reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dziewczynki, ale Wam zazdroszczę:p
To miłego spotkania..następne proszę po 15 sierpnia:D Trzeba by uczcić zaległy roczek Basi i Emilki więc zapraszam do siebie:p
Na-tuska dobrze radzisz Tygrynce...w miejscu lub na biezni:) A powaznie to wytrwałości Tygryś:D
Marcia jak się czujesz?
Guziczku jak kolor? Ja powoli przywykam do mojego brązu:-D
MamaGabi mamy czasem tak mają:p A z bratową to wiesz, każdy ma swoje dziwactwa!
Ja dzisiaj się załamałam chyba na diecie mamy znów przytyłam;/ Muszę się wziąść za siebie...ech na razie jestem WIELKI skrzat:( albo wieloryb:p I tym optymistycznym akcentem...Zmykam spać, jutro spimy bez dziecia w domku sami:p

Ostatnia edycja:
reklama
no ładnie, ja wyjechałam, a te się umawiają - foch :p a serio to bawcie się dobrze! słoneczka Wam życzę :)
ja zaczęłam biegać.. kondycji zero, a nawet na minusie :/ czerwona, spocona, dowlokłam się do pokoju.. na plązy źle bo piasek, nad wodą źle bo woda, w lesie źle bo szyszki i korzenie, na chodniku źle bo ludzie.. ech :p

nie ma wymówek z Karwi w stronę Dębek jest piękna droga przez las :)
udanej pogody :)
poziomka to jak zostwisz tu samochód to gluchnij mi to zejde :p

w takim razie do jutra ma ktos z tych co ida moj albo poziomki nr??/
głuchne
Hejka!

Ja się melduję jutro na spotkanku. Tylko jak coś to ja do żadnej z Was nie mam telefonu, może Poziomka lub Natuska mi do siebie wyślą na pw bo przynajmniej wiem jak te dwie babki wyglądają i kogo wypatrywać:-D Ja zaparkuje na polance.:tak: Jutro m:-D
poszło na PW
hej hej
dziewczyny zycze udanego spotkania jutro:)

siorka m bo przyjechala i mowi ze chyba bedzie rodzici bo co ja brzuch boli ize jjedzie na ktg to mowie ze ja zawioze a ona ze nie ze sama i jak urodzila to zadz ze nikt ma do szpitala nie przychodzic ona se odwiedzin nie zyczy,nie wiem dlaczego oan taka dziwna jest... nawet rodzic chciala sama i juz.... wszystko sama taka zosia samosia.....
gratulacje dla szwagierki :) sama nigdy nie chciałabym rodzić a wizyty bliskich dodawały mi energii :) ale każdy ma swojego bzika :)
Dziewczynki, ale Wam zazdroszczę:p
To miłego spotkania..następne proszę po 15 sierpnia:D Trzeba by uczcić zaległy roczek Basi i Emilki więc zapraszam do siebie:p
N
to widzimy się po 15 :)

do zobaczenia jutro :) buziaki

hej hej
co do spotkania niestety zostałam bez auta;/ czyli ja nie będę a szkoda bo już się napaliłam no ale zęby m są nieco ważniejsze więc musicie mi wybaczyć kochane.
tygryś trzymam kciuki za to twoje bieganie! pamiętaj o rozgrzewce przed chociaż 5min to bardzo ważne!!!!!!Jeżeli nie zrobisz sobie rozgrzewki to bardzo łatwo o jakiś uraz/kontuzję.
skrzat kolor to mix gorzkiej czekolady i toffi z firmy sayoss czy jakoś tak;p ale kolor fajny ciemny wyszedł ale penie jeszcze się nieco spłucze jak to brązy. Ale efekt bardzo mi się podoba:)
Mamagabi no to super że siorka J urodziła:) każdy ma inne podejście do porodu więc może ona akurat chce to przeżyć sama i już.

Eh a ja z braku laku chyba dziś idę nad jezioro:)ma być upał więc ubiorę Zosię w strój i idziemy się popluskać. Jak wstanie bo jeszcze śpi!!!!!!!!:szok:

witam sie szybciutko

o 10 fryzjerka wpada bede miala nowy kolor ciemny brazowy machon zobaczymy a miałam nie przyciemniac ale chyba jednak lepiej mi w ciemnych.

u mnie wczoraj znowu lekkie krawienie czyli? BEZ ZMIAN. a tak zyjemy dalej z nadzieja ze sie unormuje....kiedys....

ehhhhhh

milego spotkanka. kurde kiedy ja sie z domu wyrwe;(((( Natuska ja dalej mam kapelusz Filipka ale wstyd

Marcia ty to faktycznie masz nieciekawie;/ oby się unormowało...
na tuska powiem ci że nawet bym się nie wyrobiła dziś na 10 bo moja jeszcze śpi!!! kurka taka pogoda chciałam wyjść o 9 nad jezioro a tu dupka;/

Natuska ja bym wolała predzej bo o 20 to mnie juz zmeczenie łapie i juz prawie kimam od paru dni.
Moze jutro Ci sie uda popoludniu z dziecmi ma padac to sie pobawia w zabawowym albo na basen pojdziecie?:p

reklama
Do góry