reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

czesc i czolem

Nikosiowi zeby dokuczaja bo ostatnio wczesniej wstaje i placze....ale trojke dolna juz widać :)
Teraz odsypia :)
Ja czuje sie DOBRZEEEEEEEEE oby tak zostalo yea:D

reklama
oj Natuska, to nei ciekawie z tym m, a mowila od keidy moze zarazac i jak dlugo bo jak ma od soboty ta wysypke to moze juz zarazil...nie ciekawie kochana....
tak wlasnei bylysmy z Guziczkiem na spacerze i rozmawialysmy ze bysmy przyejchaly do Ciebie ale jak B chory.... to nie wiem...:-)

Kozaczino a kiedy urlop? my juz w sobote wyjezdzamy na Mazury:):-)
Karola wybaczamy:) przeciez Jula jest najwazniejsza wiec spoko.... i wspolczuje @ tez mam:angry:

a ja tez zalecialam po drodze na spacer do naszej lekarki zapytac sie jej o ta bezmlekowosc Gaby co by byc spokojniejsza i jestem, w nocy mam jej nie dawac mleka bo zeby zaki sie nie popsuly a probowac jej dawac w dzien jak niechce to nir nic na sile,ale dawac, ser,twarod,jogurty,danonki, zupe zabielana smietana, nalesniki maslo itp. wiec jestem spokojniejsza:)

Marcia super ze sie dobrze czujesz,zeby tak zostalo:)

witam

wpadłam sie zameldować bo jestem w "domku" - kurcze kiepsko to wszytko Nam idzie bo kiedy tu robic jak dzieciaki broja a m do pracy, teraz musze poszukać opalarki i szlifierki i jak na złość mój brat wyjechal i niebędzie go jakiś czas a chciałam od niego pożyczyć a kupowac bezsensu i szkoda kasy :wściekła/y: cholera jak nie urok to sr.... :wściekła/y: jeden pokój opróżniliśmy i posprzątaliśmy werande na którą wyjechała jedna meblościanka, teraz w piwnicy trzeba zrobic zeby wypierdzielić z drugiego pokoju no i zacząć skrobać ściany :szok:

guziczek lekarze nie chca wystawiac recept na bebilon pepti bo wiara sprzedaje na necie ja mam tak super pediatre ze wypisuje bez problemu

mamagabi a ile płacisz za osobe i czy tam jest od minuty bo dzieci w pieluchomajtkach specjalnych do plywania za free

My dzisiaj z babcia i moim bratankeim i Bartkeim bylismy na spacerku na piątkowie na chrobrego zaraz wracamy do domu. Ja zauważyłam że od paru dni Bartek je 130ml ale co 4 h a zawsze jadl co 3h.

An w Suchym Lesie kosztuje godz 15 zl. a za takie dzieci nic sie nie placi. potem niewiem ile za kada nastepna miute ale ja zawsze z Gaba w godz sie wyrabialm spokojnie

hej hej
ja w końcu nie byłam u pani alergolog bo głupia recepcjonistka pomyliła się i zapisała mnie do babki od dorosłych a nie dzieci i musimy czekać do 10 sierpnia;/
an mnie się osobiście wydaje że sprzedaż na allegro to nie jest główny powód po prostu dzieci w pewnym wielu wyrastają z alergii i po co je faszerować nie potrzebnymi mieszankami?? poza tym weszła nowa ustawa że jak mleko jest jako lek (a jest) to musi być skierowanie na nie od danego specjalisty i w tym cały ambaras twój Bartuś jest malutki więc puki co nie będziesz mieć problemów z receptą.

dziś w lesie byliśmy ale tylko gąski widzieliśmy a ja osobiście nie lubię a tak nawdychaliśmy się świeżego powietrza i wsio... znajomi nas odwiedzili maluchy poszalały a teraz z m oglądamy jak rozpętałem 3 wojnę światową ost część:)
zmykam na kolacyjke:p

ale tu pustki...dziewczyny gdzie wy jestescie? hop hop....

Gabunia juz spi my z m po prysznicowaniu i ogladamy to samo co Guziczek... aczkolwiek nie lubie tego filmu....

Guziczek a nie rozszarpalas tej baby????wrrr....co za.....

Michasia nieciekawie z tym psem,w nasze okolice to raczej nie zajdzie tak ikawla drogi ale jak cos to napewno dam zanc....albo go zlapie....

reklama
hej postaram was nadrobić kochane:) ja dziś jadę z Zosią do alergologa bo nasza rodzinna stwierdziła że już nie może przepisywać recepty na mleko bebilon pepti 2 i muszę mieć zaświadczenie od alergologa więc jedziemy na 15.45

Pediatra może ci wystawić recepte na mleko ale zapłacisz 100%, dlatego potrzebujesz zaświadczenie od alergologa zeby płacis 50% za puszke :tak: więc jeśli potrzebujesz mieszanki to "poprostu" pediatra wystawi Ci recepte ale zapłacisz niestety całość:-(

Do góry