reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

o rany a ja jeszcze przed sniadaniem :( ja sie zgubie znajac mnie wyslij mi ktos nr kom na pw to zadzwonie jakbym sie zgubila albo ja podam nr

albo napiszcie czy to jest po stronie malty sky (baraniaka) czy po drugiej od warszawskiej bo ja zakrecona jestem

reklama
Skrzat a może być po 25?? proszę proszę, chciałabym być na roczku Basieńki!!
Guzik no właśnie za słabą rozgrzewkę zrobiłam, dosłownie chwilkę i potem mnie strasznie kostki bolały, zesztywniały :/ dzisiaj będę pamiętać, dzięki :)
An82 to jest przy malta sky, od strony baraniaka :) bawcie sie dobrze i pokażcie potem fotki!
Natuśka ja bym chciała sie dorzucić dla Anielki..
Marciaa trzymaj sie dzielnie!!

i reszty zapomniałam, lecę na plaże, bo od soboty ponoć ma być brzydko... miłego dnia!

hej ja juz po jeziorku tzn byłam już godzinkę temu:)
m zaraz będzie w domku bo dziś wcześniej kończy, Zosia śpi :) fajnie tak.... idę wstawić kurczaczka do piekarnika:)

Natuska- ja tez sie dokladam, na msze nie pojade bo jade na chrzciny :-( i podaj nr konta bo musze ci oddac za pizze to co nie mialam i napisz po ile sie skladamy dla anielki

Moj dopiero teraz zasnal ale mial pelno wrazen wiec klopoty z zasnieciem a jak przyjechlalismy to od razu napuscilam wody do wanienki i do kąpieli ale mu sie podobalo chlapal w wodzie i robił żabke (znaczy chcial plywac zabka :-)) ale mu sie tak podobalo ze pochlapal caly pokoj ;) ale już śpi wiec moge neta przejrzeć. Ide rozpakowac avon bo mam tyle zamowienia ze 1,5 zleci na rozkladaniu spadam paa do jutra

Fajnie dzisiaj bylo nawet sie opalilam ;) Dzieki dziewczyny miło bylo ;)

An82 a Ty konsultantka Avonu jesteś?

Troszku za późno na forum rano wlazłam, dwa dni mnie nie było i jak się zorganizowałyście. Fajnie!

Zosia strasznie marudzi, znaczy większość czasu przesypia dzisiaj ale jak nie śpi to wrzeszczy. Eh.. cierpliwość mi się kończy.. :-( A to chyba dlatego że ją komar (tak myślę) w oczko ugryzł, spuchło, czerwone i tarła nieporadnie rączką. Żal mi jej było, ale na szczęście jest znaczna poprawa. I z tego wszystkiego dieta mi się załamała i miałam napad na lodówkę.. nosz..ale jutro wracam :-)

Witam!

Ja pierdziu ale jestem padnięta, normalnie oczy same mi się zamykają. Dziewczyny BARDZO, BARDZO dziękuję za świetne spotkanie w szczególności Tobie Natuśka za kawusię i pozwolenie na demolkę swojego mieszkania:-D:-D oraz organizację wycieczki. Marcel zasnął mega szczęśliwy, pełen wrażeń:tak:. Ja też się oczywiście dokładam do Anielki, daj znać co i jak bo dziś się nic nie odezwałaś w tym temacie;-)

Nie mam sił, idę spać. Do jutra. :-)

Amanadae a Ty mala piersia karmisz? Bo jesli tak to uwazaj na diete zebys mleczka nie stracila;-) My dzisiaj z tym problem mialysmy-mala sie nie najadla sama piersia-cyckala piers przerywajac sobie wrzaskiem:-( i tak po dwoch piersiach wypila jeszcze 30ml z butli mleka modyfikowanego. Moze macie bardziej doswiadczone mamusie jakies rady dla mnie? Pije duzo i jem a ten moj glodomorek i tak glodny:-( i jaka butla dokarmiac w razie wu zeby malej za latwo nie bylo? Bo dokarmiam ja rzadko ale i tak sie boje ze jej sie butla spodoba i cyc pojdzie w odstawke.

reklama
hej dziewczynki:)

na poczatek wiadomosc od lilou. Internet jej padl i nie miala jak wam dzisiaj napisac ze ze spotkania odpada,poza tym z Oliwka ze szpitala dopiero o 13 wyszla a jutro mala ma zabieg wyciecia migdalkow,kazala was przerosic i pzodrowic:)

Natuska
ja oczywiscie do prezentu jak najbardziej sie dokaldam,tylko ile i kiedy.

Marcia
trzymaj sie kochana,wytrwalosci i moze jakas fotke wrzucisz z nowym kolorkiem wloskow:):-)
Skrzat jasie nie zalapie na orczek Basi bo ja chyba dopiero w polowie wrzesnia wracam do Poznania:-(
An moja Gabka tez lubi sie kapac, dzisiaj moi siostrzence kapali sie w duuuzym basenie na podwoku i wlazal tam do nich i co chwilke sie specjalnie przewracala do wody zeby sie wszyscy z niej smieli.

oczywisice co do siosrty m nie mam sil do tej dziewczyny...dziwnma jest i juz...

bylam dzisiaj na kurpiach u mojej mamy...ale szczerze to zaluje ze tam pojechalam...

no nic dziewczynki ide spakulakc bo padam ze zmeczenia:)

Ania moja rada taka dostawaj czesto jak sieda do piersi,nawet jezel iam to wygladdac tak ze bedziesz elzala i cycki zmeniala..ale moze masz kryzys laktacyjny... wiec czeste dostawianie powinno pomoc... co do nutli to ja mam lovi..ale nie polecam. z tego co wiem to Aventu dsa najlpesze.a zreszta teraz smoczki sa tak robione ze imituja sutek, i wiem wlansie ze tak jest w butelkach lovi,avent i timmi topy czy jakos tak

Ostatnia edycja:
Do góry