reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
dzien dobry:)
ale pospalismy dziisaj do 8 i gaba w swoim lozeczku, bez przenoszenia jej do naszego:) miala tylko jedna pobudfka okolo 4 na mleczko:)

Neneh Cherry
Odp: Czy jest jakaś mama z Poznania?
Hej. Jestem mamą dwóch małych kobiet(3 i 5 lat) Mam na imię Agata26 lat. mieszkam na Jeżycach.....​

witaj:) i napisz cos wiecej o sobie:) fajnie ze chcesz doalczyc do nas:)

Filonka welcome:) wkoncu wrocilas nasz koszmarze:) brakowalo nam tu ciebie:)

Hejka wszystkim dobrze ze przez weekend duzo nie piszecie to szybko nadrobilam ;)

Nas nie zalało ale w Czechach (Fredland - czy jakos tak) zgubilismy sie. Lał deszcz cały czas zdjecia pare porobiłam i bratanica tez zrobiła wiec jak cos bede miala to wstawie na fb.

Ja sie zgadzam na każdy prezent poprosze tylko dane do przelewu bo nic nie mam.

Musze spadac bo piore i maly marudzi pa

Neneh Cherry - my się chyba poznałyśmy nad malta miło miJa sie pisze na spotkanie byle nie w pt bo znowu sie pakujemy i jedziemy do GaRWOLINA

do kina też nie mam sensu isc bo Bartuś jeszcze za malutki ale w inne miejsca to chetnie

Ostatnia edycja:
mamaGabi my pospalismy do 9h:p

Marcia dwa razy nie mów:p
jak samopoczucie???

an82
nie za dobrze Ci z tymi wyjazdami???

młody buszuje w dawno niewidzianych zabawkach... ja obiad mam "od mamy" więc dziś nic nie robie...za to druga pralka już pierze, bo trochę brudów się uzbierało.

a dopsz mdlosci mineyli, nie wymiotuje -fanfary wiwat drugi trymestr:-D za to plamić plamie ale juz się oswoilam...w ogóle gdzie byłaś Filona jak Cie nie było bo mi umkneło:sorry2:

an wlasnie lepiej isc do kina teraz ty sobie obejerzysz ze spokojem nie bedzie biegac po schodach:p

Marcia to dobrze ze już dolegliwości mineły. co do plamień to njwzniejsze ze z dzidzia dobrze:)
ja bylam u rodziców potrolić trochę. nic wielkiego ale samopoczucie lepiej...co najwazniejsze.

hej
Karola też się dokłada do prezentu, jak nie zdąży wrócić do tego czasu to założę za nią
u nas super, chociaż pogoda się skończyła.. pada, więc mąż polecial po rybkę i jemy w pokoju.. ale już się przejaśnia więc polecimy na "miasto" ;) Karola z rodzinka pojechali dzisiaj na Hel, wczoraj miało być piwko ale wszyscy byli tak zmęczeni że tylko posiedzieliśmy wieczorkiem i poszliśmy spać :) ja też tutaj chodzę wcześnie spać, jak nie ja ;)
Marciaa też mam parę fajnych książek jak byś chciała to daj znać, pod koniec miesiąca mogę dostarczyć ;)

aaa czyżby koleżanka Agata z fb?? czyli z Natuśka już nie ma o czym gadać? :p
witamy witamy, wieczorkiem wrzucam wątek na ogólny co by nie śmiecić ;) a i Ty lepiej się tam z nami zgrasz, chociaż tego chyba jeszcze na naszym watku nie było - najpierw ktoś poznał bbowiczki a potem przyszedł na forum :D:D:D

reklama
Hejka!

W końcu mam ciut więcej czasu. Weekend śmignął jak nie wiem. W sobotę do 14 w pracy, potem obiadek, do malty kupiliśmy młodemu buty Bartka (babcia fundnęła na imieninki Marcelowe), powrót i dłuuugi spacer ze znajomymi oraz piwko w ogródku, wieczorem zostawiliśmy śpiącego młodego dziadkom a sami poszliśmy na ogródek na pizze i piwko, fajnie dzień nam zleciał. W niedzielę dopóki była pogoda pojechaliśmy do Poznania na paradę smerfów a później już w domku bo jak każdemu wiadomo deszcz.
Marciaa Gratki drugiego trymestru, trzymaj się dzielnie. Jak będziesz miała ochotę to zorganizuję się w jakiś dzień i chętnie wpadnę w odwiedziny:tak:.
Tygrynka Co tam pogoda, ważne że mężuś już na miejscu. JAK JA CI ZAZDROSZCZĘ TEJ RYBKI!!!:-D A kiedy Ty w końcu wracasz bo ja mam jeszcze 24.08 środa wolne jakby co na zorganizowanie jakiegoś spotkanka tak żebyś była;-) W środę 31.08 jestem do 12 w pracy, a 1.09 w czwartek do 13;-)
Natuska My byliśmy w Owińskach dwa razy w tym roku i w sumie to dla dzieci zrobiony jest brodzik i tam nie jest głęboko, gorzej z tym cieniem bo tylko pod tymi parasolkami. No jeszcze pomyślimy.
Neneh Cherry Witaj Agata! Miło będzie jak zostaniesz z nami na dłużej. W końcu już pierwsze spotkanko zaliczone:tak:
Filona Witaj po urlopiku. Dobrze że wypoczęłaś;-)
an Najważniejsze ze obyło się bez powodzi.

Do góry