reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

tygrys zawsze możesz coś przeprać w rączkach:) no chyba że jesteś taka mega delikatna;p

nojasne że jestem, nie wiedziałaś??? :-p

az mi slinka cieknie na myśl o dorszu z frytami :)))))

tak jest, dorszyk najlepszy na wszystko!!

dziewwczyny wpadam na chwilę, jest bosko! jesteśmy tu od 15, a juz tyle sie wydarzylo.. Seba zachwycony morzem, sinego z wody musze wyciagac...

reklama
hej kurcze dziewczyny a ja nie będę mieć autka w czwartek bo m zaraz po pracy do stomatologa jedzie;/ szit;/ i się zastanawiam czy autobusem??nie wiem czy mi młoda wytrzyma...;/cholerka no zawsze coś;/

Witam:)

ale pogode mamy piekna,prawdziwelato tutaj:)

m poszedl z mala na spacer, zeby mala zasnela. zreszta noc mielsimy tez spokojna,bo Gabunia o 4 na mleczk osieodpiero obudzila a potem przed 7 juz sie obudzila bez brania do lozka naszego sie obeszlo...

Tygrynka a co sie wydarzylo??? pisz:)

my czekamy na m kolege:) ma przyjechac zeswoim malym synkiem (drugim kandydatem do reki Gabuni)

bede potem, uciekam:)

hej hej moja już padła
wiecie strzeszynek jest już otwarty jupi!!!! skoro jutro się z wami nie mogę zabrać to chyba skoczę tam ufff dziś to jest istna smażalnia na placu zabaw;/

dzieńdoberek. Ostatnio baaaardzo się opuszczam...ale jakoś takoś ostatnio u nas i z czasem i w ogóle :((
Mocno Was ściskam i pozdrówkuję:))...noi obowiązkowo życzę duuuuuużo słoneczka:)
aaaa...i obiecuję że raz poraz do Was zajrzę by choć przesłać Wam wirtualne buziaki:)
ps. wrazie czego dziewczyny piszcie na pw

hej to co jutro robimy najazd na Maltę :) godz 10 tylko gdzie się spotykamy?
na tuska duży ten parking przed twoim domem ?
może weźcie kocyki jak znudzi nam sie łażenie to cupniemy gdzies w cieniu ?

ja dzis z mała zaliczyłam wszystkie place zabaw na osiedlu i działkę :)

reklama
Do góry