reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej dziewczynki.poczytalam troche ale tak wolno strony sie otwieraja z jzu zapomnialam co bylo napisane.

u nas jakos leci,ciezk obez m mi tutaj,jeszcze normalnie nerwicy dostane bo te czorty ( siostrzence) z rownowagi mnei wyprowadzaja sa mega niedobrzy...

Filonka jak juz bedziesz wiedzial gdzie te barwniki w poznaniu mozna znlezc daj znac bo ja tez szukalam poki co bratowa m ize swojej cukierni w ktorej pracuje ukradla troche, teraz w sobote robie tort na urodziny siostrzenca....

oki zmykam... bo m imala piszczy mi strasznie...oszlaleje...

buziaki i mam nadzieje ze tesknicie za mna:)

reklama
Hej kochane
niestety nie nadrobie bo za duzo tego
ja caly week w pracy a od poniedzialku tez mialam dwa wyjazdy jutro znowu i piatek sob niedz w pracy ;/ eh mam nadzieje ze na starosc odpoczne :)

czy jutro jakies spotkanko bedzie? Ajentka cos pisalas o czwartku? ok 13 bede raczej wolna
pisac pisac

hej ja już małą położyłam i teraz relaxik przed kompem;p m na służbie więc mam święty spokój:)
lilou brakuje ciebie czekamy do pon!
skrzat ja też domowe mam tylko befado i bardzo sobie chwalę. wcześniej miałam niskie teraz mam wysokie. poluj jest tyle sklepów z tymi butami że musisz trafić nie ma lipy!
karola czyli praca na całego?;/

ehh kochane jest dziś jakiś filmik?

witam:* czy sa tu jakies mamy z Głuszyny? mam malutka córeczke a moje stare znajome niestety nie maja dzieci... wiec czuje sie z tym troche osamotniona...

Guziczeka nie wiem jakie to ciasto, jak zobaczyla ten obrzydliwy widok to juz przepisu nie czytałam, jak chcesz to mogę poszukać. :p
Natuska wsio najlepszego dla Emilki. Filek narazie spoko ale stwierdzil ze tesknil za mamą, teraz jak mu mówie ze w piątek do przedszkola idziemy to on na to ze tak ale z mamą. a ja go w piątek muszę zostawić. tzn powinnam. zobaczymy. w ogrodzie trochę zrobione.ale nie moge sobie poradzic z jednym chwastem..taka jakby trawa wyrosła a to g..ma takie dlugie korzenie ze nie można tego wyrwać musiałam widłami podważać ale i tak mnustwo tego zostalo bo byłam juz padnięta.
za to wypastowałam parkiety.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry