reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej ehj
na tuska szybko mi pisz jak to z tym multikinem?? o co chodzi z darmowym seansem ?? chetnie bym sie wybrala:)
mama gabi no to super że Gabi już tak ładnie śpi a J się nie przejumuj;p
tygrys ty to masz towarzyskie wakacje:)
poziomka a kiedy sie spotykacie?? bo jak w pon to odpadam bo m ma sluzbe i nie bede miec auta;/ we wtorek mam wizyte u lekarza na 12 wiec tez lipa;/

reklama
Hej!

Ja tak tylko na chwilkę bo weekend intensywny. Trzeba korzystać z pogody. Dziś np. byliśmy na paradzie smerfów:-) Ja składam się na prezent i jestem jak najbardziej za lalą. Uważam że super prezent dla dziewczynki bo będzie miała swoją osobistą przyjaciółkę na lata. Spadam wstawiać ziemniaczki bo obiadek dziś spóźniony. Coś więcej skrobnę wieczorkiem. Aha zaklepuję kolejkę po książkę po tygrynce jeśli Natuska się oczywiście zgodzi:zawstydzona/y:. A i Natuska napisz cos wiecej o tych seansach. Ja sie pisze kazdy dzien oprocz poniedzialku.:tak:

hello,
ja na sekunde z pracy, zapieprz na maksa...
przeczytalam smigusiem...skladam sie ale nie wiem czy taka lalka dla rocznika nie jest za wielka, ja kupilam podobna mojej 3 letniej chrzesniaczce i so so...one takie sztywne sa i basia by raczej nie umiala sie nia bawic..., a jesli chodzi o zabawki kiddielandu jak Marcia pisze to polecam odkrywczy domek-mega zajebisty jest KIDDIELAND ODKRYWCZY DOM, DOMEK 032730 (1731282694) - Aukcje internetowe Allegro lub arke noego...moze tez byc wozek dla lalek, jakas zabawka do ciagniecia, klocki drewniane, moze taki domek (Tygrynka dla sebusia taki ma) http://allegro.pl/smoby-cotoons-domek-ksztaltow-sorter-klocki-i1741813116.html, lub taki http://allegro.pl/interaktywny-domek-edukacyjny-z-klockami-hit-i1701611548.html

oki zmykam, postaram sie jeszcze zajrzec;)
milego wieczorku!
Basia dwie noce spala u dziadkow w Skokach, a my sami w domku:p
Wczoraj pojechaliśmy do Skoków a dzisiaj myśle czy jechać czy jutro? bo nie wiem o ktorej wyjde z tej pracy wiec czy Młoda nie bedzie juz spala...?

Ostatnia edycja:
Skrzat ten domek fajny moja siostrzenica go miała. Tą lale mamy i szału nie ma. Naprawdę jest wielka i sztywna.
Może lalę taką gabarytów naszych noworodkow jakąs? albo faktycznie wózio. Tam bedzie sobie mogla misie wozic :)
no nie wiem. :p

Natusa no mega sie podobała ta ksiazka :-) teraz jadę inną :)

Hej. Jestem mamą dwóch małych kobiet(3 i 5 lat) Mam na imię Agata26 lat. mieszkam na Jeżycach.....

witam i zapraszam do dyskusji......:-)

tak na sybko przeczytałam, bo nadal jestem u rodziców ( a tutaj net chodzi tragicznie)....

super, że spotkanko się udało, mam nadzieję, ze uda mi się załapać na kolejne, cos doczytałam o 16.08..... może akurat się wyrobię jak będzie popołudniem, bo niestety już wtedy po urlopie....:tak:

doczytałam o prezencie dla Anielki i też się dorzucę, ale pieniążki mogę przesłać dopiero 15.08 jak wrócę do Poznania, więc teraz poproszę tak zaocznie a oddam... tylko na PW bym prosiła o kwotę :tak:

a któraś wie co u Julki, ...... a Ilonka też jeszcze na wojażach ?????:eek:

reklama
Do góry