reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej dziewczynki,
An82 z jednej strony niefajnie że do pracy, ale ja chyba bym już wróciła;) Tak chciałam do roku z Młodą być, ale teraz nie wiem jaka sytuacja z pracodwacą, jutro idę na rozmowe...
Guziczku no właśnie kolor średni blond miał być;P Ale kuźwa ja mam włosy w kolorze deserowej czekolady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tata i mama mówią, że wyglądam ok, ale jestem wkur....:wściekła/y:A farba wellaton ta piankowa - nowość:p ***** jedno!!!! Pierwszy raz mi takie cuda na włosach wyszły!
Na-tuska Wągrowqeic to miasto:p Maja Biedronkę więc Dadę kupiłam:p I sukienkę w lumpku dla Basi:p Nówka sztuka:> Taka wycieczka krajoznawcza, bo ile w tym domu można siedzieć...ale dziś w Skokach ładnie, a ja czekam na kumpelę;)
To miłego dzionka!

Ostatnia edycja:
reklama
hej kochane
melduje sie, własnie jedziemy nad morze, dopiero dzisiaj ruszylismy bo z psiakiem były problemy i niestety musielismy ja uspić :-(
jestesmy zdrowi, ale bez kasy hihi gofra i tak zjem
kochane nie nadrobie bo mój mobilny net jest masakryczny w kazdym razie zdrówka wam zycze i pieknej wakacyjnej pogody :-)

jaaa..wiekszosc sie wakacjuje ale Wam dobrze:) jednak wakacje w czerwcu to za wczesnie i za rok jadę w sierpniu ale to będzie wyprawa :)

az mi slinka cieknie na myśl o dorszu z frytami :)))))

Skrzat wella farby są cienke. Ja uzywam chenice ale na zamówienie. BIO bez amoniaku

Kozaczino udanego wyjazdu! Biedna psinka! Trzymaj sie kochana, buziaki dla rodzinki całej:)
Marcia
ja juz na włosy wiele nakładałam..garniery, wella, joanne, loreal w sumie mi zawsze ok, ja aż takiej wagi nie przywiązuje...a tu taki zonk z kolorem mi się trafił:p

Ostatnia edycja:
Skrzat ja jak miałam blondy to zazwyczaj sama wolałam sobie nie robić tylko iść do fryzjera i mieć spokój teraz jak mam brąz to czuję się bezpieczniej. Bardzo polubiłam loreala musse (pianka) casting :0 ale chyba muszę sobie ciemniejszy odcień teraz trzasnąć bo mam rude ;/
Marcia no ja w zeszłym roku pojechałam w sierpniu (na cały miesiąc) było ok a w przyszłym roku razem z mamagabi wybieramy się w czerwcu :)zobaczymy jak to będzie ale niestety inne terminy nam odpadają bo i ja w rodzinie i mamagabi ma wesela więc czerwiec to jedyne wyjście:)
Kozaczino udanych wakacji!!! dużo dużo słońca!!!!

oj dziewczyny... byłam z Zosią na placu zabaw i teraz mi padła.. mam chwilkę to po płace rachunki i poczytam ploteczki

fiona no wlasnie dawalam mu jesc i zaczal tak mocno plakac nie mam pojecia co mu jest ale zawsze w poniedzialek

Skrzat - ja jak se pomyśle że miałabym wrócic do tej mojej roboty to mi sie aż odbija (bleee)

Natuska - też bym z wielka checia nie wróciła do pracy ale jeżeli jest brak kasy i nie miałbym żadnego ubezpieczenia i coś by mi sie stało to zero lekarza i takie tam ;(

musze pojechac na czarnieckiego do pup i dowiedziciec sie czy mam szansne na zasilek bo w sieprniu konczy mi sie umowa i macierzynskie jeszcze bede otrzymywac z zus tylko pytanie czy dostane (prawo jest dziwne)

Ale sie dziwnie czuje brzuch mnie boli zatyoki mnie bola i w ogole mi nie dobrze blee

an w takim razie gdzie ty pracujesz??
na tuska no właśnie ja to mam czasami zaćmienie!! możemy się spiknąć:)

ja teraz sobie przeglądałam z ciekawości kilka ofert i wysłałam cv a co mi tam;p

reklama
an aha a ja myślałam że ty w zawodzie. hmm chociaż praca w zawodzie w dzisiejszych czasach czasami jest trudna;/ wiem wiem coś o tym. ja chyba znajdę sobie coś dodatkowego tymczasowego tak żeby z domku wyjść i pobyć z ludźmi. zobaczymy co mi z tego wyjdzie:)

Do góry