reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja tez obecnie jestem na wychowawczym. Ja na razie powiedziałam szefowi, ze wroce w pazdzierniku, ale sama nie wiem... Myslałam o czyms swoim, ale jakos pomysłów brak... :-( Mój synek ma obecnie 7,5 mc. A Twoja córcia już chodzi? I ile miała jak zaczeła dreptac, bo ja juz nie moge sie tego doczekac!!!

reklama
kubala krótka Asi historia:
7 miesięcy - raczkowanie
7,5 miesiąca - stanie
11,5 miesiąca - chodzenie
A teraz to już biega. Nie możesz sie doczekac chodzenia? Oj nabiegasz sie wtedy za synkiem. A raczkuje juz?

Gosia moja interpetacja tych liter co wkleiłas (ale czcionke tam w konkursie ustawili czadoską, jakąś taką barokową, ja też często sie domyślam o co chodzi)":
SDAXU3SO
USSTF23O
JTSGGC4P
hi hi zgaduj zgadula poprostu.

czepek też jest potrzebny ... o rany :szok:

no niestety jest, ale da się przeżyc ;-) a poza tym moze tak sie wlosy nie niszcza od tego chlioru.

Olala - nie, Kuba jeszcze nie raczkuje, tzn. zabiera sie do tego, ale nie wie co zrobić z rączkami :( Tak jakoś mi się wydaje, ze przeskoczy to raczkowanie, bo powoli zaczyna sie podnosic, ale ... nigdy nic nie wiadomo.

kubala, więc sytuacja przedstawia się następująco - przyszły tydzień jeszcze odpada, bo ze względu na brak zajęć w okresie przed i po światecznym przesunął mi się kurs, tak więc w przyszłym tygodniu mam jeszcze zajęcia :no: więc w razie czego dołączę do Ciebie później :tak::-D:tak:

a odpukać,może i już wiosna przyszła do nas i 5 zrobi nam wielką pozytywną niespodziankę :tak::tak::tak::tak::tak::-):tak::tak::tak::tak::tak::-)

SPOTKANIE 5 kwietnia, godz. 15.15 Malta :

a oto lista:
1. Paula + Wiktoria
2. Kasia + Kacperek
3. Katka + Hania + Zuzia
4. anula + Stasiu
5. Kubala, czyli Marta + Kuba
6. KKatasia ?
7. Słowiczek + Gabriela + Łukasz
8. Leyna ?
9. Dominika + Konrad+ Sergiusz ( dziewczyna z forum Smyków)
10. Iwona + Zuzia( też ze Smyków)
11. Ania i Tymoteusz ( też ze smyków)
12..............

i przypominam:
1) po pierwsze zbieramy rzeczy na ukcje charytatywną, prowadzoną przez dziewczyny z fundacji, założonej na BB - ja jez zapakuję w paczuszkę i prześlę do dziewczyny, która je wystawi na aukcji

2) po drugie zbieramy ubranka i kosmetyki, pieluchy dla Zosi, które Pinka zapakuje w paczuszkę i przekaże mamie Zosi - Justynie

3) po trzecie zabieramy dobry humor i dzieciaczki i sie spotykamy

no to chyba jest ta wiosna wreszcie. Pięknie świeci słonko nad Poznaniem.
Fajne organizujecie to spotkanko i fajny cel, ale moja teściówka wczoraj zaprosiła nas do siebie akurat 5 kwietnia. Szkoda, bo jestem z wami od niedawna a już was polubiłam i to bardzo. I jeszcze okazja zeby poznać was osobiście, buuuuuuuu

w i o s n a w i o s n a :-):-):-) nareszcie. Żeby już tylko tak zostało!!!

jarzebinka - o.k. zdaj ładnie egzamin :tak: a pozniej wskakuj do basenu. Naprawde warto. Jakos lepiej sie czuje po tych zajeciach ;-)

cześć laseczki!!!

Jarzębinka powodzenia na jeździe...hehehe ja niedawno przeżywałam to samo...a egzaminatorzy w osrodku powaleni na maxa...tym bardziej życzę powodzenia!!!
A kiedy egzamin???

Witam nowe mamusie !!!!

reklama
tak się nie rozpędzajcie ;-), ja dopiero kończę część teoretyczną i dopiero od kwietnia zacznę sie uczyć jeździć, więc do egzaminu jeszcze, jeszcze :tak::-p i właśnie,że to zajęcia teoretyczne czyli o ustalonych odgórnie terminach i godzinie ( czwartki i wtorki właśnie), brakuje już czasu na basen, ale jak zacznę jazdy i będę mogła umawiać sie już indywidulanie to będzie prościej ten basen wpisać w grafik

a za oknem mamy wiosnę, po prostu rewelacyjna pogoda, zaraz wybieram się na spacerek służbowy, ale zawsze ..... :happy:

Do góry