w kartoniku to odrazu widac rezultat....... teraz ograniczam jej mleko pije tylko na noc z kleikiem kukurydzianym i w nocy jak sie przebudzi a tak daje jej bardziej tresciwe posiłki:-):-)

B-asia-witaj sliczny synek:-) ja juz nie pamietam kiedy moja miała 2 mc hi hi

Do góry