reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

czesc dziewczyny:)

u nas pogoda sie cos psuje,dzisiaj zachmurzenie bez sloneczka...
Gaba jest jakas taka..ciagle naraczki chce,nie da mi ise rudszyc na krok,juzm nie rece bola....

co do prezentu to dla mnie obojetne, zloze sie i tak.

Karola milego wypadu nad morze:) zeby wam pogoda dopisala i zebyscie choc troszke odpoczeli:)

a jeszcze pomyslalm o czyms takim http://allegro.pl/az-super-rowerek-sterowany-jakosc-hit-promocja-i1744122535.html bo jak obracamy sie przy takiej kwocie.... no ale to nie wiem Natuska, anielka ma rowerek?

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny.. mało mnie tu ostatnio ale po pracy musze posprzątac w domu itd.. a jak już mam wolną chwilkę to nie mam na nic chęci.. nie żebym zmęczona była.. tylko poprostu nie mam chęci nawet siedzieć.. jakaś taka nerwowa chodzę ostatnio.. ciągle krzycze na wszystkich.. w tym tez na dzieci.. chandrę jakąś mam.. nie pamiętam kiedy się uśmiechnęłam ostatni raz.. nie wiem co mi jest :-( mam ochotę wyjść z domu i nikogo nie widzieć, nie słyszeć, zaszyć się gdzieś i żeby wszyscy dali mi spokój :-( więc przepraszam, że się nie rozpisze za bardzo.. ani nie poczytam.. widziałam tylko że miałyście spotkanko.. mam nadzieję że kiedyś jeszcze dam radę się z Wami spotkać w większym gronie..
buziaki dla wszystkich dziewczyny :*

czesc Wam.

ja jestem za tą lalką ale tak jak Ci natuska wczoraj mowiłam zabawki KIDDIELANDU tez sa swietne i akurat na teraz.
A ksiązkę o tym kawalerskim juz przeczytałam. Siedziałam cały dzień i w nocy kończyłam :-D teraz mamuśka przejęła:-D

miało padać jest pięknie ale oszukuja w tej pogodynce ale dobrze;)

hej hej
na tuska ty tam wiesz co by się Anielce przydało więc myślę że lala jest ok:) tylko po ile się składamy no i jakieś dane do przelewu:)

Karola miłych wakacji oby pogoda dopisała:))

Ja dziś była z m i Zosią nad jeziorkiem pływali pluskali się a ja plackiem się opalałam;p więc całkiem fajnie było hihi teraz obydwoje śpią:-) hahah jak m wstanie to zmywa mi naczynia a ja będę robić pizzę na obiad:) powoli też zaczynam odliczanie do kolejnego wypadu na wioche;-)

Guzik kiedy wyjeżdżasz?
Natuśka jak dla mnie może być lalka, nie znam się na dziewczynkowych zabawkach, ale myślę, że taka lala to i Sebie by się spodobała :p ja stoję w kolejce po książkę po Marci! :)
Michalina wychodź z dołka!

my dzisiaj większość dnia spędziliśmy z Karolą, Julką, jej mężem i bratową :) razem byliśmy na plaży, na rybce, na "mieście" ;), u nas na ogrodzie i naprawdę fajnie spędziliśmy czas! pewnie jutro też się spotkamy bo zostali na noc w Karwii :D a ja już nie mogę się doczekac jutrzejszego przyjazdu męża.. po dwóch tygodniach w końcu się przytulimy :))))

dzien dobry.

Natuska ja tez wole lale w takim wypadku,prosze o dane do przelwu bo nie mam.

a ja podly humor mam,wczoraj auto przytarla przez takiego debila i maz wsciekly, gotowy mnei zabic, a ja wsciekla, musialm uciekac w krzaki bo by mnei walna,oczywiscie dorwalam potem Ch*** ale oczywiscie jeszcze mnei powyzywal...a zreszta szkoda gadac...auto do lakiernika trzeba oddac,naszczescie moj brat sie tym zajmuje wiec moze taniej bedzie.....

a tak to nocki u nas coraz lepsze bo gaba juz prawie cala nocke prsesypia,budzi sie okolo 4 na mleczko i potem do 6 spi u siebie w lozeczku,potem ja biore poprzytulam i jeszcze godz spimuy:)

oki zmykam:)

reklama
natuska - szukałam o tych seansach ale nie znalazłam, jedynie poranki dla dzieci ale powyżej 2 lat za 10 zł i to nie to co piszesz, wiesz coś więcej bo byłabym chętna ?
zamawiaj Natalke :)

Tygrynka - będzie sie działo 2 tyg rozłąki ;-);-)
mamaGabi - szkoda autka, ale dobrze, że jesteście całe :)

wczoraj było super, aż straciłam poczucie czasu i późno wracaliśmy, zrobiliśmy sobie grilka wieczorem :) kolerzanka ma dwójkę dzieci hmm coraz bardziej o tym myślę ... a na porodówce przyrzekałam, ze nigdy wiecej hehe..
buziaki przyjeżdża kuzynka i jedziemy na basen z całą ferajną :)

Do góry