reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej, hej

Michasia my na trawkę zawsze chętnie reflektujemy, wieprzowina się cieszy :-) Odkąd mam Zosię to nie biorę prosiaków na dwór i są poszkodowani troszkę..
A działkę w Skórzewie masz? (z nad Twojego avatara pomyślałam) A tego pieska znałaś?

Basen faaajna sprawa, chętnie bym z Zosią poszła. Od kiedy można? MamaGabi ile miała Gabunia jak byłyście pierwszy raz?

reklama
amandae z tego co ja wiem to na basen mozna jak dziecko skonczy 3 miesiace. I tez sie wybiore z moim potworkiem malym jak podrosnie, fajna sprawa:-)

Amandae Gabunia miala 4 miesiace jak poszlismy na basen z nia,fajnie bylo... teraz juz dawno nie bylismy...ale to do nadrobienia wszystko jest.... co prawda wyjezdzamy teraz ale jak wroce to jak chcesz mozemy sie wybrac wtedy, zawsze to lzej jak jedno drugiej dzieciaczki przypilnuje a tam sa przewijaki dla maluchow wiec luzik...i woda tez jest ciepla,tzn w tym jakuzzi ale od konca to nie jest jakuzzi bo to taki wiekszy basen w ne=iektorych miejscach ma babelki i jest cieplutenka woda...gaba lubi tam siedziec

o temat na czasie widze my wlasnie dzis bylismy na basenie. zawsze jezdzimy do Kozich bo rzecz jasna najblizej :)
chociaz ostatnio zwiedzamy tez ten w Swarzedzu bo nam znajomy zalatwia czasem darmowe wejsciowi to czemu nie skorzystac ;p

Jula uwielbia sie plusac, dzis nawet jechala na tej duzej zjezdzalni z tata :) podobalo jej sie

teraz spi, ja jutro ide do pracy bo kumpela chora i prosila zebym wziela zmiane za nia,
chociaz nie chce mi sie no i boje sie ze jula znowu bedzie miala goraczke, najwyzej Magda (kumpela ktora zajmuje sie mala) bedzie miala przechlapane.

niechwalilam sie wam ale sad przyjal moje odwolanie i 5 sierpnia jest sparwa w sadzie w sprawie mieszkania starych (wtajemniczone wiedza :) ). ciesze sie bo moze cos sie wyjasni wreszcie a po rozprawie wyjezdzamy na wakacje :)

eee Karola to super:) moze cos sie ruszy i nie bedzie zle :) tego ci zycze.... a czemu Jula ma goraczke???? zdrowka dla malej....

a my na spacerku dzisiaj bylismy i Gaba jechala w rowerku trojkolwym coreczki znajomych..no normalnie jakby dziecka nie bylo,siedziala grzeczniutko nawet nie pisela no i niechciala wyjsc z niego....hehehehe

Natuska eh... z facetami.... i tak mamy jeden tv wiesz jeden dzien u mnei drugi u Guziczka hehehehehehehehhe

Ostatnia edycja:
mamagabi a jak pierwszy raz jechaliscie na basen to jak bylo na co powinnam zwrocic uwage

Karolcia nie wiem o co chodzi (im mniej wiem tym dużej bede żyć ;)) ale życze udanej rozprawy żeby wyrok był taki by Ciebie usatysfakcjonował :)

Dzisiaj Bartka tak (chyba ) brzuch rozbolał że płakał całe 10 min i potem zasnął chyba ze zmęczenia teraz biedny już śpi zapłakał na mleczko i mam nadzieje że ju wiecej nic nie bedzie go dzisiaj bolec. Aż się popłakałam sama trzymając go na rękach z bezsilności. Ide się wykąpać ;)
Miłej nocki

reklama
Do góry