reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej hej
kurcze m dziś był na piwku i mówi że źle coś się czuje (jutro dentysta-symulant jeden) i nie wie czy weźmie auto więc jak nie weźmie to wpadnę:) a jak nie to dupa blada bo to już za długa wyprawa jak dla mnie z dzieckiem naszym mpk.
Fajnie by było się spotkać :) może nie weźmie auta i karty do bankomatu?? ihihihi

a ja właśnie mama farbę na główce i dzisiaj odnowiłam grzywkę bo już jej wcale nie miałam;p

reklama
takie spotkanko się szykuje a ja tak daleko :-( kolejne poproszę na jakieś popołudnie po 15 sierpnia... bo wracam na dobre po urlopie do Poznania ale i do pracy...... ale popołudniowe spotkanko byłoby fajne ;-)
więc życzę przyjemnego spacerku :-)

hejka melduje sie i tez pytam sie co i jak ze spotkaniem jutrzejszym

my dzisiaj w przezmierowie a tam tak szybko czas zlecial ze nie zdazylam polowe zrobic i cza bylo wracac spadam bo musze isc do samochodu bo pelno zost alo w samochodzie i cza poprzynosic paa

hejka,
ja dziś byłam w Poznaniu, zeszło mi praktycznie całe dopołudnie i popołudnie, bo dopiero po 17 wylądowałam w Skokach, ech i w sumie za dużo nie załatwiłam...
Jutro też Poznań, i pewnie będę spała, Basia tu z dziadkami zostanie, ja do pracy na 4 dni dorobić:p
Więc niestety odpadam ze spotkania:(
Zaraz chyba spac pójdę bo jutro po 7 mam pks;/

no ładnie, ja wyjechałam, a te się umawiają - foch :p a serio to bawcie się dobrze! słoneczka Wam życzę :)
ja zaczęłam biegać.. kondycji zero, a nawet na minusie :/ czerwona, spocona, dowlokłam się do pokoju.. na plązy źle bo piasek, nad wodą źle bo woda, w lesie źle bo szyszki i korzenie, na chodniku źle bo ludzie.. ech :p

no hello idziemy na Maltę - ej żebym sama w końcu nie została :-D
natuska jeśli mogę to podjadę i zostawię tam auto (mam nadzieje , ze nie dostane opr od sąsiadów :)
spotykamy się godz 10:30 -11:00 przy placu zabaw na Malcie (na przeciwko zjazdu saneczkowego)

Hejka!

Ja się melduję jutro na spotkanku. Tylko jak coś to ja do żadnej z Was nie mam telefonu, może Poziomka lub Natuska mi do siebie wyślą na pw bo przynajmniej wiem jak te dwie babki wyglądają i kogo wypatrywać:-D Ja zaparkuje na polance.:tak: Jutro ma być upał więc te kocyki w cieniu to niegłupia sprawa;-)
Tygrys Ależ Ci zazdroszczę tego morza, a pogodę masz super. Korzystaj, korzystaj i rybkę proszę za mnie zjeść.:-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej
dziewczyny zycze udanego spotkania jutro:)

my dzisiaj bardzo intensywny dzien,byl kolega m i fajnie bylo.. i oczywiscie oztsalam dzisiaj ciocia,siostra m urodzila coreczke (moja chrzesnica) 3700 i 57 dluga, i sam porod z parciem trwal az 5 min a od boli do urodzeniasie malej niecale 3 godz..no tak to mozna rodzic:):-):-) i bedzie Zuzia:):-) a co najlepsze wkurzyla mnie dzisiaj siorka m bo przyjechala i mowi ze chyba bedzie rodzici bo co ja brzuch boli ize jjedzie na ktg to mowie ze ja zawioze a ona ze nie ze sama i jak urodzila to zadz ze nikt ma do szpitala nie przychodzic ona se odwiedzin nie zyczy,nie wiem dlaczego oan taka dziwna jest... nawet rodzic chciala sama i juz.... wszystko sama taka zosia samosia.....

a tak to jakos leci..jutro jedziemy do mojej mamy ale juz mi sie tam niechce jechac,wkurza mnie ostatnio ta moja mam ze nie wiem...eh.... mam nerwa...ale jadetez zdziadkami a obiecalam im zze ich zawioze...

no nic ide sie polozyc:) buziaki laseczki, milego spotkanka:)

Do góry