reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Katka - widze, ze jestes z Rataj :) A skąd dokładnie? Bo na Ratajach a dokdniej na Lecha znam jedna fajna lekarke. Nazywa sie Wojcicka.
A jesli chodzi o ta co przychodzi do nas do domu to nie ma problemu, podam Tobie nr, ale tak za 2 godz. bo kom. mi padla a maz mi zabral ladowarke :baffled:
Kosz wizty to 80 zl ale naprawde jest warto. No i jakjuz przyjdzie to na 2 godz. Jest na maxa dokladna :tak:No i jest ordynatorem na Nowowiejskiego na oddziale dzieci mlodszych.

An30 do mnie też przychodziła położna z Kórnickiej - Katarzyna Zimna - baaaaaaaaardzo polecam, a pediatre to byś musiała mieć ze swojej przychodni, bo z gdzies daleka to w razie czego do domu nie podejdzie.

dzieńdoberek!!!

Leyna, witam i cieszę sie,że już czasowo troszke lżej, to pewnie i rodzinka sie ucieszy :tak::-) przyjemnych chwil :-);-)

Katuś, zdrówka dla Hanusi :tak::-D a co z tym przedszkolem dla Zuzi, chodzi czy siedzi w domku ???

i wszystkim zdrówka, bo pogoda wariuje co niekorzystnie wpływa na nasze samopoczucie i zdrówko :tak::-D

pozdrawiam i pamiętajcie 5 kwietnia godzina 15.15 MALTA

kubala -- czy ta lekarka nazywa sie Lulewicz?taka drobna babka,o ciemnych dluzszych wlosach,energiczna?

Jarzebinka - Zuzia nie chodzi do przedszkola od zeszlego roku,od wrzesnia.Odpisalam ja ,zeby Hnai nie chorowala,bo jej to nie sluzy.Ale i tak choruje w kolko:baffled: Hani dzis uczulenie znieknelo,ale nzowu robi dziwne kupki i tak w kolko...

polepszy sie ta pogoda?

katka - tak, Lulewicz - Sobczak. Tyle, ze teraz jest blondynką. ;-) Znasz ją? Ja ją sobie bardzo chwale. Jakby co to pisz, podam nr tel.

No to trzymamy wszystkie kciuki za jutrzejszą pogode!!!!

Miłego dnia, dzisiaj piątek :-)

SPOTKANIE 5 kwietnia, godz. 15.15 Malta :

a oto lista:
1. Paula + Wiktoria
2. Kasia + Kacperek
3. Katka + Hania + Zuzia - raczej następnym razem ???
4. anula + Stasiu
5. Kubala, czyli Marta + Kuba
6. KKatasia ?
7. Słowiczek + Gabriela + Łukasz - raczej następnym razem ???
8. Leyna ?
9. Dominika + Konrad+ Sergiusz ( dziewczyna z forum Smyków)
10. Iwona + Zuzia( też ze Smyków)
11. Ania i Tymoteusz ( też ze smyków)
12..............

i przypominam:
1) po pierwsze zbieramy rzeczy na ukcje charytatywną, prowadzoną przez dziewczyny z fundacji, założonej na BB - ja jez zapakuję w paczuszkę i prześlę do dziewczyny, która je wystawi na aukcji

2) po drugie zbieramy ubranka i kosmetyki, pieluchy dla Zosi, które Pinka zapakuje w paczuszkę i przekaże mamie Zosi - Justynie

3) po trzecie zabieramy dobry humor i dzieciaczki i sie spotykamy

Ja to "raczej" muszę zmienić na "na pewno"...
Dziś była u nas lekarka. Gaba ma podejrzenie zapalenia płuc, byliśmy już w Poznaniu aby zrobić zdjęcie rtg płuc, jutro ponownie do Poznania znowu do lekarza ze zdjęciem...i leczenie.
a poza tym Gaba dostała w spadku od Łukaszka rotawirusa...nie muszę mówić/pisać jak mam w domu...
Także kochaniutkie, żałuję ale innym razem.
Trzymam kciuki za pogodę i życzę Wam udanej zabawy.
Potem czekam na relację i foto relację.
Buziaczki.

reklama
Do góry