reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hejka,
u nas dzisiaj w Skokach tez deszczowo, ale pojechalismy do Gniezna! I kupiłam Basi buciki skórzane - pierwsze, ale wydawały mi się super więc mam nadzieję, że się sprawdzą:D W sumie kosztowały 96 zł, więc taniej niż w Bartku, firma Kornecki, fajne buty maja naprawdę, ale nie wiem czy gdzieś w Poznaniu są? Rikapa a w PiM ich nie ma?
MamaGabi współczuję kaca!!!
An świetne zdjęcie!
ok idę bo mama bób ugotowała;) pewnie jeszcze zajrzę:)
Miłego wieczorku!

reklama
Skrzat niestety my poza befado to już żadnych butków nie mamy , no może jeszcze kalosze :-) i takie dla dzieci które nie chodzą :-)

piosenki już znalazłam ;-)

Lilou na moje nie pozwalać jeszcze siadać, przecież maluch ma dopiero 2m no prawie 3. to bardzo duże obciążenie dla kręgosłupa.
wycinanie migdałków nic fajnego:p wiem coś o tym...bo niedawno sama miałam...ponoc u dzieci b.szybko się goi. trzymam kciuki z Oliwkę:)

Marcia jak się czujesz??

Julia zdrówka dla Natiego!!!!

to tyle.O sobie nie pisze, bo i tak o mnie nie pamiętacie:p

amandae - jak nie bedziesz miala z kim isc na basen to ja sie pisze bo z moim S to chyba ciężko będzie go wyciągnąc

ajentka83 - wklej przepis:) na marchewkowca Pozdrawiam

drakenowa - ja sie pisze na spacer ale od wt bo teraz mi się nie podoba pogoda a ponoć ma być lepiej, ja mam samochód wkładam wózek do samochodu i jade gdzie chce wiec nam nie przeszkadza.

lilou - ja ucze bartka żey sam brał zabawke ale to jeszcze dużo nauki przed nami czasem mu sie udaje ale wydaje mi się że to przypadek. A co do siadania to ja też nie sadzam jak już na bujaczku ale tam ma może 30% nachylenia. Tak jak Natuska pisze po 5 mc dopiero sadzac. Mój woli leżeć na pleckach jest pewniejszy
biggrin.gif
. Jak byłam na bioderka na USG to lekarz zabronił dziecko kłaść na boczek (bo jeszcze nie uformowane) ale jak dziecko moje samo sie przewraca na boczek to przecież nie zabronie bo potem nie bedzie chciał sie przewracac.

witam się i ja albo my ;-)

Coś dzisiaj śnięta jestem. Nie spalam 2 godziny. Nikodem tez się wiercił...
chyba oko przymknę.

Wczoraj byli znajomi. Rozerwalam się. Koleżanka jest w 34tyg ciązy. Jak ja jej zazdroszcze.

za mna ciezka noc.. wyszlam o 24 i wrocilam o 5 bo mlody sie obudzil.. zasnal ponownie o 7 i wstal o 10.. i mimo alkoholu trzymam sie super bo to byla owocowka wlasnej roboty, kumpel obeicywal ze glowa po tym nie boli i prawda ;) tylko mowil ze to nie ma 40%.. potem wyszlo ze chodzilo mu ze nie ma 40% bo ma wiecej :// spadam, lece do kosmetyczki a potem pobiegac z kumplem a jego mama bedzie mi Seby pilnowala na boisku w tym czasie :D potem idziemy do nich na obiad, uwielbiam znajomosci w malych miastach :D milego dniao wszytskim, u nas piekna pogoda!

reklama
hej hej
na tuska zazdrostkę gnicia w wyrkach do 10 my śmigamy dziś od 6.30;/
tygrynka alkohol własnej roboty jest suuuper :) no tylko minusem jest właśnie większy procent;p
lilou nie sadzaj jeszcze mały Staś sam ci pokaże kiedy będzie na to gotowy...

my mieliśmy weekend leniuchów cały czas w łóżku i z jedzeniem;/
Zosia dostała kieszonkowe od prababci i znów trafiło jej się lego duplo i do tego taczkę wadera teraz mi tym cholerstwem jeździ wszędzie;p ale radość dziecka jest ogromna więc olewam zniszczenia (jak na razie stosunkowo małe)

Do góry