reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Natuska ja taka odwazna jak dziewczyny nie jestem:zawstydzona/y: i jakos boje sie z mała jechac gdzies dalej. Chodzi mi glownie o to, ze ona ciagle chce jesc a ja ją na samym cycu mam. A nie chce cyca nigdzie publicznie wystawiac, dla mnie to krepujace jest;-)

dziewczyny dzięki za spotkanko - super było- chce jeszcze !!!

Ania 23 - tak jak dziewczyny pisaly są herbatki na laktację, często przystawiaj do piersi :) ja tak samo miałam, bałam się jeździć bo wstydziłam się cyca wystwiać ale teraz stwierdziłam, że przecież nie było czego, są chusty specjalne, gdzie zakładasz na szyje i jest luz na końcu karmienia wypróbowałam i było super, miałam swoją prywatność na plaży nad jeziorem ( zwykła chusta wystarczy, nie trzeba kupować nie wiadomo czego )
natuska na pw daj mi meila prześle to foty Kasi co mam - niewiele ich jest.
Super te twoje foty na fb, a opisy, boskie- uśmiałam się !
Oczywiście dokładam się - lala interaktywna byłaby super :)
ajentka - super pomysł, 16 sierpnia po południu jestem wolna najwyżej dojadę :0

jutro jadę do kumpelki z liceum - już nie mogę sie doczekać :)

Ania23 mam/miałam tak samo. Karmienie publiczne to dla mnie był ogromny stres na początku, w sumie nadal się krępuję ale już mniej. Ale Kochana nie ograniczaj się z tego powodu! Nie miałam problemu z karmieniem Zosi w zoo po tym jak chwilę wcześniej karmiła Lilou Stasia. No i chyba wszystkie tutaj karmiły piersią :-) Mogę Ci towarzyszyć bo Zosia to też żdzarciuch mały. A jak Ty się czujesz? Połóg minął?

Stresowałam się dzisiaj strasznie, bo byłam w cordisie na usg brzucha miałam wizytę na 14:20 a weszłam dopiero o 15:10. Schody tam są straszne, więc mój 14l. brat pilnował Zosi w parku, dzwoniłam co 5 min. mokra od potu z tej nerwówki, a ona pięknie spała od 13:00 (jak wychodziłam zasnęła na klatce) do 16:00 (jak ją z wózka na górę zabrałam). No kochana była ta moja córeczka!

Ja się piszę na wycieczkę! I taką 16.08 i taką jak Tygrynka 26.08 co by z lata pokorzystać :-)

Na-tuska ja się deklaruję na zrzutę na prezent dla Anielki , ale pomysłu nie mam :-(

Ostatnia edycja:
noo to przynajmniej z jedną się spotkam wtedy ;))
Ania ja nie napisze nic więcej niz dziewczyny - nawet zwykła tetra czy bawełniana pielucha i jedziesz swoje :)))
Natuśka ja się składam, tylko prosze o info po ile i chyba jednak nr konta bo nie mam bo od taty przelewałam (chyba że do pon się zdecydujemy to znowu tatę wykorzystam :p) i za lalą też jestem :))

Ja już spakowana mały śpi a w nocy jedziemy jak sie obudzi kurcze ale mam dylerke bo ma deszcz padac caly weekend a w Poznaniu słońce zazdroszcze wam ja chyba malemu wezme śpiworek kurcze nie wiem.

Ania tak jak dziewczyny mowią nie ma się czym stresować będziesz z nami mami ;) no i powiem ci że tak jak amandea mówi karmiła ona i Lilou Stasia i zero stresu.

Ja zawsze chętna ale nie wiem jak i o ktorej bedziemy wracac bo jedziemy w ten weekend do Garwolina. Jakby co to napisze. Ale jak jakies spotkanie to napiszcie mi na pw bo moge sobie przeczytac w emailu w telefonie i bede wiedziec. Ja bym poleciła Lusowo tam jest plac zabaw (chyba zamknięty) wiec zero stresu że maludy uciekną no i cienia jest dużo ale jak zdecydujecie ja sie dostosuje byle zeby troche cienia bylo mate rozłożę i możemy siedzieć.

Poziomka fajnie sie spotkać ze starą znajomą.

Propozycje co poszukalam w necie ale nie wiem czy będzie odpowiadalo
DUZY NAMIOT DLA DZIECI - DOMEK 3 CZESCI + GRATIS (1737053957) - Aukcje internetowe Allegro

hehe, no fakt gadam tak jakbyscie cycka nie widzialy:-D ale mi i tak glupio nawet jak cycka nie widac to wkurzam sie na sama mysl o przechodzacych i gapiacych sie ludziach tak jakby koniecznie chcieli zobaczyc co ja tam pod ta np tetra chowam:-D

amandae czuje sie dobrze, dziekuje:) ale nadal cos tam ze mnie leci... Juz niewiele ale nadal leci, mam juz dosc!

Witam was\
juz spakowani za niedlugo wyruszamy. pakowalismy auto w najwiekszym deszczu wiec juz nic mnie nie zaskoczy. Kalosze dla Julii kupilam pelerynke ma wiec mozemy smiagac nawet na deszczu ;p

Ajentka dzis bylam w tym sklepiku i widzialam go, ale juz kupilam ten niekapek wiec narazie go ma.
kupilam tam kaloszki;p

caly dzien latalam jak glupia. bylam w tym sadzie nasiedzialam sie naczekalam i odroczyli sprawe do 29 wrzesnia... grrr masakara ale adwokat powiedzial ze czas dziala na nasza korzysc bo odracza splate ;p

ide sie wykapac, a potem wio w droge ;p
Tygrynka napisalam na FB, jesli juz wyjedziemy to jutro sie odezwe na telefon do ciebie :) nie moge sie doczekac

nie bede miala niestety neta bo nie bierzemy kompa wkoncu sa wakacje. chyba ze z telefonu cos napisze czasem :)
do zobaczenia za tydzien ponad, bede tesknic kochane :) :*

reklama
Do góry