reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dziewczyny, spotkałyście się już kiedyś czy to będzie pierwsze takie spotkanie?

było już w planie w zeszłym roku, ale to pogoda, to .......... i sie nie odbyło :tak::-D:tak: dziewczyny spotykaja sie ( czy spotykały ) czasem ale tak bardziej prywatnie i w bardziej kameralnym gronie :tak: na tak wielka skale byłoby to pierwsze spotkanie :tak::-D:tak: wiec aby pogoda dopisała, dzisiejszy wieczorek był obiecujący, więc jutro może też będzie całkiem, całkiem :tak:

więc DO ZOBACZENIA :rofl2:

reklama
helol
slowiczek - tule jeszcze raz:blink:
jarzebinko - jesli bedzie taka pogoda jak dzis,to ja wpadne/albo zajde swiadomie ;-)

kubala - nr poprosze.Wiesz,Hania juz kilka razy lezala w szpitalu.Na oddz.dzieci mlodszych bylysmy 5 razy<4 diagnostyki - -rano badanka,potem do domku i w lutym akurat na tym oddziale typowe leczenie>,stad to nazwisko jest mi znane.W ogole nazwiska tych lekarzy kojarze,pielegniarki itd. A ona urzeduje na tym oddziale na 2 pietrze czy na 3,tak dla pewnosci,hiih....Ja zawsze zpaomnialam wziac nr prywatny do ktorej z lekarek po prostu:sorry2:

No to chyba pogoda dopisała :tak: Słonko ładnie świeci, oby tylko temperaturka jeszcze troszke sie poprawiła.
Moje dziecko jest dziś troszkę marudne po szczepieniou, ale wpadne chociaż a chwile... mam przecież paczuszkę dla Zosi :-)

To co 15.15 przy kolejce, tak?

Do zobaczyska :-)

katka - nr podam Tobie na spotkaniu.

hejka ja mam dopiero teraz mozliwosc naklikania słonko sie chowa za chmurki ale najwazniejsze ze nie pada:-) czyli spotkanko aktualne tak? 15:15 kasa maltanki:-) pozdrawiam cieplutko

ślę,że aktualne, bo jest nawet słoneczko a i ............................... tak kasa Malatanki przy śródce :tak: ja położyłam nawet dziecko wcześniej aby mi sie jednak wyspało, bo w pierwszej wersji miałam nie kłaść wcale, ale wtedy to byłaby męka a nie spotkanko, wiec do 15.15

do zobaczenia

po pierwsze - Gosia to było pierwsze, ale nie ostatnie spotkanie, wiec na kolejne sie załapiesz :tak::-D:laugh2:

po drugie - wielki minus dla tych, które sie zadeklarowały a nie usprawiedliwiły i nie przyszły, :no: nieładnie robic koleżanki w jajo :szok:

po trzecie - spotkanie było i było suuuuuuuuuuper, w kameralnym gronie ale było miło i sympatycznie, pogoda mogłabyc lepsza, ale było OK, całościowy spacer zajął mi i Katce 3 godziny z przerwą na plac zabaw, Kubala i Pinka, musiały zrezygnować wcześniej ale i tak było sympatycznie :tak: niech żałuja te co nie były, bo było suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper

następne spotkanie jak będzie jeszcze ładniejsze słoneczko, więc do zobaczenia :rofl2:

miłego wieczorku

PS. zdjęcia beda wkrótce, prawda Kubala ??????

prawda, prawda! I jak dla mnie się udało ... :tak:
A Wy ładnie zaszalałyście... mam nadzieję, ze następnym razem i mój synuś dłużej wytrzyma!

Dzięki dziewczynki ;-)

Załączniki

• DSC01592.jpg
    DSC01592.jpg
    69,8 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC01596.jpg
    DSC01596.jpg
    81,2 KB · Wyświetleń: 31
... szkoda tylko, ze było nas tak mało ... :-(

A oto najmłodsi uczestnicy spotkania - Kuba i Wiktoria

Załączniki

• DSC01600.jpg
    DSC01600.jpg
    68,1 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Kacperek i Zuza przypadli sobie do gustu ;-) A mała Hania szlała bez opamiętania :tak:

Załączniki

• DSC01602.jpg
    DSC01602.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC01608.jpg
    DSC01608.jpg
    80,3 KB · Wyświetleń: 43
Do góry