reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Guzik Zosia taka pobudkę Ci zaserwowała?

Tygrynka zazdroszczę owocówki, mniam!

An pewnie że się na basen piszemy, byle te 3msc skończyć, ale sama przecież nie będę chodzić.

Marcia oj tam oj tam zrobią się upały to jej zazdrościć nie będziesz :-) jak krwawienia? Ustąpiły, mam nadzieję?

Julka co u Was?

Okej słonko wyszło to gdzie by tu na spacer..

reklama
Cześć:)

No wreszcie trochę ładniejsza pogoda, co mi niestety niewiele daje bo P zapomniał zostawić mi wózka :/ a pod wózkiem była chusta, także jestem uziemiona:wściekła/y:
Rano była kosmetyczka, teraz trochę sprzątanka (zawsze po weekendzie jest mega sajgon), P wróci z pracy to trochę na spacer się przejdziemy.

Guziczku Staś właśnie pokazuje że gotowy bo sam siada.. jak go biorę na ręcę i opieram o siebie pod kątem to siada(już nawet nie potrzebuje pomocy)i to samo w leżaczku..wiem że za wcześnie tyle tylko że jak go próbuje zatrzymać to się buntuje strasznie...

Ja się pytam gdzie to lato?!

chyba pomalutku do nas wraca......dzis juz jest całkiem, całkiem, a od środy zapowiadaja jeszcze ładniejszą pogodę, więc ..................:-)

pochodziliśmy i zawitaliśmy na jeden z odremontowanych placów zabaw, mały się wybawił z dziećmi,

w ogródku jordanowskim Bukowska/Przybyszewskiego tez jest odremontowany plac zabaw.....jeszcze tam nie dotarłam , ale widziałam z okna autka ;-)

Nati ma angine a Damianek ok:)

zdrówka dla Natiego ....:tak:

hejka,
My z mamą zrobiłyśmy sobie dzisiaj wycieczkę do Wągrowca:D
A teraz świeci słonko więc trzeba na ogród iść korzystać;)
Miłego popołudnia!

mamablizniakow - hejka ja bardzo czesto jezdze do środy mam tam większą rodzine choć jezdze tam od dzieciaka nigdy nikogo nie poznałam. Fajnie ze jestes.

amandea - jak skonczy i bedziecie miec chec to daj znac ja jestem za :-)

lilou - współczuje uziemienia wszczególnie przy takiej fajnej pogodzie

My dzisiaj nigdzie nie byliśmy odwiedzila nas kumpela z dwójka wiec dzien zlecial moze na spacer na troche i kapiel i spac
Ja prawdopodobnie bede musiala is do pracy :-(

hejka,
Basik śpi, biedulka juz była taka marudna, że o wpół do ósmej ją tylko dotrzymałam, kąpanko i zaraz po mleczku zasnęła...ciekawe do której pośpi:p
A ja siedzę z farbą na głowie...ciekawa jestem co wyjdzie, jutro może do mnie kumpela do Skoków przyjedzie i może będzie spała:)
An82 ale już do pracy? Mimo macierzyńskiego?
A w ogóle co tu taka cisza dziś? Słonko wyszło to wszyscy wybyli:p

hej kochana:)

alez zmeczona jestem,dzisiaj bylam na gieldzie kupilam ogorki,cebule,papryke i robilysmy z babcia salatke do sloikow,wyszlo tego mnostwo,wszystko do jutra bedzie sie moczylo w zakewie i potem w sloiki.i na zime jak znalazl...mniam:)
ale padam za to moje pelcy sa dzisiaj strasznie nadwyrezone..
w moja corkwe diabel wlazl chyba,no dzisiaj to okropna byla,maruda jak nie wiem,zlosilwa strasznie,spac ani jesc nic nie chciala....:angry::angry::angry::angry: spala tylko 1,5 godz w ciagu dnia...

mamablizniakow witamy:) napisz cos wiecej o sobie:):-):-)

sorrki dziewczynki nie odpisze kazej z was bo przeczytalam i nie pamietam jzu nic..ide spac dobranoc...

Ja prawdopodobnie bede musiala is do pracy :-(

znam ten ból :wściekła/y: przy Kacperku nie pracowałam i byłam z nim 1,5 roku, ale niestety z Kamilkiem juz tak się nie dało, wróciłam do pracy po 3 miesiącach macierzyńskiego czyli po 14 tygodniach, które ustawowo trzeba być na macierzyńskim :-( jedynym pocieszeniem było to, ze jeszcze przez kolejne 3 miesiące pracowałam tylko 4 dni w tyg, piątki miałam wolne, wykorzystywałam sobie w ten sposób zaległy urlop :tak:a i ponieważ karmiłam jeszcze wtedy, to wychodziłam z pracy godzinę wcześniej......( wg kodeksu pracy)

reklama
Do góry