reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat u mnie też grzmi :/ mialam iść w ogród tylko się boję, żeby piorun w we mnie tzn grabie nie przywalił:/ siedze i czekam czy zacznie padać czy nie... eh planu mi popsuła ta pogoda.
co do obiadu to tez nie mm pomyslu...właśnie chyba pierożki ugotuje.szybko i bez roboty:p

reklama
poziomka gdybym mieszkała blizej juz bym się wprosiła.a tak to dupa bo sem uziemiona.

laski gdzie mozna w poznaniu kupić barwniki do ciast???

patrzcie na to, ochydne ciasteczka dla dzieci
4a1a447c152e1_440.jpg

Ostatnia edycja:
Poziomka gdzie mieszkasz:p
Ja kurcze bez wózka jak na złość, bo w samochodzie został i pojechał z Zet do pracy, więc mam tylko chustę! Błyska się u mnie nieźle:p
Filona ale ohyda:p

Filona - ciacha obrzydliwe :baffled: nie mam pojęcia w Piotrze i Pawle są różne artykuły może tam?
Skrzat - wysłałam PW
natuska - wszystkiego najlepszego dla Emilci :) a co do sesji Anielki jak byś chciała jakiejś pomocy to ja chętnie Kasia chciała mieć sesję Anielki jak ona to mówiła w tunelu z kwiatów :), mam lampę więc w szklarni by się przydała mogę też porobić swoim aparatem.
koza - obu Lula już nie płakała przy rozstaniu w żłobku ja sama sie już tego boj ę :)
mamaGabi - gdzie tam w krzakach siedzisz :-D co tam 2 tyg bez chrapania i zabierania pierzyny ;-);-) ee tam dasz radę !!! Ale tak serio to Ciebie rozumiem ale szybko minie :)

Ostatnia edycja:
hej, nie nadrobię teraz, w nocy bede w poznaniu to moze wtey chociaz to tez nic pewnego bop ze znajomymi jedziemy... w koncu do domu po miesiecu nieobecnosci!!!

pozrowienia :D

Ja zaraz zeświruje:p Młoda ma maruda jak nie wiem...zawsze śpi około 12 w wózku, a dzis jak zostałam bez wózka to już 2x próbowałam ją ustulic do sni dupa:( A zmęczona jest już jak nie wiem, płacze etc:(
Tygrynka bezpiecznego powrotu:)
Idę walczyć z Młodą dalej może w końcu uśnie!

Ja chyba dzisiaj nic nie zrobię jak tak dalej pójdzie;( Masakra jakaś...;/ a właśnie miałam Wam pisać jakiś koszmar jest z bucikami Befado, rozmiaru 19 takiego do kostki nie ma nigdzie chyba, wczoraj byliśmy w 3 markitach i 3 bartkach i nic...zamówiłam na allegro, ale mam stresa bo buty wolę mierzyć:(

Ostatnia edycja:
hej hej
skrzat będą dobre spokojnie nie ma co panikować. ja pamiętam ty już chyb a dłuższy czas szukasz tych bucików co?
tygrynka witamy:)
poziomka ja odpadam m dziś jest na służbie i nie mam auta;/
ilonka paluchy są świetne!! a gdzieś kiedyś czytałam o barwnikach i wiesz co zapomniałam;/ ale pip może mieć i jeszcze alma. a to jest kruche ciasto??

Witam nowe mamuśki!!!

Ja na wakacjach byłam wypoczęłam wybawiłam się (na trzeźwo nawet;p). Zjazd rodzinny mega udany, a za3 tyg jedziemy na nagły ślub siostry m i znów jedziemy nad morze:) byłam wczoraj w plazie i nic nie znalazłam;/ chodzi mi o kiecke;/

Hej!
Marze zeby odzyskac modem i czytac Was normalnie.a to najpozniej w pon bo wtedy mija 3tyg:/
mialam dzis spotkac sie z kumpelami na kawce na cytadeli a ttu taka pogoda od rana..za to wieczorkiem przychodza znajomi:)
kurcze zrobilam badania hormonow(w ciazy mialam niedoczynnosc) i wyszlo ze mam teraz nadczynnosc(a ciagle biore leki na niedoczynnosc) do endo jestem umowiona za tydz.

Tygrynka,guziczek Witajcie powakacyjnie:)

skrzat juz kiedys mialam Cie pytac bo Ty serialowa jestes;)jakie polecasz?w cos sie bym wkrecila:)

ktos sie wybiera jakos nad malte?jakis spacerek mozna by tu uskutecznic:)

reklama
hello
Jaka masakra, Młoda cały dzien nie spi, marud na maksa ale spac nie...wykoncze sie dzis!
Guziczku na butków szukam, bo wypatryłam na allegro ale chciałam mierzyć, dobrze że nie kupiłam od razu przez Neta bo takie wycietę jej zupełnie nie leżą, musi mieć te do kostki, a z nimi w sklepach problem, bo wszędzie te niskie! A ja koniecznie chce Befado!
Lilou myz zseriali to kiedyś całych Przyjaciół i teraz non stop te 24h ciągniemy:) Bo jest 8 sezonów - a wciąga jak nie wiem, wczoraj do 2 w nocy siedzielismy:p
Zet mnie prześwięci, syf w chacie bo ona dziś taki humor że nic nie zrobiłam:(

Do góry