reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kurcze,ale tu ruch i jest tyle nowych osob,ze nie moge sie odnalezc:sorry2:

mielgo dnia dziwcyznki
spacerujcie ile wlezie,tak pieknie jest
ja niestety uziemiona,bo Hania znowu chora.

Miejmy nadzieje,ze 5 bedzie taka sama pogoda.
Leyna - co u Ciebie???????????????????????????

Pozdrawia Katka:ninja2:

reklama
mielgo dnia dziwcyznki
spacerujcie ile wlezie,tak pieknie jest
ja niestety uziemiona,bo Hania znowu chora.

Miejmy nadzieje,ze 5 bedzie taka sama pogoda.

zdrówka dla Haneczki :tak::-D:tak: też mamy nadzieje,że 5 będzie taka pogoda i że ta wiosna zawita juz do nas na dłużej czyli conajmniej az do lata :tak::-D

przyjemnosci na spacerkach :-p ja jestem uziemiona, bo moje dziecie właśnie spi, i pewnie pośpi do 15.00-16.00, a mąż skorzystał z pogody i wyrwał sie na motor, a ja sobie siedze mam spokój i cisze i sie relaksuje :laugh2:

Słuchajcie ja wczoraj byłam ad maltą i było mega zimo. Zdradliwa ta pogoda okropie. Gdyby nie te wiatr...
I podobno dzisiaj i jutro ma być piękie a później znowu ochłodzenie :-(

olala - nie bylismy w grocie solnej, ale czasami sobie o tym mysle. moze na wakacjach sie tam wybiore.

milego tygodnia dla wszystkich :tak:

i ja się witam w nowym tygodniu :tak::-D;-)

po spaniu udało nam sie wyjść na 0,5 godz. na rowerek i hustawkę, ale wiaterek faktycznie nieprzyjemnie psuł cały spacerek, ale troszke nam się udało :tak::-) i odpukać dzisiaj nie było gorzej z kaszelkiem, więc jest OK :tak::-D ale za to noc była tragiczna, mały budził się z płaczem i był trudny do uspokojenia, a na pytanie -czy coś go boli i wogóle o co chodzi - to za pierwszym razem odowiedział,że go boli brzuszek, za drugim bolało go uszko, za trzecim chciał do łóżka do mamusi, za czwartym chciał sie bawić zabawkami, a za piatym przypomniał sobie że nie lubi żłobka ......................... oby dzisiaj było lepiej

pozdrawiam i miłego dnia życzę :tak::-):laugh2:

jarzebika - kurcze a ja narzekam jak mi sie Kubala budzi w nocy 2 razy i chce jesc. Ale fakt wole to niz chore dziecko...
Tyle, ze mnie to na serio wkurza, juz przesypaiał cale noce a teraz nagle zaczyna sie budzic 2 razy. Czy to normalne?

Dziewczyny niektóre z Was maja juz troszke starsz dzieci niz ja :tak: doradzcie co robic ;-)

A tak poza tym to mam pytanko? Odnosnie wkacji... Macie jmoze jakies fajne sprawdzone miejsca na wakacje z malym dzieckiem? Najlepiej, zeby nie bylo tlumow :no: Bylam juz na watku z wakacjami, ale tam cisza ostatnio :-(

kubala, ja mam nadzieję, że to była pierwsza i ostatnia taka noc :tak::tak::tak: a co do wakacji to ja też wybieram morze, teraz to już będą 3 wakacje małego nad morzem, pierwsze jak miał 1,4, i kolejne 2,4 latka, i wtedy jeździliśmy do Białogóry ( koło Dębek, Wejcherowa), my akurat pod namiot, ale było fajnie, na miejscu stadnina Koni i wiele lasów, wioska w sezonie turystycznym tętni życiem, a Trójmiasto jest w zasiegu wycieczek autkiem więc też fajna sprawa :tak::-D:tak: w tym roku jedziemy do Międzywodzia do przyczepy kampingowej i zobaczymy jak będzie :tak::-):tak: mieliśmy też propozycję od znajomych wyjazdu w Bieszczady, ale chyba troszkę za wcześnie bo podejrzewam,że z takim dzieciatkiem większość czasu trzebaby było spędzić w samochodzie jakby się chciało coś pozwiedzać czy nawe jakieś kąpielisko zaliczyć :tak::-D:tak: a nad morzem chyba nawet te małe mieścinki są tak bardziej dostosowane pod turyste i jest wiele atrakcji a najwazniejsza to leniuchowanie na plaży w słoneczku :tak::-D:laugh2: a góry to zaliczymy jak mały będzie już mógł sam troszkę więcej podreptać

jarzebinka twój mały ma dziś urodzinki :confused:

aha, już rano dmuchał 3 świeczki :tak::-):tak:

a wogóle ta oferta tej chatki jest bardzo interesująca, ale nie wiem czy nie za droga, ja miałam ofertę właśnie z Bieszczad, ale domek za 220 zł/dobę ( bodajże na 8 sób 2+2+4) wieczorkiem podam wam linka, bo mam na kompie w domku :tak::-D:tak:

reklama
gosia k23 - fajne fotki, nie byłam nigdy w gąskach, ale słyszałam, ze jest fajnie. Tyle, ze my bardzo byśmy chcieli jechać do domków. No i na Boże Ciało, ale wszystko juz jest chyba pozajmowane :-(

Nad mrze planujemy jechac w maju/czerwcu. W góry jedziemy w lipcua we wrześniu do Grecji lub Turcji. Boje sie troche tych pierwszych wakacji z naszym synkiem, ale mam nadzieje, ze damy rade ;-)

A jak w podrozy? Jedziecie w ciagu dnia? Duzo robicie przystankow? A mozę Wasze maluchy przesypiaja cala droge? Bo Kuba jak nie spi to po 15 min. juz sie nudzi i marudzi...

jarzebinka - a ta białogóra daleko od poznania?
100 lat dla Kacperka, duzo, duzo usmiechu :tak::tak::tak::-):-):-)

Do góry